LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ohoooo çok olmuş ben nişan attım ertesi günüm birşeyim yoktu vallahi :) not:baktım da bir anda feci duygusuzlaşmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Noolmuş şimdi özet geçiverin sonra derse geri döneyim ben. o notlar kendi kendilerini okuyamıyorlar çünkü.. Efet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kız var debuff var debuff u terk ediyo günah diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 gitgide devleşiyor bu topic KO bölümüne dönecek az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 kızdan haber varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Llama said: başka kadınlara salça olcaksın geçicek + masturbasyon + mmo. ondan sonra mis gibi olacaksin cilop gibi. Baska kiz bulup onu haberdar etmekte süper zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yeni gelisme var. Facebooktan silmis, gözlerim döndü birden. Aradim 15-20 kere acmadi kapadi telefonu. Bende yurt arkadasina. Bi mesaj attim. Icerigi agirdi. Baya bu muydu yani dedim verdigin deger. Bu kadar dustun, bu kadar mi asagiliksin, bayagisin. Senin icin yaptiklarimdan sora bu muydu yapacagin. Allah belani versin dedim. Biraz tartistik kapadi telefonu tekrar mesajlar iletilmedi. Uzulme aglama bosuna, aglarsan. Onlar timsah göz yaslari zaten dedim. Rahatladim. Aptal oldugumu anladim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 rahatlamadın, beter oldun merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 facebooktan sildi diye mi yaptın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 abi bayan bariz manita yapmış ve inarileyşınşip yapacak facebookta, zararı azaltmak için silmiş seni. onu görsen iyice dellenirdin. şeklinde bi yorumda bulunayım madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 DeBuffAndHeal said: yeni gelisme var. Facebooktan silmis, gözlerim döndü birden. Aradim 15-20 kere acmadi kapadi telefonu. Bende yurt arkadasina. Bi mesaj attim. Icerigi agirdi. Baya bu muydu yani dedim verdigin deger. Bu kadar dustun, bu kadar mi asagiliksin, bayagisin. Senin icin yaptiklarimdan sora bu muydu yapacagin. Allah belani versin dedim. Biraz tartistik kapadi telefonu tekrar mesajlar iletilmedi. Uzulme aglama bosuna, aglarsan. Onlar timsah göz yaslari zaten dedim. Rahatladim. Aptal oldugumu anladim :). şimdi step 2 ye geçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 DeBuffAndHeal said: yeni gelisme var. Facebooktan silmis, gözlerim döndü birden. Aradim 15-20 kere acmadi kapadi telefonu. Bende yurt arkadasina. Bi mesaj attim. Icerigi agirdi. Baya bu muydu yani dedim verdigin deger. Bu kadar dustun, bu kadar mi asagiliksin, bayagisin. Senin icin yaptiklarimdan sora bu muydu yapacagin. Allah belani versin dedim. Biraz tartistik kapadi telefonu tekrar mesajlar iletilmedi. Uzulme aglama bosuna, aglarsan. Onlar timsah göz yaslari zaten dedim. Rahatladim. Aptal oldugumu anladim :).olum ben safa bu saatten sonra her iletişimin kızı senden daha da uzaklaştırır demedim mi ? Rahat duramıyorsun dimi herkesin yapıp sonra köpek gibi pişman olduğu hataları sende yap bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 said: Facebooktan silmis, gözlerim döndü birden. yeni nesil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 eskiden mektupları yırtıp atarlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 he ya resim yırtmaca falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 fede said: facebooktan sildi diye mi yaptın bunlarıaslinda tam olarak öle degil. Ondan öncede o mesaj atmisti. Görusuruz arada konusuruz demisti. Eh iyi öle olsun dedim. Sora öle yapinca nefreti döktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Değmez demicem, değer. Acımaz da demicem acır. Ama başka türlü de büyümenin imkanı yok be abicim. Çakacaklar ağzına ki 3 4 kere, ilerde anlatacak anın olsun, tecrüben olsun :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 eski sevgiliden arkadaş olmaz. bakın bunu ben bile anladım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Bayağısın ne demek hep merak etmişimdir araştırmadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 facebooktan silmeye üzülme ne yahu.. kızın yerinde olsam gelen mesajdan sonra "ee imadan anlayıp telefonundan numarımı silmemen ve hatta yüzsüzce mesaj atıyor olman seninle beraber olmama kararımın doğruluğunu kanıtlar nitelikte. lütfen numarayı sil de git başka yerde aptal ol" diye mesaj atardım geriye. ama bu 160karakterden fazla diye atmayabilirdim de.. gerçi o zaman da salakça mesajların ardı arkası kesilmezdi.. evet evet.. giden kontöre yazık ama değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 o zaman konusuruz, görusuruz diyip. Cekip gitmesin. Gidecekse, hoscakal desin gtsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ben ayrılırken kıza ana avrat sövüyorum hepsi geri dönüyo. mazo bu kız milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ilerde pişman olucağın şeyleri yapma da sonra üzülüyosun bizzat yaşadım hatta üstünden 1bucuk seneye yakın zaman geçmesine rağmen bazen takıldığım cafelerde görüyorum içim bi hoş oluyo kalbim çarpıyo falan hala, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 çok sevince unutmıyor insan unutamamak bir yana intihar edenler kafayı bulanlar alkolik olanlar kafayı kıranlar var unutamamak tek derdiniz olsun bence, uykusunda eski sevgilisini sayıklayan arkadaşım var lan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 adres vereyim, sevabina dövsün beni hastanelik olana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar