Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Oh yeah, En son 9. sürümde bırakmıştım, download manager ihtiyacımı karşılamıyordu, downthemall eklentisi için firefox'a geçmiştim, o gün bugündür downthemall için firefox kullanır oldum. Sonra Orbit Downloaderı keşfettim, bu da Opera'ya dönüş demek oluyor. İlk dikkatimi çeken Ctrl + F ile arama yaparken ekranın kararıp aranan kelimelerin belirginleşmesi. Yıllar önce kaybettiğim aşkımı yeniden kazandım, mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 visual mouse gestures ? hmm bir de ben belirgin hız farklılığı yaşadım. mesela ntvmsnbc.com a çok daha rahat giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 beta sürüm kuruluydu kaldırmak lazım mı üstüne update oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 bende de beta vardı, sormadan etmeden 11 kurmuş bile. kızsam mı sevinsem mi bilemedim. beta daha hızlı gibi geldi bana, şu anda tablar arasında gezerken ağırlık var, sayfa yüklerken de gereğinden fazla bekliyor bazı sitelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 taamdır.. esas kompüteri de 11'e yükselltim. oldu şimdi bana diyin? bu extensionların barını nasıl taşıyorum bi kenara.. çakıldı kaldı bende arkadaşlar en sağda. main bara atıcam. ihtiyacım oldukça kullanıcam kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 bilen yoktur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 normalde barlar üstünde herhangi bi yere sağ tıklayıp , sonra da appereance'a tıklayınca gelen menüden, değiştirmek istediğimiz bara tıklayıp ayarları değiştirebiliyoruz. ama extension menünün yeri değişmiyor, left/right deyince de saçma sapan bi hal alıyor. benim extension menü bu şekilde görünüyor, yerini değiştirmek mümkün değil gibi bişey. show only when needed diyince de gitmiyor hatta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Safari > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Deathblade said: Oh yeah, En son 9. sürümde bırakmıştım, download manager ihtiyacımı karşılamıyordu, downthemall eklentisi için firefox'a geçmiştim, o gün bugündür downthemall için firefox kullanır oldum. Sonra Orbit Downloaderı keşfettim, bu da Opera'ya dönüş demek oluyor. İlk dikkatimi çeken Ctrl + F ile arama yaparken ekranın kararıp aranan kelimelerin belirginleşmesi. Yıllar önce kaybettiğim aşkımı yeniden kazandım, mutluyum Opera 11 de "idm" işe yaramayınca bende orbiti denedim. Fakat çoklu linkleri ekleyemiyorum. Flashgot gibi bişey mi lazım operaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Iyide peki ffdeki sifreleri,gecmisi fln nasil aktarabiliyoruz buna sadece bookmarklari aliyor gibi gozukuyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 idm'nin yenisi opera'da güzelce çalışıyor. ama opera 11 beta'da çalışan adblock, -block elements vs gibi özellikleri- opera 11'de çalışmıyor o_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 idm çalışıyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Hotmailde tepki vermiyor genelde scriptlere program birde facebookta beyni bulanıyor bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Bide bişi dicem ekşisözlükte falan okudum, insanlar tarayıcının sürekli çöktüğünden bahsetmiş, bende ise 1 kere oldu oda install'dan sonra ki ilk açılışta o kadar. O da normaldir. Nasıl beceriyorlar, ne yapıyorlar anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 opera sadece hürriyetin sitesinde arıza çıkarıyor bende. garip bir şekilde takılıyor tabler saçmalıyor scroll yapılmıyor linklere tıklanmıyor vs. cache sorunu diyorlar da maximumuma aldım aynı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 @Deathblade ben antivirüs denedim bir ara, o zaman tablar arasında gezerken çok çökmüştü. çok dediğim günde 5-6 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 HolyRaider said: opera sadece hürriyetin sitesinde arıza çıkarıyor bende. garip bir şekilde takılıyor tabler saçmalıyor scroll yapılmıyor linklere tıklanmıyor vs. cache sorunu diyorlar da maximumuma aldım aynı sorun. Hürriyet ile birlikte Milliyet sitesinde de yaşadım ben bu sorunu. Gazeteye mi kılı var yoksa yapılan flash ıvır zıvır yüzünden mi oluyor emin değilim. Son model bilgisayarım bi anda 2002 yılından kalma bilgisayarımla aynı hıza dönüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ben hiç sevememiştim operayı, foobarıda sevmedim ayrıca küstüm size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hürriyet'te bende hiç sorun yok.. ama nasılsa adblock çalışmıyor.. acaip gıcık oldum.. uninstall install falan hiçbişi işe yaramadı. nette de bulamadım benzeri bir sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 noads kullanıyorum, onun da yetmediği yerler var gerçi. facebookta falan hala reklamları görüyorum, onlara da operanın kendi content blockerıyla müdahale ediyorum. flash tabanlı sitelerde bariz sorun var, bazen yüklemiyor bile siteyi. bir de hotmail hesabıma gelen maillere bakabiliyorum, ama müdahale edemiyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 dasaaa said: ama nasılsa adblock çalışmıyor.. acaip gıcık oldum.. Şöyleki NoAds eklenti sayfasında support pagee git orada aşağı söylüyor link verilmiş değeri 500 olarak değiştir düzeliyor. stimpak said: flash tabanlı sitelerde bariz sorun var, bazen yüklemiyor bile siteyi. bir de hotmail hesabıma gelen maillere bakabiliyorum, ama müdahale edemiyorum mesela. Hotmailde kesinlikle müdahale edilemiyor katılıyorum. IGN sayfasında oyun aratamıyorsunuz fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Ya, bu Opera ile download manager nasıl oluyor. Orbit kurdum ama Opera ile birlikte çalışmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Jdownloader kullanıyorum ben, youtube linklerini bile yakalayıp indirebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 No Java! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 jdownloader ölüm gibi. çalışsam mı çalışmasam mı diye karar verene kadar browser'dan indirmiş rar'ını açıyor oluyorum dosyanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar