gecko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 LucifeL said: DeBuffAndHeal said: Piç ruhu yok abi bende, sıradanım yani biraz. Pek bişi bulmam yani kendimde. Ağzım iyi laf yapar ama böle az muhabbetim olsa kızla, konuşarak farkı tattırırım yani :P. Çıktıklarımda öle diyo yani ağzın iyi laf yapıyo diye.Çıkarken herşeyi diyorlar abi bana sigara içişine hastayım diyen de oldu ağzın iyi laf yapıyorsa bunu heryerde göstermelisin ;) ben sigara kullanmıyorum, nolcak şimcik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Beğendiğin güzel bir kızla sokakta bile tanışabilirsin ağzın iyi laf yapıyorsa.Birşey bulmana gerek yok yani.Kaybedecek birşeyim yok lan de git konuş mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 facebookunu temizle ama. benim sırnaştığım kız koz olarak kullandı ağızıma ağızıma vurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 gecko said: LucifeL said: DeBuffAndHeal said: Piç ruhu yok abi bende, sıradanım yani biraz. Pek bişi bulmam yani kendimde. Ağzım iyi laf yapar ama böle az muhabbetim olsa kızla, konuşarak farkı tattırırım yani :P. Çıktıklarımda öle diyo yani ağzın iyi laf yapıyo diye.Çıkarken herşeyi diyorlar abi bana sigara içişine hastayım diyen de oldu ağzın iyi laf yapıyorsa bunu heryerde göstermelisin ;) ben sigara kullanmıyorum, nolcak şimcik?Ben içiyorum da ne oluyor ki ben orada kızın salaklığından bahsediyordum gecko ben senin gibi liseli kardeşlerime iyi örnek olmam lazım sigara içersen pipin küçülür ;) dasdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 LucifeL said: gecko said: LucifeL said: DeBuffAndHeal said: Piç ruhu yok abi bende, sıradanım yani biraz. Pek bişi bulmam yani kendimde. Ağzım iyi laf yapar ama böle az muhabbetim olsa kızla, konuşarak farkı tattırırım yani :P. Çıktıklarımda öle diyo yani ağzın iyi laf yapıyo diye.Çıkarken herşeyi diyorlar abi bana sigara içişine hastayım diyen de oldu ağzın iyi laf yapıyorsa bunu heryerde göstermelisin ;) ben sigara kullanmıyorum, nolcak şimcik?Ben içiyorum da ne oluyor ki ben orada kızın salaklığından bahsediyordum gecko ben senin gibi liseli kardeşlerime iyi örnek olmam lazım sigara içersen pipin küçülür ;) dasdadsa sen niye içiyon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunduz_riza Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 kendinden taviz verme hic bir zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 @gecko alışkanlık hem daha küçülmedi hissedersem öle bişi bırakırım hemen zaten :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunduz_riza Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 gereltıgınde cıkar masaya koy tavrını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 @luci çok geç olabilir. içmesene alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 haklısın o posttan sonra elim pakete gitmiyor zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ya rasmon madalya almak için neden buraya post attın ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 İsteğin üzerine çözümlemeli, sonuca yönelik bir post atayım. Şimdi seviyodum, ölüyodum, bitiyodum diyosun da, Gün içerisinde zaten kız ne kadar süre ile senin hayatında olabilir ki? Bak aşağıdaki çart gösteriyor. 8 saat uyusan, 9 saat işin olsa (okuldaysan da ödev, proje vs. ile bu süreyi bulmalı) ne eder? 17. Yolda, ve boşaltımda da 2 saat harcasan (Sıçarken kızın senin yanında olmadığı varsayımındayım.) eder 19. kalır sana 5 saat. Kız varken bu 5 saat onunla geçiyordu, şimdi o olmadığı için 5 saat onu düşünerek geçiyor, haliyle bunalıma giriyorsun. Halbüse günlük aktivitelerini 2. çarttaki hale getirirsen çok rahatlarsın, düşünmek için vaktin kalmaz. Bu hale nasıl getirebilirsin? YEMEK YE. HAYVAN GİBİ YE. -Çok yediğin için uyku süren artacak. Kafadan 2 saat artar. -Kilo aldığın için bindiğin araç daha yavaş gidecek, yürüyosan daha yavaş yürüyeceksin. -Kaka süren artacak. Hatta mümkünse et-havuç-muz-kola 4lüsüne aban, kaka süren tavan yapsın. -Öküz gibi yediğinden beynine az kan gidecek, aynı performansı göstermek için daha uzun süre çalışacaksın. Kızlar bunalımda boşuna mı yemeğe abanıyolar? Hatun milleti çakal olum, biliyo işi, içgüdüsel olarak hemen gömülüyolar yemeklere. Çikolataymış, endorfinmiş felan yalan bunlar hep. Hamur işi yiyolar paso. Görüyorum ben. Hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ginaly, diğer grafiklerini saygıyla anıyorum ama bu grafiğe iyi başlayıp kötü bitirdin be. koca götlü mü olalım yani bunalıma girmemek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 postun yarısına gelince sıkıldım da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 yok lan güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 lan biz ne zaman kloroform kokladık? koklanan bişey mi ney o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 proje gününde vardı ya. biyolojiciye koklatmıştık hatta dfslkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 unutmuşum lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 boşver bizi de unuttun zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 wastyrx said: SodomVsGomore said: olitere said: bana kız ayarla hacı muhabbeti yapabiliceğim hiç kimse olmadı lan ya bi kez boş bulundum girdim bu muhabbete arkadaş elini gösterdi dahada cesaret edemedim. mühendislik mi abi? yok bölüm hukuk. bölümle alakalı değil zannediyorum arkadaşın özel çabaları sonucu oluşmuş abazanlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 fena değil ginaly ama eski performansınla karşılaştırılamaz yine de inandım döndüğüne hadi yine iyisin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ginaly2 said: İsteğin üzerine çözümlemeli, sonuca yönelik bir post atayım. Şimdi seviyodum, ölüyodum, bitiyodum diyosun da, Gün içerisinde zaten kız ne kadar süre ile senin hayatında olabilir ki? Bak aşağıdaki çart gösteriyor. 8 saat uyusan, 9 saat işin olsa (okuldaysan da ödev, proje vs. ile bu süreyi bulmalı) ne eder? 17. Yolda, ve boşaltımda da 2 saat harcasan (Sıçarken kızın senin yanında olmadığı varsayımındayım.) eder 19. kalır sana 5 saat. Kız varken bu 5 saat onunla geçiyordu, şimdi o olmadığı için 5 saat onu düşünerek geçiyor, haliyle bunalıma giriyorsun. Halbüse günlük aktivitelerini 2. çarttaki hale getirirsen çok rahatlarsın, düşünmek için vaktin kalmaz. Bu hale nasıl getirebilirsin? YEMEK YE. HAYVAN GİBİ YE. -Çok yediğin için uyku süren artacak. Kafadan 2 saat artar. -Kilo aldığın için bindiğin araç daha yavaş gidecek, yürüyosan daha yavaş yürüyeceksin. -Kaka süren artacak. Hatta mümkünse et-havuç-muz-kola 4lüsüne aban, kaka süren tavan yapsın. -Öküz gibi yediğinden beynine az kan gidecek, aynı performansı göstermek için daha uzun süre çalışacaksın. Kızlar bunalımda boşuna mı yemeğe abanıyolar? Hatun milleti çakal olum, biliyo işi, içgüdüsel olarak hemen gömülüyolar yemeklere. Çikolataymış, endorfinmiş felan yalan bunlar hep. Hamur işi yiyolar paso. Görüyorum ben. Hadi geçmiş olsun. Acı macı kalmadı arkadaş :D. Topağı okuyanlar belki hatırlar. Facebook'tan yazan kızın bi adet meriç'i var hadi hayırlı olsun. Acıdan eser kalmadı da. Meriç sorunu patlak verdi .Kızla da baya baya konuşuyoruz hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Aşk acısı değilmiş demek ki dasdsf Edit: Noluyor lan bana bozuldum iyice bugünlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar