Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Beşiktaş 28.11.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

şurada asıl saçmalık ve aptallık, bir grup çapulcunun sözlerini bir takıma mal etmek oluyor bence,

Aynı şeyler yeri geldi mi GS veya FB taraftar gruplarının yaptığı bu tip haberler, incelemeler vs. üzerine de yapılıyor gerçi ve her seferinde aynı hataya düşülüyor.

Acaba ne zaman birkaç çapulcunun yaptığını takıma mal etmekten vazgeçecek diğer taraftar grupları bilemiyorum.

Darkrider tepkin bana sanırım..
Ancak dikkat ettiysen mesajlarımda,
"Ahaha cidden efsane bazı insaların hakikaten işi gücü yok,oturup oturup ne bulsam diye düşünüyor,millet buna inanıyor"
"Hani şu en bariz yakın zamanda olan maçı bile böyle çarpıtıp milleti galeyana getirmeye çalışıyorlarsa vay BJK'nin haline diyorum"

Sözlerinden kastım açıkça belli ki bunu yapanlara yönelik...Bütün BJK'liler böyledir gibi bir durum yok...Diyorsan ki ince ince kıydılar bölümüne takıldım, o konuyu daha önce de dile getirmiştim sanırım...Bu "ince ince kıyıyorlar Beşiktaşımıza" lafı çok uzun zamandır,en baştaki yöneticisinden,taraftarına sıkça duyduğum birşey ve Beşiktaşa ait bir durum nedense...Benim gözlemim bu yönde en azından, katılmayabilirsin...
Burada olsa olsa o linki koyduğu için Llama'ya herhangi bir ima yapmış olabilirim,başka birilerine yönelik bir cevap/eleştiri yok...
Kaldı ki benim değinmek istediğim nokta,BJK taraftarları için önemli bir yere sahip olduğunu bildiğim Forza'nın böyle gereksiz birşey yapıp,milleti gereksiz gaza getirmesi...Aynı şeyi Antu veya Ultraslan yaptığında da saçmalık diye çok rahat eleştirebilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

DarKRideR said:

şurada asıl saçmalık ve aptallık, bir grup çapulcunun sözlerini bir takıma mal etmek oluyor bence,

Aynı şeyler yeri geldi mi GS veya FB taraftar gruplarının yaptığı bu tip haberler, incelemeler vs. üzerine de yapılıyor gerçi ve her seferinde aynı hataya düşülüyor.

Acaba ne zaman birkaç çapulcunun yaptığını takıma mal etmekten vazgeçecek diğer taraftar grupları bilemiyorum.

Darkrider tepkin bana sanırım..

abi yok ortaya atmıştım o lafı asdfa kimseyi kast etmedim ama lafın gideceği yerler var doğal olarak,
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Ceza sahasında adam vurulunca oluyor sanırım penaltı, Beşiktaş taraftarı cidden şu Hakem Rage'inden besleniyor.

hakemlerden birisini katledicek beşiktaş taraftarı sonunda o zaman doğru düzgün kararlar vermeye başlıcaklar herhalde maç izlerken sinir krizleri geçiriyoruz her seferinde
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Holy said:

Yalnız kaleci öyle topunu elin üstüne koyunca vurulmaz diye bir şey yok. Top, kalecinin kontrolüne geçtiyse vurulmaz. Bu da demektir ki iki elle topu kavramış olması lazım kalecinin.

