dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 KHaRoN said: GERGE said: O reload olayını site specific yapmak olmuyor ama :( Ama diğerlerinde hiç olmuyor eklenti olmadan :) http://images2.memegenerator.net/ImageMacro/4403977/Challenge-accepted.jpg aahhaha bu memeyi çok sevdim ben yalnız. tshirt olarak bastırıcam lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Oce4n said: Aluriel said: - chromedaki clickable links tarzı bişey istiyorum ben genelde linki seçip sağ tıklayıp websiteye git yapıyorum. öle alışmışım nedense... firefox ve chromeda vardı negzel ya. çok zor değildir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 operaya çok kırgınım. saat tam 01.00dan beri ekşisözlüğe her girişimde sapıtıp hata raporu veriyo. hata verene kadar da tek yapabildiğim şey sekmelerin arasında gezinebilmek oluyo. linklerin üzerine imleci getirdikçe link renklerinde oynama falan da oluyo tıklanabilcekmiş gibi ama hiçbir şekilde yemiyo. farklı hiçbir şey yapmadım, ne olabilir sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 aynı şey bana da oluyor şu an. bir sayfa önce yazdığım şeyin de türkçe karakter sorunu çıktı 2 gün çözmeye çalıştım. çözemeyince sağ üstteki arama kutucuğuna ekşide ara ekleyip. sağ tık menüsünden onu kullanıyorum. you broke my hearth fredohttp://www.youtube.com/watch?v=FcFlp6kl508 sonunuz benzemesin. inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Ben de ekşisözlük'ü kapatırken Opera çöküyor. Sözlük'te bir sorun var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ekşi de scroll up/down yapılamıyor, ekşi tablerini kapatırken çöküyor falan bildiin kullanılmaz halde ekşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 GERGE said: Ben de ekşisözlük'ü kapatırken Opera çöküyor. Sözlük'te bir sorun var bence. aynı sorun bende de var. :/ bir kaç gündür bu sorun var ve sorunun kaynağı ekşisözlük. o kadar coder var sözlükte diyorlar hala çözemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 throine said: GERGE said: Ben de ekşisözlük'ü kapatırken Opera çöküyor. Sözlük'te bir sorun var bence. aynı sorun bende de var. :/ bir kaç gündür bu sorun var ve sorunun kaynağı ekşisözlük. o kadar coder var sözlükte diyorlar hala çözemediler. aynısı bende de var evet.çözümünü bilen yokmu ya da çözümü varmı ki? ama pek dert etmiyo ya,aç chrome'u takır takır gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 suan ssg den acıklama geldi ve düzgüne benzio opera 11 de ekşi. çökmedi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 aynen, düzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 operanın bin belasını versin allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Chrome öncesi kullanıyorum ve çok severdim ama şu an chrome benim iin en rahatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 GERGE said: Yay! IDM çalıştı. Biraz denedikten sonra indirme yöneticilerinin ne kadar güzel şeyler olduğunu hatırladım. Yıllardır kullanmıyordum, Opera kullanmaya başladığımdan beri - taa Opera 7 zamanları. IDM iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben bu arama oluştur olayını yeni keşvediyorum. patide arama mı yapmak istiyorsunuz. arama ya gidiyorsunuz ve arama kutucuğunda sağ tık yapıp arama oluştur diyorsunuz.(youtube, zamunda gibi siteler için de geçerli) sonra herhangi bir kelimeyi right click>search with>paticik ile arayabiliyorsunuz. eğer ayrı tabda arasın derseniz shift+click işinizi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 GERGE said: GERGE said: Yay! IDM çalıştı. Biraz denedikten sonra indirme yöneticilerinin ne kadar güzel şeyler olduğunu hatırladım. Yıllardır kullanmıyordum, Opera kullanmaya başladığımdan beri - taa Opera 7 zamanları. IDM iyiymiş. java sevmiyorsun sen ama jdownloader çok daha iyi idm den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 bir de create search kullanın kullanmıyorsanız. aramaya sağ tıkla tıklayıp create search yaratın. misal ekşisözlük'te arama yarattınız diyelim, bunu es olarak adlandırın. adres barında es şeref geçen gün yazın http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%C5%9Feref+ge%C3%A7en+g%C3%BCn gelsin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 dasaaa said: bir de create search kullanın kullanmıyorsanız. aramaya sağ tıkla tıklayıp create search yaratın. misal ekşisözlük'te arama yarattınız diyelim, bunu es olarak adlandırın. adres barında es şeref geçen gün yazın http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=%C5%9Feref+ge%C3%A7en+g%C3%BCn gelsin vs chromeda da var bu search olayı bu arada benim istediğim extensionlar yok dimi şimdi kesin dasaaa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 image preview popup diye bir extension var, baya basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hmm bilmiyorum.. chrome kullanmadım fazla. rapidshare vs ile de işim olmuyor.. :( cevab veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 rs yi falan geçtim abi sadece linkleri tıklanabilir yapsın yeter ya. kopyalayınca jdownloader da kontrol ediyor nasılsa da asıl önemli olan diğeri. mesela patideki imzalardaki linklere tıklayabiliyorum chromeda ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 arkadaşlar yaw bu arkidiş hayvan gibi CPU ve memory kullanıyor, en sonunda kaçınılmaz olarak kitlenip kendini pencereden atıyor. bi çözümü olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 CPU değil de memory meselesi çok geriyor beni de. Pagefile boyutunu arttırıp falan biraz önüne geçtim ama über süpper bir şey daha açınca Opera resmen gider yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 CPU ben de pek artmıyor ama memory 200-300 arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Çok çöküyor ya java içerikli sitelerde falan hürriyette başka başka bikaç sitede direk kitleniyor kalıyor, kapatmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 alla alla.. ekşide çökmedi.. hürriyet'te de çökme yok. benim ki okunmuş edition mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar