xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Soris said: Feralı çok bişi sanıyorsunuz da druidin mantığı heal atabilmesi. Şu an ki manam ile 5 tane healing touch attığım zaman manam bitiyor ve bir innervate ile manam geri de gelmiyor. Dolayısıyla ben direk adama çalışacaksam niye druid oldum gidip warrior veya rog oynardım. Fakat balance öyle değil. Balance çok daha tehlikeli feraldan. Balance da hem gayet iyi vurabiliyorsun hemde gayet iyi heal atabiliyorsun. Arkadaşın dediği gibi 2 aya filan düzelicek hepsi o zaman feral yine eskisi gibi kötü olacak. Bir bleed ayarına bakar çünkü. Bilip bilmeden konuşmayın. Sadece biraz bişiler gelince druide hiç kimse alışık olmadığı için druid op diye ağlamaya başladı millet. Peki 1-2 aylığına değil de her zaman op sınıflara niye birşey diyen yok? Mesela frost mage hala deli gibi vuruyor. İstediğin kadar resin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 7sn silence yiyince, dk dan yavaş atsın onları. warrior zaten, zıplayıp geliyo blink e mesafe uzun olsada. zaten freeze yapınca, direk immune açıyor döne döne, sorna silahı bırakıp, bide reflect açıyo mesafeyi kapatmak için. Kaç takla attırıyolar. Parçalar tam değil belki ondan zorlanıyorum, set hariç herşey eksik. Bakalım durum ne olacak onlar gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Ben DKleri anlamıyorum, nasıl bir spell damage, nasıl bir bitmeyen anti magic shell. Bitmiyor, ne halt o. Bakmadım notlara talentlara henüz ama adam oturdu günlerce içide böyle dövdü beni. Bitecek de cclicem. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 mage'i ancak öle kesebiliyorum bende. yüzde 20 falan hpm kalacak. ilk birkaç wave stundan dpsten survive edebilicem. akıllı oynarsan beeeeaaaaaaaaaaaazen alıyosun mage'i ki ben şu anda çok kötü bir warrior'um 1 haftadır yapıyorum daha warrior pvpsi falan. elim hele bi alışsa tam. lesser pvpci olarak gözlemlerimi aktardım. iyioyunlar işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Spell reflect çok op. Bazı warriorler çok güzel zamanlıyor. Artık onun cd sini takip ediyorum, stun atabilmek için. Sende biraz öğrenince zorlarsın. Kesemezsin belki ama oyun zaten 1vs1 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 xunn said: Ben DKleri anlamıyorum, nasıl bir spell damage, nasıl bir bitmeyen anti magic shell. Bitmiyor, ne halt o. Bakmadım notlara talentlara henüz ama adam oturdu günlerce içide böyle dövdü beni. Bitecek de cclicem. =( dK yı 35-40 feet içinde tutman gerekiyor. Range gösteren bi addon indir, mesafeye alışana kadar idare et. Cd ler varkende yaklaşmasını göze alırsın. Ama skiller cd de ise 35-40 feet mecbur. melee range de skill cast etmeye çalışma, interupt olursun sürekli. 3 tane var adamda. magic absorflarıda öğren, iconları vs. bitimine 1sn kala frost bolt u cast etmeye başlarsın. edik. bu kadr anlatıyorumda bakma yani. Çokta zorlayan bir sınıf değil. Silence gördünmü damage alıyosan, buza gir. Cd de değilse skiller hemen çık. Boşuna bekleyipte, adamın cd lerinin dolmasına izin verme. Zaten oynadıkça çözersin olayları anlattığım kadar taktiksel şeylere bile gerek olmayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Class'ın yeni hali nasıl işliyor bilsem addona gerek yok da, ne yapıyor hiç anlamadıgım için kıllanıyorum. Her exp başı aynı dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2010 Talenti felan incelesen anlarsn aslında. birde buff ve cc skillerini. O addon olayı bazı türk oyunculara şart ya. Charge mesafesinde, frostbolt spamlıyor. Blink attıktan sonra yapıyo bunu. Adamda freeze fean yok. Ya yaklaş ya uzaklaş arkadaş :D. Charge yiyipte bedava rage veriyosun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Dk çok zevkli olmuş lol Iceblock çalmak nedir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Survival Hunter/Resto Druid ne kadar komik bir setup ya. Yediğimiz dmg dmg değil, ama combat boyunca skype'tan Vingthor'un anonsları şöyleydi: -Trap, Root, Cyclone, Sleep, Cyclone, Root, Trap, Cyclone, Root, Sleep, Root, Cyclone, Cyclone, Cyclone (Burada gerizekalı Druid DR'ın varlığını unuttu, hala atıyor), Trap, Root, Sleep. Galiba 100 dispelle falan bitirdim. Ama kahkahalar attım combattan sonra, çok komikti Vingthor'un anonsları lsdkfja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 1dakika cd negüzel. @Spidee sizin sınıflar neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Arms Warrior/Holy Pala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Hala gülüyorum ya ahahaha Maçtan sonra Vingthor'un yorumu da muhteşemdi "Bir ara kediyi sevdim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Regalya said: Dk çok zevkli olmuş lol Iceblock çalmak nedir ya... henüz bgde vs denk gelmedim ama o debuffı yediğimde conjure refreshment cast etmek gibi bir fantezim var. ddadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Spidee said: Hala gülüyorum ya ahahaha Maçtan sonra Vingthor'un yorumu da muhteşemdi "Bir ara kediyi sevdim" Abi nasıl istiyorum sen ve aras'la arena yapmak. Offffff. da ben geldiğim anda o işin eglencesi kaçar. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Bu arada roguelar pvp için hangi specleri tercih ediyorlar bu aralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 mutilate abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Ya agzını kırdıgımın tunca'sını boostluyorum arena ogretiyoruz adama, adam inatla 2v2'de shadowstep hemo gidiyor. Tam bir mad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 senin pet daha çok vuruyodur. Bu varken magele hemo oynamak da efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Dur gidip kafasına vurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 mutilate çokzel vuruyo da prepsiz çok zor oluyor artık. :( cdler bitince gözlerde bir damla yaş ile kitelanıyorsunuz QQ ayrıca mastery kassın tunca mutilate olarak. 30k+ envenom ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 sub ın sustained dpsi çok daha düşük mutilate e göre doğru ama kitelayabilen targetlara karşı bişiler yapabiliyo en azından. sub ın mobilitysi çok daha iyi shadowstep sayesinde, burst u de daha iyi mutilateden. bir shadowdancede her biri clotha 18k dan 4 ambush + 2 5 combo eviscerate atılıyo rahatça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 http://eu.battle.net/wow/en/arena/lightnings-blade/2v2/olen%20jeesus/ s6 S8 gladiator sub rogue mesela. tek sub kullanan benmişim gibi konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 2v2 de mutilate hiç bişey aypamaz arkasında paladin felan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2010 neler imba beyler bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar