Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 conq pointler sınırlı, en yüksek ratinginiz cap i belirliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Masquerade said: ahahha bu ne be http://i53.tinypic.com/2s9uczc.gif Facerollun güzel bi resmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 yapmıycak, trade'den adam mı bulunurmuş o kadar :) pug'a dalmıosun ki, yada arkadaşı fln çağırcak da onların guild ile akcaksn vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 lvl 10 druid costu wsg'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Bende 35 e 0 gittim diye seviniyordum gerçi 80 de gittim ben daha iyiyim B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Sezon başlıyor. RMP'nin P'si Shadow olacak başlayacaz sezona bakalım biz. Spriest / Muti Rogue / Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 cok heyecanlıyım biz de turtiyle 2v2 sp rogue yapcaz, ne zaman baslıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 serverlar açıldı mı bilmiyorum ama açıldıysa başladı. yani bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 3 item aldım direk bitti 4k honor point haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Expansion güzel ama ben blizzarddan bu kadar boktan bir battle ground beklememiştim. Tol barad in mekanikleri rezalet, hiç düşünülmemiş, kaç dakika köşe kapmaca oynuyorsunuz sonra süre bitiyor zaten. Savunan taraf topluca bir yerlere saldırıp almak dışında bir halt yapmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Tol barad'ın tek başarısızlığı ally horde sayısının aynı olması, koca mapte 5v5 yaptık geçen hafta. Map falan çok başarılı yoksa, sürekli pvp dönüyor q zonelarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 deadwoll said: Tol barad'ın tek başarısızlığı ally horde sayısının aynı olması, Bence çok başarılı özellikle faction dengesizliği olan serverler için muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Kıç tekmelemeye başladık. Virgin rogue Tuncayla bile 20-7 lan, rogue mage çok güzel. Recuperate daha da güzel. Feral druidler ve S2 comebacki gibi olan warlocklar yeni QQ wall'umuz. UNLEASH THE BEAST. Ama priest yok, üşüyoruz reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 xunn said: Kıç tekmelemeye başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 rerolleyen priest ve magele 13-1 ilk gecede. Prieste gitmedikleri sürece çok keyif alıyoruz ama prieste gidince adamlar hnnnnnnnngh sesleri geliyor ventten skypedan. Adamlar priests will be in great shape dediler herkes ağlarken sonra tükürdüklerini yalayıp ilk gecede bufflamak zorunda kaldılar. Beyin bedava diyorum ghostcrawlera Ha bir de Ferallerin abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 arena rating yükselterek conquest capimiz yükseltebiliyor muyuz? yoksa rated mı lazım illa cap arttırmak için. girip 3-0 tokadı vurduk cap doldu bu hafta. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Regalya said: deadwoll said: Tol barad'ın tek başarısızlığı ally horde sayısının aynı olması, Bence çok başarılı özellikle faction dengesizliği olan serverler için muhteşem. ABİ 5V5 6V6 FALAN YAPMANIN NERESİ GÜZEL O MAPTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 5 vs 50 yapmakdan daha zevkli olacağı kesin bizde yakın zamana kadar 1 vs 10 A/H misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Masquerade said: arena rating yükselterek conquest capimiz yükseltebiliyor muyuz? yoksa rated mı lazım illa cap arttırmak için. girip 3-0 tokadı vurduk cap doldu bu hafta. :( Şimdi herkesin ratingi bu hafta 0 dan başladığı için cap 1300 kusurdu. Bunu da 5-6 maçta doldurduk. Diyelimki maç oynadın bolbol ratingin 2000 oldu, haftaya cap de yükseliyor - ratingin nasıl bir fonksiyonu olduğu bilinmiyor. Sallıyorum 2000 oldu capin, yine 6-7 maç kazandın gelecek hafta 2000 puanı topladın 3300 etti falan. Şu anda bilmediklerimiz: Her bracketin capinin aynı olup olmadığı Rating - Cap ilişkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Feral ve Resto druidlerin durumu nedir ona göre bir yön vericem karaktere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 selam feral ve holy palalara saygılarımı iletiyorum burdan, by.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 ferallere en içten sevgilerimi yolluyorum. dün mage arkadaş oha feral bleedleri 10k tickliyor dedikten sonra deadwoll onların direct damage nerflendi dot olarak vuruyolar dedi. bu lafa takiben 25k mangle mi ne yedim lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 abi hayvan herifler ya, 2 feral 1 holy pala gelmişler sığır gibi biri ayı diğer cat formda vuruyo falan. işsiz insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Warriorlara throwdown gerekli miydi gerçekten ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar