wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Abi videodaki adamın biri pookz diğeri reckful bilmiyorum bilginiz var mı adamlar hakkında da, biraz 'iyiler' bireysel ya da takım olarak. Bakınız nokta bile koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 evet biraz iyiler ahahha rank 1 e bi click http://us.battle.net/wow/en/pvp/arena/bloodlust/3v3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 E zaten yabancı forularda arena boosting satıyolar. Bu sezon sadece bitane sipariş alıyolarmış. 300 $ fiyat koymuşlarda yanlış görmediysem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 abi adamlar her mlg de oynuyorlar 300$lara ihtiyacları olmayabilir ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yok skillcapped denen bi olusum var glad oyuncular onlar kasıyor. tabi sınırlı alıyolar. ayrıca ders falan da veriyolar dasfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Coaching felan da var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Coaching de var boosting de. Paraları görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Popeye said: xunn said: Videoyu izlemedim ya, mutilate'se diye söyledim. Karea said: glave lerle nasıl muti olsun :D PVP GOD FUCK YEAH! Arada bakayım şu topice böyle msglar kaçıyor sonra gözden sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 neyse geyiği bırakın adam glave e 63 sp neden basmış onu deyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Glove'daki engineering enchant'ı daha yüksek dmg vursun diye takmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Looks ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 black magic mi ne vardı spell dmg da 200 haste procluyordu yamulmuyorsam şimdi ben bunu ofhand ench olarak rogumda kullanmıştım ve deadly poi ile deli gibi procluyordu 63sp de deadly inst poisonların dmgını mı arttırıyor acaba öyleyse hiç 1000 ap falan kasmayalaım assass build için direk sp abanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 pöf suba l2p yapmak lazım da muti gibi bayık ama kolay bir talent varken.. adsf. bakalım backstab ne vuracak yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 300 500 vurcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mage arayanınız yok mu, allah hepinizi kahretsin yetolar. Çok sıkılıyorum Glad alcam yine, adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 sen imbasın git kendin al (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Abi vaktim olsa arıcam takım falan, ama hiç yok inanın. Öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Merhaba taktik isticem sizden, warrior - paladin oynuyoruz, dk-paladin ve feral druid - paladine karşı nasıl bi yol izlemeliyiz.1500u geçtik bu hafta , 41 maçta 24 galibiyet - 17 malubiyet var.10u dk-pala ve feral druid-pala ya karşı.denk gear olarak düşünün.pala ( ben ) 2384res , warrior 2600res.En büyük sıkıntıyı mana da yaşıyorum, spirit 1453 suanda.divine light ı kullanıyorum heallamak için genelde.Efektif olarak kullanamıyo muyum acaba diyorum bazen.Diğer palada 60k mana kalırken , bende 30-35k kalıyor.Napmalıyım acaba?Napmalıyız veya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Öncelikle resini 3.5k falan yap hızlıca. Sonracıma eğer paladinle manan bitiyorsa divine plea vs.yi doğru kullanamıyorsun ya da ikiniz beraber çok fazla dmg yiyorsunuz demektir. Ben class'a hakim olduğunu ve resilerinizin az olduğunu düşünerek ikinci seçenektir diyorum. Resi arttırın bir de durduğunuz yerlere dikkat edin. Sen warrior'unu heallemediğin zaman sürekli pillar kas, warrior'un adamların arkasından seni loslayıp pillara girmesin. Survival'larını kullanmayı ihmal etmesin. Intervene, heroic leap, bladestorm vs. snare'den vs. kurtulmak ve seni rahatlatmak açısından mükemmel. Onun haricinde paladin warrior; ince cc'lerin olduğu, senin çok aktif olacağın ya da yerinde swapların gerekeceği bir setup değil. Warrior'un vuracak ağızlarına sen de healliyip arada stun falan atacaksın işte. Ben en son wotlk s7'de warrior paladin oynadığım için pek hatırlamıyorum setup'ı ama böyleydi yani. Healerla dps arasında swaplayıp dps'i snareliyordum, healerin manası bitene kadar. Hem paladinim istediği gibi geziyordu hem de dmg çok az olduğundan 1 saat de oynasak bitmiyordu o mana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 http://img843.imageshack.us/img843/7600/wtfhunter.jpg http://images1.memegenerator.net/ImageMacro/4977310/Problem-Officer.jpg?imageSize=Large&generatorName=Troll-Face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 incoming xunnly tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 warrior çok komik olmuş harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Komik derken nasıl olmuş anlatın biraz. Artık caster olarak kesme şansımız varmı warrioru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Absolut said: Komik derken nasıl olmuş anlatın biraz. Artık caster olarak kesme şansımız varmı warrioru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar