dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 logout sırasında? du bakıyorum heman..
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 logout değil direk girdim sekmeyi kapatırken acc yok zaten ekşi için benim
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 operanin flash ile sorunlari vardi zaten. 11de iyice abarmis.
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 bende de opera çöküp duruyodu ekşide. olay ekolayın reklam kodlarındaymış.sözlükte biri şöyle birşey yazmış: said: menüden settings -> preferences -> advanced tab -> content -> blocked content'e tiklayip add diyoruz http:// ile baslayan satira "ad.e-kolay.net/*" adresini (tirnaklar olmadan) ekliyoruz. böylece ad.e-kolay adresiyle baslayan tüm reklamlar bloklaniyor ve sorun opera icinde cözülüyor. bunu uyguladım ve sorun çözüldü
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 llan! bende reklam yok ya hiç. ondan demek.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 NoAds sorun çıkardı şimdi. opera:config#PersistentStorage|UserJSStorageQuota Buraya gidin. Ayarı 1000 yapın. Geçiyor.
GEd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 chrome falan hemen silmiştim de operayı silmedim ancak kullanmıyorum da, bir türlü firefoxun rahatlığından ayrılamıyorum ^^ Alışkanlık meselesi sanırım
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Opera 10 çok sağlam ama 11 daha yeni. Extension olayı da yeni. Sorun çıkıyor ara sıra bu nedenle. Alışkanlık da önemli dediğin gibi. Öteki tarayıcılar çok zayıf geliyor bana, hiçbir şey yapamıyorlar gibi.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ekşisözlüğü hiç sevmedi yalnız, habire çöküyor eheh. Sadece sözlükte ama, onun dışında çok sorunu yok. Ya çok fazla hızlı açıyor siteleri, ya da hiç açmıyor bir de öyle bir sorunu var bende.
kek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 evet ara sıra sorunlar yapmıyor değil opera 11. ama değişmem gene de operayı bir başkasına...
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 GERGE said: NoAds sorun çıkardı şimdi. opera:config#PersistentStorage|UserJSStorageQuota Buraya gidin. Ayarı 1000 yapın. Geçiyor. Bu ne ayariki kendi FAQ sayfasinda 500 yapin fln diyor neyi arttirmis oluyoruz bununla?
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Griswold said: Ekşisözlüğü hiç sevmedi yalnız, habire çöküyor eheh. Sadece sözlükte ama, onun dışında çok sorunu yok. Ya çok fazla hızlı açıyor siteleri, ya da hiç açmıyor bir de öyle bir sorunu var bende. Ekşi hala çöküyor bende çıkarken. Yani login olmama gerek yok, bişey okuyup sekmeyi kapatınca hop çöküyor. Birde hürriyet.com'da sapıtıyor şuursuzca. Gerisinde problem yok.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 500 ile sorun çıkardı bende. 1000 giderdi sorunu.
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sözlükte sorun yaşayanlar için: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21598876 o alttaki fanboys kısmını yaparsanız(turkish main+tracking list) pırıl pırıl oluyor opera. hürriyetin sitesi, youtubeun video içindeki reklamları, ntvmsnbc vs vs. sözlük de düzeliyor. bi ara istatislikler bölümünde sorun yaşadım. sağ tık>içerik engelle>ayrıntılar>user.js yi kaldırınca oldu birşeyler. girebiliyorum şu an.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 GERGE said: 500 ile sorun çıkardı bende. 1000 giderdi sorunu. ben kafadan 1500yaptım :P
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 LastManStanding said: bende de opera çöküp duruyodu ekşide. olay ekolayın reklam kodlarındaymış.sözlükte biri şöyle birşey yazmış: said: menüden settings -> preferences -> advanced tab -> content -> blocked content'e tiklayip add diyoruz http:// ile baslayan satira "ad.e-kolay.net/*" adresini (tirnaklar olmadan) ekliyoruz. böylece ad.e-kolay adresiyle baslayan tüm reklamlar bloklaniyor ve sorun opera icinde cözülüyor. bunu uyguladım ve sorun çözüldü aha oldu valla.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 auto pager tarzi bisey kullanan var mi? bir kac user defined script kullandim ama pati de calismiyor. gerci calistigi yer var mi diye sormak da lazim. kendim modifye ettim biraz scripti ama ugrastiracak gibi cikinca vazgectim topluca. extension var mi extension?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Bildiğim kadayırla yok, ama belki de vardır; hergün on'dan fazla yeni eklenti çıkıyor. Yaparlar er-geç. Eklentileri izlemek lazım.
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 benim opera salak saçma takılıyor, kasılıyor böyle yıllardır opera kullanırım böyle problem görmedim. özelike gazatesitelerinde. ntvspor.net felan cok sıkıntılı oluyor
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Daha yeni. Bir bugfix filan gelsin, düzelir.
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 google için düzgün çalışan bir pager scripti vardı, pati'ye uyarlanır mı bilemem ama bulduğum gibi koyayım.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ben erteledim operaya geçme işini 1-2 ay daha. yok olmuyor istediğim extensionlar olmadan
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 operada beni rahatsız eden bir şeyler var ya. chromedan sonra neden soğuk geliyor bilmiyorum. bu arada o turbo mevzusu baya kötü ve gereksiz. internet hızları artıyor zaten ve cogu site düzgün acılmıyor o turboyla
Öne çıkan mesajlar