Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Val. - Bur.

Llama

Öne çıkan mesajlar

Aiko said:

mokoko bana geçen sene şampiyonlar liginde hangi takımların çeyrek final oynadığını saysana? kaçını hatırlıyosun?

bu neyi sağlicak onu anlamadım. hani çeyrek final başarı değilse daha iyisini yapında gorelim yahu. tmm ben fb avrupada fırtına estirio demiorm ztn. bnm dediğim 0 puan çektiğimiz seneden sora çeyrek final oynadıysak bu baya buyuk bi başarıdır. okadar kotu bi takımdan çeyrek final oynayan bi takım haline gelmek gayet guzel bi başarı.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bnm dediğim 0 puan çektiğimiz seneden sora çeyrek final oynadıysak bu baya buyuk bi başarıdır. okadar kotu bi takımdan çeyrek final oynayan bi takım haline gelmek gayet guzel bi başarı.

peki ondan sonra neden gruplara kalamaz hale geldiniz.. kesinlikle fenerbahçe için demiyorum, bizim ülkemizde malesef süreklilik yok. başarılarımız hep saman alevi gibi. yoksa gayet severek sevinerek izliyorum tüm kulüplerin avrupa maçlarını...
Sosyal ağlarda paylaş

dediğin gibi bunu(sürekli başarı) şimdiye kadar hiç bi tr takımı yapamadı. hani bunu yapamadı diye sırf fbnin üzerine gidilmesi saçma. bunu yapamadı diye çeyrek final başarısının küçültülmeside saçma. aynı zamanda gsnin uefa kupası, süper kupasınında küçültülmesi saçma.
Sosyal ağlarda paylaş

transfer kelimesini türk milleti telaffuz etmeyi çok seviyor, fakat bursa bugüne değil yarına yatırım (tesis stad etc.) yaparak doğru bir iş yaptı bence. zaten bi kere şampiyon oldular, önümüzdeki yıllarda şampiyon olma veya avrupada başarılı olma ihtimalleri çok az.

ha ama lütfen bi hocayla anlaşsınlar sırf avrupa kupalarında takımın başında o olsun, ertuğrul çözemedi olayı kotaramıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

25 Kasım 2010
Meriç TUNCA

Bursaspor'u rezil edenler

Bursalılar hiç kızmasın.. Ağlamasın.. Sızlamasın..

Şampiyonlar Ligi felaketinde en son suçlanacak kişiler, onlar çünkü..

Bursaspor, Devler Ligi'nde, Avruapa'nın sıradan takımlarından 4'er, 6'şar tane yerken Türkiye'yi rezil etmedi..

Türkiye daha başından kendi kendine rezil oldu..

Neydi bundan 6 ay önceki teraneler;

-''Şampiyon bu sene Anadolu'dan çıksın..''

Çıktı..

Gördünüz işte şeyi..

Galatasaray Başkanı Adnan Polat demedi mi;

''Benim gönlüm Bursaspor'un şampiyonluğundan yana..''

Beşiktaş, ''Aman Fenerbahçe olmasın, Bursaspor şampiyon olsun'' diye son maça çıkarken, yedek takımla gitmedi mi Bursa'ya?..

Trabzonspor son maçında Fenerbahçe'ye karşı oynarken, sanki ''Şampiyonluk maçı oynuyormuş gibi'' direnmedi mi?..

Kerameti kendinden menkul yorumcular, ''Bursaspor'un şampiyonluğu Türk futbolunun devrimidir.. Lig bu sezon son derece şaibesiz maçlara sahne oldu. Bursa şampiyonluğu haketti'' demediler mi?..

Dediler..

Hem de Bursaspor'un geçen sezon ligde 3 maçta 9 puanı ''Hükmen'' yani ''Oynamadan'' cebe indirmesini bile tartışmadan..

Onun için Avrupa'daki rezaletin sorumlusu Bursa, Mursa falan değildir..

Bu hezimetin sorumlusu Ertuğrul Sağlam hiç değildir..

Bursaspor geçen sezon da büyük takım değildi, bu sezon da değil..

Bursaspor geçen sezon da hikayeden top oynuyordu, bu sezonda..

Ertuğrul Sağlam, geçen sezon da ''Dünyanın en büyük teknik direktörü'' değildi, bu sezonda değil..

Bu gerçeğin görülmesi için Avrupa'da böyle sağlam bir tokat gerekiyordu..

Sadece o atıldı.. O kadar..

Bursaspor, Şampiyonlar Ligi'nde attığı o 1 gole çok sevinmeli..

Çünkü ''Benim gönlüm Bursaspor'un şampiyonluğundan yana'' diyenlerin geçmiş dönemlerde yöneticilik yaptığı takım da, o 1 gol için 50 takla atmıştı..

Hikaye bundan ibarettir..
Sosyal ağlarda paylaş

boyle bi taraftari sahiplenmeler falan yok sozum size degil, feneri $ampiyon etmeyenlerde edasiyla bo$ bo$ yazmalar.

lan biz de yazalim anasini satiyim, ne kolay i$ $u yorumculuk ya. biraz denyo olmak, biraz ortaya laf atip kacmak falan. bu meziyetler yeterli heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...