Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vatan bilgisayar internet sitesinden ürün almayın

DoruK

Öne çıkan mesajlar

şu dandik 20 liralık sinbo saç sakal aletinden sipariş etmiştim malum olay için, bi geldi yapışkanla tutturulmaya çalışılmış ambalajı çıkmış, yağı bitmiş falan basbaya kullanılmış yani. şimdi ben kalkıp 20 liralık ürün için kargocuya gidip de iade falan uğraşamam, uğraşmak istesem zaten mağazasına gider alırdım.

böyle hijyen hususunun önemli olduğu bi konuda nasıl yaparlar anlamıyorum, resmen salak yerine koyuyorlar. direk çöpe attım zaten aleti, siz siz olun gözünüzle görmeden sipariş verip paranızı ve sağlığınızı çöpe atmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

kutuyu açıp niye kontrol etmedin kargo geldiğinde? kırık mouse gelmişti arkadaşa bu şekilde. aldı imzaladı falan hemen, dedim dur bi bakalım sağlam mı nereye imzalıyosun. açtık ve kutusu falan ezikti böyle. kutuyu açtık içindeki mouse kırık çıktı. almadık, tutanak tarzı bişey tuttu kargocu ve aynen geri götürdü. 1 hafta 10 gün kadar sonra yenisi gelmişti.

suç tabiki vatanda sana onu yollayarak ama senin de kontrol etmen lazımdı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yaptım 3-4 kere alışveriş problem olmadı, garanti olayı oldu onda 1 ay sonra yenisini veremiyoruz elimizde yok bi üst modelini verelim + para verin ya da bi alt modeli verelim dediler, dedim sçarım bacagınıza paramı verin o zaman. 5 gün sonra falan yollamışlardı paramı.

444 lü numarayı arayıp söylesen aleti yollasan karşı ödemeli değiştirirlerdi aslında. öyle bi alet gelmesi ayıpmış ama gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Vatan bizzat gidip aldığınızda da benzer şeyleri yapıyo ufaktan ufaktan. Defalarca karşılaştım bu hareketleriyle. Modem alıyo arkadaş, ben daha önceden bildiğim için huylarını "pakedi bi incele" diyorum. Pakedin daha önce açıldığını farkediyo ben öyle diyince, içinde cd falan eksik.

Başka bi arkadaşa söledim böle olduğunu, dinlememişti o, ona da bozuk lcd kakaladılar. Tabi öyle büyük bişey olunca geri verdi aynen. Hatta geri verdikten sonra yenisini yollattı kendine tekrar, o da bozuk çıktı aynı şekilde. Tekrar gidip bizzat deneyerek değiştirdi bu kez.

Başka bi tanıdığım ses kartı aldı alır almaz "takalım bunu" diye bana getirdi bilgisayarla ürünü, yine açık çıktı paket, ciddi bi eksik yoktu gerçi...

bu herifler çok uzun süredir yapıyo bunu, ama bu kadar iğrencini hiç görmemiş/duymamıştım. oha artık.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

annem teslim almış ben evde yokken. yol parasına yazık yani bi daha da vatanın internet sitesinden alışveriş yapmam.

Alurierl'in dedigi gibi kargoyu teslim almadan önce ambalaj açılmış mı ürün sağlam mı diye kontrol etmen lazım.
annene'de tembihleyebilirdin.
bu yüzden suç senin.
geçmiş olsun diyorum ama hem suç sende hem de siteyi sucluyorsun
biraz insafsızca değil mi yaptıgın?
belki kargocular açtı, belki kurye belki kargocunun şöforu açtı bilemezsin ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

ben bilgisayarı vermiştim bi kere. dvd-writerı degistirip calısmayan bi tane takmıslardı.
serinosu benimkiyle tutmuodu zaten, sonra götürdüm adamların databaseinde de cıkmadı serino.
kırk saat kavga ettim adamlarla, en son magaza müdürüyle tartıstık baya sonra degistirdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

DoruK said:

annem teslim almış ben evde yokken. yol parasına yazık yani bi daha da vatanın internet sitesinden alışveriş yapmam.

Alurierl'in dedigi gibi kargoyu teslim almadan önce ambalaj açılmış mı ürün sağlam mı diye kontrol etmen lazım.
annene'de tembihleyebilirdin.
bu yüzden suç senin.
geçmiş olsun diyorum ama hem suç sende hem de siteyi sucluyorsun
biraz insafsızca değil mi yaptıgın?
belki kargocular açtı, belki kurye belki kargocunun şöforu açtı bilemezsin ki ?

Kesin ya. Ogle arasinda araba cakmagina falan takip kullandi demekki serefsizler.

...
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

benim vatanla ilgili hic problem yasamamam entresan galba
herkes sorun yasiyo
ben su ana kadar urun aldigim en iyi yer olarak goruyorum

Aynen.

Ben ve çevremdeki arkadaşlar bir şey lazım oldu mu direk vatana gidip alıyoruz. Bir iki kere de internet üzerinden de birşeyler getirtmiştim. Hiçte sorun yaşamadık.
Sosyal ağlarda paylaş

baya bi zaman önce memory stick almıştım. mal gibi denettirmedim orda ilk aldığımda. eve geldim bozuk çıktı. ertesi gün götürdüğümde baya uğraştırmışlardı. teknik servisteki herifin önünde bilgisayar var taksa görecek çalışmadığını hala bık bık ediyor bana. tamam iade etmek istiyorum diyorum bu sefer neden diye soruyor bi de. e çalışmıyor diyorum, arıza kaydı alalım diyor utanmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...