Kuralları öğrenelim, öğretelim.

bu kurali acıkladilar abi mactan sonra.. kaleci topu kontolu atltna alms iste.. top eli ve zemin arasnda kontrolu saglamis..
al buda nobrenin iptal edilen golu

sonra yok aglaklık yapılıo fln fln filan klavyesi olan konusuyo
aynen adam artık avucunu topun üstüne koymuş ve kesin bir topa hakimiyet var he parmak ucu falan olsa holynin dediği doğru
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

BulletRide said:

Ceza sahasında adam vurulunca oluyor sanırım penaltı, Beşiktaş taraftarı cidden şu Hakem Rage'inden besleniyor.

hakemlerden birisini katledicek beşiktaş taraftarı sonunda o zaman doğru düzgün kararlar vermeye başlıcaklar herhalde maç izlerken sinir krizleri geçiriyoruz her seferinde

Kıyamam.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

yalnız şu pozsiyonlardan sonra; kalecinin eline değmeyen ayaktan sonra kalecilerin çılgın gibi sakatlanma numaralarına hastayım
ahahha ben amatör kümede oynarken çok yapıyordum onu bizden çok güçlü takımlar oluyordu gol falan olmamışsa maçta son 10 dakika yatıyordum yerde :D
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

khalad said:

BulletRide said:

Kıyamam.

laflara gel
Sosyal ağlarda paylaş

Kalecinin topu kontrol edip edemediğini bu şekildeki fotolarla anlayamazsın. Topa tek eliyle hamle yapıyor çünkü son bir çaba ile özete bakarsanız belki yarım saniye içinde Servet de hamleyi yapıyor daha Rüştü topu `hakim` olamadan ve gol oluyor. Pozisyonu tamamen görüp değerlendirmek lazım.

Nobre'nin iptal edilen golünü bilmiyorum, izlemek lazım. Görünüşte aynı olabilir ama Rüştü'nün pozisyonu ile ama foto çok kandırıyor işte. :) Aynı mantıkla elle oynama pozisyonlarının hepsinde foto koyun AHA ELLE OYNAMIŞ dersiniz alayında.

Onun dışında 2 penaltı da buz gibi penaltı. Penaltı 101 hatta.
Delgado'nun 2 sarısı da doğru. İlki taban geçiriyor diğerinde de kart istiyor ve alıyor istediğini. :)

Maç başlamadan da ağlamaya başlamak çok iyimiş.
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar "sıg" beyinlerinz varki buraya yazılan herseyi aglama olarak göruyorsunz... en ufak bi tartisma fikir bildrme aglama oluyor o kucuk kıwrimli beyninizde.... ne diyebilrm bu yolda devam.. forza'da yazılanlar tüm besiktasi baglamaz.. herkes göruyor zaten penalti oldgunu pozisyonlarin kmse de diil demiyor... ama birbrnin kopyasi pozisyonlar icin bu kadar kıvırıp servetinki goldu dmek icin at gözlüklerinden fazlasna ihtiyac var kusura bakmayin...
Sosyal ağlarda paylaş

o kaleci olayları anlık hep. hakem o an ne yapsın. çok boş bi tartışma. burda yapılan da tv de yapılanlar da. Eskiden iyi hakem olduğunu sanan şımarık herifler şimdi oturmuş süper slow motion çekimlerden pozisyonu yorumlayıp hakemleri eleştiriyor, insanlarda afedersiniz ama salak gibi onları izleyip, ya ya bak böyleymiş diyor. sen orda o teknoloji ile 50. kere izlerken olayı anlarken hakem orda o an ne yapsın? 1 sn den daha kısa bir anda ne gördüyse. servetin golü böyleydi. evet rüştü dokunmuş olabilir ama hakem o anı nasıl anlayabilir yani. koymuşsunuz şuraya bi ss ondan yorumluyorsunuz. sn'in 1/25 inden bir kare sadece o. şaka mısınız ya?

koydular bitti işte, seneler geçmiş hala kırmızı kartlarda filan bazı arkadaşlar.

futbolcular sallamıyor bu kadar olayları, bizim bi çıkarımız yok biz bi tarafımızı yırtıyoruz.

herkes evinde kayırlıyor yani bu ne yeni bişey, ne de değişicek bişey. şu an Türkiye'nin en iyi hakemi maçı yöneticekmiş işte, daha ne yapsınlar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...