sabonis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bir süredir iki dövme arasında gidip geliyorum. aslında kesin yaptıracağıma karar versem birini seçip yaptırırım da, kesin kararımı veremedim henüz. sonuçta geri dönüşü olmayan birşey. burada kendi dövmelerini paylaşırsa insanlar belki gaza gelirim diye düşündüm, hem güzel bi paylaşım olur. ama mümkünse böle internetten bulup bulup koymayın spiderman kostümü dövmesi falan filan, artık iyice baydı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 xunnun dövmelerinden yaptırmazsan sorun olacağıın sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 k.ataturk dovmesi sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kataturk cataturclysm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Çatalın az üstüne çok güzel dövmeler biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 catalin altina neler biliyorum hic sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Akhlaur said: Çatalın az üstüne çok güzel dövmeler biliyorum. uu beybi çok güzel oluyo trampstamp diyolar gerçi ama değil bence =( çok tatlı oluyo (eheh canlı tecrübe ^_^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 taam anladik kiz arkinda tramp stamp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 oha yoktur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kız arkadası da yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 malcırın kızarkadaşında trampstamp olduğunu duyunca bi anda bunalıma girdi herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 iyice inci'ye benzedi buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Cons said: oha yoktur heraldebu tepki priceless zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Cons said: xunnun dövmelerinden yaptırmazsan sorun olacağıın sanmıyorum ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 benim dövme bu http://home.wlu.edu/~mahonj/Ancient_Philosophers/AncientGreekLanguage.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ne yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 http://plato-dialogues.org/faq/faq009.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Only Allah can judge me !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Amaranth- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 belimin sağ yanına yaptırmayı düşünüyorum ben de ama karar verebilmiş değilim henüz tribal bi şey olur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ardeth said: http://home.wlu.edu/~mahonj/Ancient_Philosophers/AncientGreekLanguage.gif eheh trampzone'a yaptırırsan bunu anlam kayması olur resmen :) nerdchiclere önerilebilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 girmek kelimesi sadece türkçede o manaya geliyor olabilir zira türkçede her kelime oraya doğru anlam kaymasına maruz kalabileceği için bence bunun bir sonu olmaz ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 benim şöyle bir maceram var ama ne açıdan yardımı olur bilemicem:D http://forum.paticik.com/read.php?20,4987267 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ardeth said: benim dövme bu http://home.wlu.edu/~mahonj/Ancient_Philosophers/AncientGreekLanguage.gif ne yazdıgı önemli olmamakla beraber vucudda igrenc durdugu kesin şu yazının di mi? ehuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 kolunun iç tarafına çizgisel bi şekilde yaptırırsan kötü durmaz ama yazı sonuçta tabi ne kadar iyi durabileceğinin de bir limiti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar