Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 evet ya. dur yiyim 2-3 tane hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Gerçek domatesin yararı ve tadı başka sebzede yok diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yararını bilemicem araştırmak lazım ama tat konusunda %100 haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sebzelerin çoğu türkiyeye sonradan gelmiş zaten deal with it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ben domates hiç yiyemiyorum ya. Tiksiniyorum bildiğin. Ve ben bunu diyince insanlar ya garipsiyolar, ya da "NEDİYONLANSEN" diye kızıyolar bana :( "Abi salatada yemekte falan yiyom bak" diyince yumuşuyolar biraz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 artık domatesler öyle duvarlı, selülozlu ki kağıt yapsan olur, ağaç gibiler iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 domates meyve yalnız :D sebze değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 http://30.media.tumblr.com/tumblr_lbwjjrATye1qzpwi0o1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Valeron said: Suark said: 5-6 ya düştü abi 15 ti bi aralar 15 tl olmadı domates yapma etme,max 7 liraydı k. bakkalkoy pazarından ekım sonu 15 tl ye aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Norak said: http://30.media.tumblr.com/tumblr_lbwjjrATye1qzpwi0o1_400.jpg evil tomato ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Tron said: Masakari said: Mevsimi geçti domtesin bu mevsimde yenmez isterse beleş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 düşen domestos fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Trias said: Çocukken domates o yıl ilk çıktığında annem salataya 1 (bir) tane doğrardı, biz de marulların arasından onları tek tek bulup yerdik. Annem de kızardı. Herhalde domates yılın 4-5 ayı olurdu. Son 10-15 yıldırda gerçek domates yediğimizi zannetmiyorum. Babaanneim bahçesinde kendi diktiklerinin bile tadı kalmamış. tam ne zaman başlandı bilmiyorum da anadolunun eski fidelerini bulmıyorsun zaten şaunda, istesen de alamıyorsun. Artık hep ithal tohumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Myshkin said: tam ne zaman başlandı bilmiyorum da anadolunun eski fidelerini bulmıyorsun zaten şaunda, istesen de alamıyorsun. Artık hep ihraç tohumlar. ben de bütün tohumların ithal oldugunu duymuştum. Ancak bir iki ay önce tohumcular birliği başkanı gibi biri hiç bir tohumun ithal olmadığını açıklamıştır. Tabi ne kadar doğru bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ya çok liseli komple teorisyenleri gibi hissediyorum bunu diyince ama, dünyadaki domates fidelerinin %80'inin israil tarafından sağa sola satıldığı söyleniyor. Zaten kısır oldukları bilinen birşey de, hayat işte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 lan domatsiz kahvaltimi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bide domates diyince tabikide; domates-dedigin-meme-gibi-olmali http://www.popiler.org/PopilerYorum.aspx?popiid=7856¤tpage=1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 aga sen de paso popilerden resim-video koyuyosun fark etmedim değil :D viral seniii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 noldu paranı tomtese mi yatırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 az once 2-3 tl arası güzel domatlar gordum hatta kahvaltılık vardı 3.44 e istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 domates en fazla 30 kuruş fln olması lazım 5-6 lira ne ya :D nasıl bir enflasyon ki 30 kuruştan 6 lira oluyor anlamak mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 enflasyondan olmuyo o. arz talep dengesindeki bozulmadan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 manipulasyon falan var ya, o kadar artamaz yani biri stokladı işte, sonra dedikodu çıkardılar falan 15 ten patlattı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 domatesite nası manipülasyon yapılır ya. sebzelerin çoğunu sçabuk satılsın, bozulunca atmayalım diye az fiyattan satarlar. domatesin fiyatının artması seraların geç olması bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 erman toroglunu ariyorum 1 sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar