Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Olusumu (Frostmane-Horde)

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

ben de bu gultteydim. ama ozamanlar yeni seksen olmuştum giremiyordum hiç raidlerine falan. zaten gultte ben priesttim ama en çok da priest vardı, kim heallicek olayı :D priest bolluğu vardı. öyle işte

gultte kötü bir davranış hiç yapılmadı bana, gayet efendiler yane. düzenli de raid yapıcaz diyorlar, herşey güzel olcak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

"ozellikle olayimiz zamaninda issiz gibi 7/24 hardcore raid yapmis ama evlilik, is, okul ve benzeri durumlar ile o tempoyu kaldiramiycak duruma gelen"

"ama vay bole potansiyel var, heroic olumkanat keselim en iyi guilt olalim gibi bir durumumuz yok, emekliler kahvesi gibi bir guilduz iste"

"kimsenin oyun zamanina, classina, specine, enchantina, prefessionina otuna bokuna karismiyoruz, rahatlik ve komfor cok onemli bizim icin"

subannallah ! tam benlik. haftada 10-12 saat oynayabilirim gelsemmi acaba bende
Sosyal ağlarda paylaş

eve çıkıcam çok çok çok yakın bi sürede.
acc açık duruyo ama oynama fırsatım hiç yok.
muhabbeti özlemedim değil.
eve çıktıktan sonra akşamları sürekli gelip viktor senin beynini yemeye, pop'a sürekli "abi kestiler beni corpscamp yapıyo şerefsiz bi gelsene" demeye, raide girip poison sürmeyi unutmaya vb... için varım dostum. az bi bekleyin.

not: ayrıca tekrar ahmedinejad diye nickname alırım. ve bu sefer report ederseniz allah belanızı versin sizin tamammı ?
tamammı ?
Sosyal ağlarda paylaş

icphedia said:

Bu gidişle 2 tane 25m raid çıkacak gibi görünüyor :)

RAF ile beleş level falan durumları varsa halen benim de gelesim var.. ama sıfırdan levellemek çok zor geliyor.

raf açıkken bi hafta sonu cmts-pazar kasarak 50~ çok kolay yapıosun 60dan sonra raf çalışmıo ama xp ihtiyacı azaltıldı 70-80 arası da dolayısı ile kolay yani söle diim 2-3 saat non stop oynarak 20+ rahatlıkla yapılabili raf ile zaten 10-20 dakika 10 lvl yapmak :P

istersen raf davetiyesi göndeirirm sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...