Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuzey Kore, Güney Kore'ye saldırıyor

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

■ Harp zorunlu ve kaçınılmaz olmalıdır. Milletin hayatı tehlikeyle karşı karşıya kalmadıkça harp bir cinayettir. ATATÜRK

■ Savaşta bütün gecikmeler tehlikelidir. DRYDEN

■ Savaşı bilmeyen barışı da bilmez. JAPON ATASÖZÜ

■ Savaş bulduğu ülkeyi bir daha bırakmaz. BURKE

■ Savaşta yasalar susar. CİCERO

■ Kötü bir barış savaştan daha berbattır. TACİTUS

■ Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar cahiller kazanmak için dövüşürler. ZHUGE LİANG
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bisi dicem
eger guney koreli kimseyle tanisirsaniz ve size sarilirsa sasirmayin
burda tanistigim
20 guney korelinin 20side ayni seyi yapti cunku
adamlar direk brother diyolar ahaha
kore savas sebebiyle nasil bi tarih oretiliyosa adamlara daha turk gorunce we love you very much in korea demeyenini gormedim
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

@law,
haftasonu kütüphaneye gidip kaynak almam gerek, sonra scanleyip koyarım buraya bişiler okur gençler diye.

@dean
Birine birşey itham etmeden önce, kendi yüzeyselliğini sorgulasan iyi olur , benim okumayan üşengeç wannabe solcu kardeşim =)

baskın oran ın tdp 1 ve tdp 2 kitabı var hayvan gibi bize onu okuttular saglam kitaptır.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada kim olunce duzen btier diyen biri olmus, kim bulmaya usundim simdi otobsute okumsutumda ona lol diyorum

best korea nin kurucusu, lideri ve hatta ebedi lideri kim sung il, adam anayasaya gore hala develt baskani ve bizim kim reis resmi belgeleri filan imzalarken vekil formatinda imzaliyor (kizil monarsi iste asfsd)

kim sung il icinde bu olunce kesin rejim biticek diyorlardi, olmadi sevgili lider kim jong il tahta cikti, ulkesini saha kaldirdi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...