deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Druid, shaman OP işte, seç beğen kas. Shaman designerları buglanmış, class OP'leştikçe bufflıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Kaede said: instant cyclone olduğu sürece feral = nobrainer üzgünüm neydi ne oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Ya ben pve biri oldugumdan druidde tank olarak kastım bi de healer olarak kastım ama aklımda hala tank olucaksan warrior healer olucaksan priest ol mantıgı oldugundan zorlanıyorum hibrid karakter ile :D neyse şimdilik zaten çok erken bişi söyleyebilmek için olmadı priest kasıcam bi de full healer olması için tam anlamıyla bir healer olmayı denemek istiyorum bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Ben dayanamadım paladinime geri döndüm yine baya nerf yediler artık eskisi gibi dps yok falan ama yine allah gibi tanklıyolar en azından memnunum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 pvp setleri uzun süredik gördüklerimizin en iyisi. özellikle paladinler transmogrify için bile saklayacak o seti. ama hala pvp balance ile alakalı en ufak birşeyin bulunmaması gerçekten çok komik. eski oyuncuları çekmek, yeni bir heyecan yaratmak işi ancak pvp ile yapılabilecekken süper çılgın 4.3 patchi, sıradan bir content patchine oranla sadece daha kaliteli set çizimleri getiriyor şu aşamada. değişikliklerin yapılacağına eminim ama yinede pvpciler "%10 dmg buffı oha çok heyecanlandım"dan başka birşey görmeyecek gibi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Şu arenaya tank girmeyi yasaklasınlar artık prot warrior blood dk diye setup mı olur sırf vakit israfı adamlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 2x resto druid girmeyi çok özledim ya. Böyle kanser yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bu arada aradan baya zaman geçmiş ben o arada druid priest warrior paladin ve mage kastım 20+ lvla sırf bakiim dungeonda nasıl diye fakat paladinler nerflenmeseydi de paladin devam etseydim diyorum sadece hala. Daha hala adam akıllı karar veremedim ne oynamak ıstedıgıme. Paladin ne güzel gorunuyordu elinde koca kılıç zırhlar miğferler druid moonkin zaten kötü üstüne priest mage falan robe kötü alışamadım. Warriorda nerflendi diyor herkes galiba bir de hunter deneyebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 MADBOY said: 2x resto druid girmeyi çok özledim ya. Böyle kanser yok. Yörünge dışına bu hareketinden dolayı uçtun sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 EricCantona said: Şu arenaya tank girmeyi yasaklasınlar artık prot warrior blood dk diye setup mı olur sırf vakit israfı adamlar :/ 2 blood dk gelince ben direk çıkıyorum mesela warrior olarak. adamları sonsuza kadar kesemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Peki bi maç en fazla kaç dk sürüyor? Bi resto shaman bi holy pala ile 50dkdır kapışıyoruz. Kapışmıyoruz aslında, herkes afk arada girip yoklanıyor falan. Bu kadar emek harcadım kaybetmek istemiyorum maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 sınır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Expertise için bi cap varmı? Veya daha doğrusu assasination rogue için ideali kaçtır mesela expertisenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Sınır 45dk, iki taraf da puan kaybediyor. Biz daha çok damage koyan kazanır gibi bişey zannediyorduk ama 2 healera karşı hayal kırıklığına uğradık. Sub rogue için hiç exp sanırım. Sonuçta paso backstab mackstab atıyosun arkadan dodge diye bişey yok. Yani caplemesine caplersin de diğer statlar daha çok damage artışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 expertise capleniyordu ve caplenmesi gerekiyordu sub roguelar için. 25 mi ne zaten rahatlıkla geliyor. dodgelanan gouge = kaybedilen mac cunku ya da dodgelanan kidney shot ile manly tears akabilir (evet, bazi durumlarda arkaya gecemiyorsunuz rootda oluyorsunuz takim arkadasiniz cleavelenirken ve gozlerinizi kapatip onden kidneylemek zorunda kaliyorsunuz. dodgelarsa leave.) 2.2k+ üzeri bracketdan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Buyrun bi bakın değiştirmemi tavsiye edeceğiniz bişiler var mı :P Muti oynuyorum onun dışında :P http://eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/Adisko/simple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Abi iki silahada landslide yapma bence, off hande pyrium weapon chain yap disarmlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Arena yapmıyorum o yüzden çok elit olmama gerek yok o yuzden landslide bastım ikisinede. proclayınca zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 8 gün geçmiş son mesajımdan bu yana hala bir class kasamadım. Bu aralarda shaman mage rogue hunter druid priest warrior paladin kastım hepsi 20+ şekilde hepsinden bir sebeple vazgeçtim. Şuan sildim hepsini bir tek paladin ile hunter kaldı paladin bildigimden hunterda zevkli geldi low level olunca tabii. Rogue oynayan arkadasım var onunla high level oynarsak rogue ile + ne gider diye dusunuyorum yaklasık 20 gündür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Kestim ben bu rogue'u 2-3 kere nerdeydi hatırlamıyorum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 rogue + rogue belli bir ratinge kadar şanslıysanız epey keyif alabilirsiniz. bir yere kadar güzel, ama tabi sonrasında gg. zevki kaçıyor işin hehe ama yeni başlayanlar fln, hele gecenin geç saatlerinde millet uykuluyken alabilirsiniz birkaç maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 EricCantona said: Kestim ben bu rogue'u 2-3 kere nerdeydi hatırlamıyorum ama :D Isim neydi senin ally roqueun. Genelde 1-2 tane bildigim guzel kesen ally var belki sensindir biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 human warrior benm Haplo, böyle beyaz sakallı,saçlı bi amca ruthless çekiçle kafanda zıplıyosa o benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Haployu duyunca şeyi farkettim, Weis-Hickman ikilisiyle dalga geçen hiç karakterim yok. Priest açarsam bu açığımı kapatmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Bunun muhabbetini daha önce yapmıştık senle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar