SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 res sicknessla raid yapmışlığım var vay ak de. Atmamışlardı ama çok feci geyik dönmüştü. Böylede dalgacı/vefalı bir gruptur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben de bu gultteydim. ama ozamanlar yeni seksen olmuştum giremiyordum hiç raidlerine falan. zaten gultte ben priesttim ama en çok da priest vardı, kim heallicek olayı :D priest bolluğu vardı. öyle işte gultte kötü bir davranış hiç yapılmadı bana, gayet efendiler yane. düzenli de raid yapıcaz diyorlar, herşey güzel olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Maşallah efendim bize. Neymişiz haberimiz yok be. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 "ozellikle olayimiz zamaninda issiz gibi 7/24 hardcore raid yapmis ama evlilik, is, okul ve benzeri durumlar ile o tempoyu kaldiramiycak duruma gelen" "ama vay bole potansiyel var, heroic olumkanat keselim en iyi guilt olalim gibi bir durumumuz yok, emekliler kahvesi gibi bir guilduz iste" "kimsenin oyun zamanina, classina, specine, enchantina, prefessionina otuna bokuna karismiyoruz, rahatlik ve komfor cok onemli bizim icin" subannallah ! tam benlik. haftada 10-12 saat oynayabilirim gelsemmi acaba bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 noob alıyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 noob lar candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Bu gidişle 2 tane 25m raid çıkacak gibi görünüyor :) RAF ile beleş level falan durumları varsa halen benim de gelesim var.. ama sıfırdan levellemek çok zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tourmente Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 konuşan çok olur, inşaallah gelende bir o kadar olur. boşa konuşulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 eve çıkıcam çok çok çok yakın bi sürede. acc açık duruyo ama oynama fırsatım hiç yok. muhabbeti özlemedim değil. eve çıktıktan sonra akşamları sürekli gelip viktor senin beynini yemeye, pop'a sürekli "abi kestiler beni corpscamp yapıyo şerefsiz bi gelsene" demeye, raide girip poison sürmeyi unutmaya vb... için varım dostum. az bi bekleyin. not: ayrıca tekrar ahmedinejad diye nickname alırım. ve bu sefer report ederseniz allah belanızı versin sizin tamammı ? tamammı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 açtım bi troll hunter. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 icphedia said: Bu gidişle 2 tane 25m raid çıkacak gibi görünüyor :) RAF ile beleş level falan durumları varsa halen benim de gelesim var.. ama sıfırdan levellemek çok zor geliyor. raf açıkken bi hafta sonu cmts-pazar kasarak 50~ çok kolay yapıosun 60dan sonra raf çalışmıo ama xp ihtiyacı azaltıldı 70-80 arası da dolayısı ile kolay yani söle diim 2-3 saat non stop oynarak 20+ rahatlıkla yapılabili raf ile zaten 10-20 dakika 10 lvl yapmak :P istersen raf davetiyesi göndeirirm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 60 a kadar instant level atlama olayı vardı sanırım. oluyormu öyle şeyler yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 60 a kadar instant level atlamak için recruit a friend ile yeni account aldırıyon birine, o adam 2 tane level 60 kastıgı zaman sana 60 level verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bu konuyu ben triggerlamış olabilirim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 valla ben pek oynamiorum, cata da donecegim... vak ak candir ya.. ftw yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Her cikan expension'i sadece 2 saat oynayip sikilmis biri olarak ben nasil donecegim ? Esas soru bu. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 PvpTard rankı olan efsane guildımız. Her türlü adam dövmeye varsanız vay ak dogru seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 senin konuşmaya hakkın bile yok yetersiz, noldu imzan halen değişmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 di, senin konunda tip caresiz olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 scorch said: senin konuşmaya hakkın bile yok yetersiz, noldu imzan halen değişmemiş? Ulan 2 günlük antremanla o kadar oynadık, 6 yıllık WoWculugumla bir tutma bence. Döverim seni. Hepinizi döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 wipe yenirse suçlusu kesinlikle viktor değildir gültümüzde bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 dedi raid'e gelip mainhandini bankada unutan healer. Kaç wipe sonra farketmiştin? O da sırtında Lance oldugundan dolayı. Adeta bir öküzsünüz mulgear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ofbearandcow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 xunn said: Hepinizi döverim. Sol patimde tanklar, sağ patimle alayını swipelarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 xunn said: dedi raid'e gelip mainhandini bankada unutan healer. Kaç wipe sonra farketmiştin? O da sırtında Lance oldugundan dolayı. Adeta bir öküzsünüz mulgear. ahah crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar