DeaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ODA BÖŞÖY MÜÜ, AMERIGO BZSDEN BI ASHGERII US BIHDE POPOMUSU ISTIYO, YOKSA SALHACAKMIS GHLADIOLARI USTHUMUZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 adı kimyon olan adamdan hayır gelmez zate http://static.technorati.com/10/08/30/17269/north-korea-counterfeiting.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yani, resmiyette savaş durumunda olsalar bile eylemde böyle savaş durumu yoktu. çin-abd füze kalkanı falan tartışması olur diyordum, rusya-türkiye tarihi konuşuluyor neyse akşamı bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 saçmalıo millet cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ■ Harp zorunlu ve kaçınılmaz olmalıdır. Milletin hayatı tehlikeyle karşı karşıya kalmadıkça harp bir cinayettir. ATATÜRK ■ Savaşta bütün gecikmeler tehlikelidir. DRYDEN ■ Savaşı bilmeyen barışı da bilmez. JAPON ATASÖZÜ ■ Savaş bulduğu ülkeyi bir daha bırakmaz. BURKE ■ Savaşta yasalar susar. CİCERO ■ Kötü bir barış savaştan daha berbattır. TACİTUS ■ Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar cahiller kazanmak için dövüşürler. ZHUGE LİANG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 DeaN said: edit: ahanda liseli solcu damgası yedik. Neyse idare edelim bari, yaşasın tekel! liseli solcu dememiş, wannabe solcu demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Harp çıkıyor bir Nato ülkesinde ama Suark said: saçmalıo millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu arada bisi dicem eger guney koreli kimseyle tanisirsaniz ve size sarilirsa sasirmayin burda tanistigim 20 guney korelinin 20side ayni seyi yapti cunku adamlar direk brother diyolar ahaha kore savas sebebiyle nasil bi tarih oretiliyosa adamlara daha turk gorunce we love you very much in korea demeyenini gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 dedem korede savaşmış ayağına güney koreli hatun kaldırılırmı acaba lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Korede kızlar soruyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 abi o kadarini bilmemde burdaki korelilerle iki sey konustuk biri turleirn ne super oldugu ikincisi starcraft ahahaha kizlardan bi kacida starcraft fani cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 "annen baban varmı" diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 benim dede de koreye gidecekmiş ama komutan bunu sevdiği için yollamamış, şimdi küfrediyo negzel gazi olurdum şeklim olurdu ah ah diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 benim tanıdık cok kaldırmıs kore gazisi bi anlatıo adam pre war post war felan sürekli kaldmırs bana not ettirmişti bi gün gidersen 나는 터키 내가 안아에서 왔어요 당신은 아름다운 키스 bunu söle diye pronounce ınıda öğretti flan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Suark said: @law, haftasonu kütüphaneye gidip kaynak almam gerek, sonra scanleyip koyarım buraya bişiler okur gençler diye. @dean Birine birşey itham etmeden önce, kendi yüzeyselliğini sorgulasan iyi olur , benim okumayan üşengeç wannabe solcu kardeşim =) baskın oran ın tdp 1 ve tdp 2 kitabı var hayvan gibi bize onu okuttular saglam kitaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Ulan ne kadar sıkıcı bi gün diyordum ahahahahahahahasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 BonePART said: kizlardan bi kacida starcraft fani cikti bu reklamlarda, kliplerde gördüğümüz süper koreli hatunların genel nüfus içerisindeki oranı nedir birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu arada kim olunce duzen btier diyen biri olmus, kim bulmaya usundim simdi otobsute okumsutumda ona lol diyorum best korea nin kurucusu, lideri ve hatta ebedi lideri kim sung il, adam anayasaya gore hala develt baskani ve bizim kim reis resmi belgeleri filan imzalarken vekil formatinda imzaliyor (kizil monarsi iste asfsd) kim sung il icinde bu olunce kesin rejim biticek diyorlardi, olmadi sevgili lider kim jong il tahta cikti, ulkesini saha kaldirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 olmaz bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Aluriel said: dedem korede savaşmış ayağına güney koreli hatun kaldırılırmı acaba lan. çekik gözlü bir kuzen olmasın orda yada üvey teyze falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 oğlunun resimlerini gördüm. tam sapık havası var ama hiç becerikli birisine benzemiyor. eline yüzüne bulaştırır işleri 10 seneye kalmaz biter o hanedan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kore kızlarından bi açılım bekliyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Llama said: Aluriel said: dedem korede savaşmış ayağına güney koreli hatun kaldırılırmı acaba lan. çekik gözlü bir kuzen olmasın orda yada üvey teyze falan yarı kuzen, üvey teyze ayağına da bişeyler olabilir aslında. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar