-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 FAH YU BLIZZ, FOREVER PESSIMIST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Aglarim ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Pesimistyler said: ahmedinejad said: şu haftasonu insanlıktan çıktım sanırım. cuma-cumartesi warrior'a, cumartesi-pazar shaman'a, pazar-pazartesi de paladin'e full set çektim. toplamda 80k'ya yakın honor oldu. tek bir winden 350 gibi geldiğini düşününce neye dönüştüğümü merak ettim bir an. Fuck you Blizzard !! Şimdi aynı harcadığın honorları enchantları ve gemleri 371 ilvl viciouslar için harca.. oyuna giriyorum gerçekse bu kırarım o blizzardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 http://files.sharenator.com/fuuuuuuuuuuuu_This_Shit_Ruined_My_Day-s516x399-70813.jpg bu arada warrior'a kafalık olarak doğalgaz sobası takmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Birseyi anlamadım bu honorla alınan Vicious itemlarda. Neden Vicious Gladiator's Spellblade 7250 honor istiyor ve benim max honor 4K iken nasıl yapıcam 7250? 5176 honor daha yapman lazım diyor karıstı kafam :P Vicious Gladiator's Endsgame içinde aynı şey gecerli. Setleri alabiliyorum ama silahlar ııhıııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 şeref namus onur puanla ölcülmez! diyip tutup elinden alıcaksın vendorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Vermiyor namussuz. Cidden ya nasil birikecek 5000+ honor??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Absolut said: Vermiyor namussuz. Cidden ya nasil birikecek 5000+ honor??? Sezon boyunca 7250 honor öğrenmen gerekiyor abso elinde 7250 olmasına gerek yok. Sen o honorlarını harca toplamda 7250 öğrendiğinde silahlar available olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 arenayla 1350 puan yaptım 300 puan eksik kaldı onu valordan conqueste çevirsem olur mu yoksa illa rated BG mi yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 evet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 4k honor yollamış blizzard. s10 dan önce deli gibi honor farmlatıp sonra alay eder gibi 371i dayayınca millete ayıp ettik demişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 yeni setup cikmis. http://i.imgur.com/qBwon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 biraz konuşun lan,setuplarınızı yazın ne yaptığınızı yazın vs vs bişiler yazın kıskanak soru sorak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Warlock 3500 resi geçince pek datlı olmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 3v3'te mage shadowpriest resto drood aktık baya, 2.2k'yı geçtik.. rbg falan yapıyoruz serverdaki iyi adamlarla falan baya zevkli oluyor.. geçen gün arenada 3500+ resil. bi adama 58k crit.ledim mind blast ile.. shadowshatter çok çok zevkli, cc'ler infinite loop adeta.. melee cleave'lerin hiçbir şansı yok eğer druidimizi globallemezlerse.. 3 hafta beklememiz gerekiyor 391 silahları alabilmek için ona canımız sıkkın.. 15k conq. point geçmemiz lazım ya.. (eğer ciddi rbg yaparsak tabi 2 hafta bile olabilir) 5v5 yapmak istiyoruz rogue sp mage resto drood holy pala olarak ama holy pala bulamıyoruz, 4 kişi türk olunca da 1'inin yabancı olmasını istemedik falan türk de bulamadık:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hemen kasayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 RMP yapicaz yine. Gearlar hazir olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 O degilde frostmanede RBG yapıcaksanız bana da bi whisper çaksanıza online isem katılırım. Orcas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ok abso, yaptığımızda online olursan söylerim =) RMP feci ya, skill cap'i çok yüksek bi setup shadowshatter gibi.. öyle RMP'ler geldi ki fazla rahat aldık öyle RMPler geldi ki nefes aldırmadan kestiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yalnız arena başlığı ölmüş biz daha yeni 2.2k yapabildik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Dear blizzard,please delete frost mages,feral druids and healers from the game Thank You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 class'ın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Warrior gibi duruyor ama healer'lara niye laf etmiş anlayamadım sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 AVde mage yanı warrior bir maymun ettilerki offffff offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar