Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Tribünler de yönetim istifa diyolar gol olunca gooool diye bağırmak yerine. Lan bi sevinin, sonra gene bağırın ben bağırmayın demiyorum size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL 2-2 ZAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 SNA1L said: 3-4 olurdu buz gibi golü vermedi hakem faul maul yoktu holoskonun sutu da on numaraydı golde faul vardı. itme yoktu. sabrinin omuzlarına basıp yükseldi nobre. zaten kendi de yaptığını biliyo olmasa öyle kabul eder mi saatlerce itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 faul maul yoktu hakem gs yi korudu 2 olmasın diye ama nobrenin 2. bariz golünde hakeminde yapacagı bişey yoktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Red said: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL 2-2 ZAAAAAAA "yemezler". maç 2-1 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 yalnız cenk resmen içeri aldı, 2-0 diye bariz bir şekilde hiç önemsemedi bile topu birde cenk'in "dünyanın en cool adamı" triplerine bir tek ben mi hayranım ya, yakışıyor herife garip bir şekilde SADAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 fake skor verenlerin fena kulakları çınlıyormuş =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 cenk gol atmaya özenmiş beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 zaaaaa küme düşmesek bari :D bu maçtan sonrada polat gidicek gibi ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Holy said: Tribünler de yönetim istifa diyolar gol olunca gooool diye bağırmak yerine. Lan bi sevinin, sonra gene bağırın ben bağırmayın demiyorum size. bağırma demiyorum ama hobi olarak bağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Cenk veya arkadaşları üst oynamadıysa ben de bişey bilmiyorum. Yüklü girmişler üste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 kaçıncı olduk ya ankaragücü yendiyse 12. falanız galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 yok 10. sunuz hala. kısmetse haftaya 13'e kadar yolunuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 galatasaray rakibi ankaragücünün puan kaybetmesiyle 10.luktaki yerini korudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ulan Cenk, yine hediye golü verdik, her maç var 1 tane. Ben bu maçı hayatta alamayız diyordum da hemen maç başı penaltı ile gs bayağı bir bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 tunch said: Holy said: Tribünler de yönetim istifa diyolar gol olunca gooool diye bağırmak yerine. Lan bi sevinin, sonra gene bağırın ben bağırmayın demiyorum size. bağırma demiyorum ama hobi olarak bağırbağırdılar zatende kısa sürdü hemen sonrasında devam ettiler yönetim istifa demeye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 SNA1L said: faul maul yoktu hakem gs yi korudu 2 olmasın diye ama nobrenin 2. bariz golünde hakeminde yapacagı bişey yoktu :D bi daha izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Red said: kaçıncı olduk ya ankaragücü yendiyse 12. falanız galiba ankaragücü 5 yedi karabükten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Emeklerinize saygı gösterdi cenk, bir tane atın bare diye bıraktı topu. Hdi iyisiniz ;);););););););) yalnız son senelerin en kötü derbilerindendi. bu sezon fener derbi kazanamadı, fener kadıköyde gs'yi yenemedi, biz gs'yi ali samiyende yendik. cidden bi tuhaflık var bu işte hmm guti nobreye çok şekil gol attırdı ama :p hakemde gayet iyi maç yönetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 şu iki takımdan cenk ve guti hariç kimseyi almam pepeleksel futbol maçı v2010.38'e. guti'ye de maçtan önce küfrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Rewendor said: SNA1L said: faul maul yoktu hakem gs yi korudu 2 olmasın diye ama nobrenin 2. bariz golünde hakeminde yapacagı bişey yoktu :D bi daha izle.adam yenmesine rağmen ağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 o kadar kötü olmamıza rağmen kayseri ve beşiktaş maçıyla sadece 2 maçla lige ortak olabilirdik onu bile beceremedik inşallah böyle devam eder puan kayıpları gitsin bu adnancıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 şu iyiydi ama, sabri ortaya 3lü çektir kartala.. böyle bişey duyduk di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bi daha baktım da galatasaray düşme potasıyla arasındaki 6 puanlık farkı korumuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar