Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çindeki köpek katliamları

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Konunun kurban bayramına gelmesi şu yüzden yanlış, köpek yenmez reröre diyen arkadaşların bi kısmı kurban bayramına da karşı zaten. Kurban bayramının loopholeları yüzünden köpekler de yenebilir argümanlarımız zor duruma düşüyor, daha doğrusu konu alakasız yerlere kayıyor.

Kurbanda da hata vardır, köpekler de yenebilir. Barınak köpekleri hariç
Sosyal ağlarda paylaş

vejilerin hayatı falso zaten

canlı cansız diye ayırmak başından yanlış zaten,
nasıl masayı kullanıyorsan,hayvanıda yiyorsun.
işte köpek felan mimik zart zurt insana yakın ya, o daha çok koyuyor nedense.
ama köpek yemekle,inek yemek ot yemek ve kanepede uzanmak aynı şey.

get over with it
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

bu arada köpek kedi yemeği haklılaştıramazsınız, bazı hayvanlar var anlaşmamız aile bireylerimizle olan yakınlıkta, bazıları var biz sizi sadece yicez şeklinde, yeaamehepsihayvanarsındafaearkyok falan diye çıkışıp durmayın kendiniz bile inanmıyorken sölediklerinize,

Senin evinde beslenen köpek kesilmiyor o zaman haklısın derim. Modern kesim ve besicilik adı altında yapılan yetiştirme ve besicilik çok daha vahşi ve barbarca ama "sana" göre onlar yenilmesi gereken hayvanlar, köpek yiyenlere "görede" köpek yenilmesi gereken bir hayvan. Evet hepsi hayvan arasında fark yok ama o zaman her türlü hayvanın yemek için öldürülmesine karşı çıkmalısın. Çünkü daha radikal düşünenler o senin beğenmediğin ve yemek için var dediğin hayvanların kesilmesinede karşı, başka biride İQ mefhumunu ortaya atmış, biri sadece balık yiyelim der, beriki ot yiyelim der.

Yani uzar gider bu.

Öldürme metodu çok vahşice ve ilkel onu kabul ediyorum, yani olabildiğince acısız olmalı.

Yoksa öldürülen bir canlı beslenme amaçlı, bu kuzu olur veya balık olur veya başka bir halt hepsi hayvan.

Hani bir sınır çekmek istiyorsunuz ama bunun bir sınırı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

Öldürme metodu çok vahşice ve ilkel onu kabul ediyorum, yani olabildiğince acısız olmalı.

medeni olması için bale gösterisi eşliğinde bir kesimmi bekliyorsunuz?

bence gayet normal kesiliyor ilkellikle ilgisi yok bu bir inanç meselesi ve insanlarda bunun doğrultusunda hayvanları kurban ediyorlar size ilkel gelen yönü bunun mekdanıldslardaki gibi bir serii kesim işlemi değilde kasabın manual bir şekilde kesmesinden dolayı başkada bir sebep aklıma gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bale gösterisi daha bir işkence olur hayvan için :P, video yu izlemedim ama daha önceki seyrettiğim gibiyse hayvanın kfasına sopa ile vurarak, böğrüne bıçak saplayı ölmesini beklemek şeklinde oluyor bu süreç.

O hayvanı çarmıha gererekde öldürebilirsin, sopaylada öldürebilirsin yada daha acısız yöntemlerlede çabucak ve hızlıca öldürebilirsin. Madem amacın o hayvanı kesip yemek ise en makulu bunu hızlıca yapmak, nihayetinde mutlaka hayvan bir acı çekiyor çünkü gözlemleyebiliyorsun, çığlılarıyla duyabiliyorsun, belli ki hayvan çekiyor. Buna rağmen sen onu sopalayarak öldürüyorsan hem öldürme süreci uzar işlevsel değil, hemde attığı çığlaklar ve beden hareketleri ile acı çektiğini gözlemlersin.

Manuel kesim yok, ortada zaten keserek öldürme yok, bıçak saplayarak, kafasını sopayla ezerek öldürme var.

Mesela domuzları genelde enselerine demir bir sopa fırlatan bir tabanca ile öldürüyorlar bazı mezbahalarda ki gayet pratik, hızlı ve o hayvan için acısız bir ölüm oluyor.

Çinliler inancı gereği o hayvanı kesmiyor, kesse tek tip bir kesim şekli olur, video yu şimdi izledim, gerçekden daha önce izlediğim video sopayla vuruyor, kimi yerde başka birşey şekidle öldürüyor ve zaten ordan dog restaurant yazıyor. Yani belli ki inancı gereği değil ticari amaçlı yapılan bir öldürme. Kaldı ki beni inançsız biriyim din zaten bence saçmalık bırak ritüellerini.
Sosyal ağlarda paylaş

izlemeden konuşmak iyiymiş.

adamlarda bizdeki gibi "besi hayvanı şöle kesilir" diye bi kaide yok. barbarca kesiyorlar işte. işi bilmeyen numunelik adam harici de bizde bulamazsın böle kesim yapan yer.

sıkıntı adamların yaptıkları bu uygulamanın dünyanın kalan nispeten medeni ülkelerine göre feci barbarca olması. köpek yemelerini, nüfusla ya da açlıkla savunmak ise ayrı bir mallık, ayrı bir salaklık gerçi.

hani bunu savunan adam çıkıp da ortalama m2 domuz çifliği, barındırdığı hayvan sayısı/ hayvan başına gerken alan/üreme süresi/ ortalama bir batında yavrulama sayısı gibi bi hesap yapsa dediğinin ne kadar salakça olduğunu anlar zaten. adamlar köpeği tedavi edici olduğunu düşündükleri için tercih ederler. zaten üstte bahsettiğim über basit hesaptan köpek etinin domuz etinden pahalı olduğunu anlamışsınızdır.

no shit sherlock!

temel matematik.. herkese lazım

köpek eti zaten expo falan bilmem ne derken yasaklanacak yakında. ama farketmez adamlara. böle garip bi kültürleri var. adam gidip köpek balığının sadece sırt yüzgecini içiyor, kuşu kaldırsın diye soyu tükenen hayvanların penisini yiyor. bunu mu yemeyecek?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
İstiyorlarsa yesinler. Niye sorun ediyor bu medeni avrupa böyle şeyleri anlamıyorum.

Sorun hayvanın zekaysa tüm avrupa karga öldürür durur hep. Avlamak yasal hayvanları. Kendileri köpeklerden daha zekiler yani hem de 100 yıl yaşayacaklar bıraksalar. Üstelik batı nil virüsü yarısını kırdı zavallı hayvanların on yıldır.

Öldürmek değil yemekse sorun bakakalırım ben o mantığa... En azından yersen boş yere öldürmüş olmazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

videoyu bende izlemedim

Video yu izlemeden bir önceki postunda benim hayvanları öldürme biçimleri çok vahşi ve ilkel dememe "medeni olması için bale gösterisi eşliğinde bir kesimmi bekliyorsunuz?" yorumunu da yapman ayrı bir efsane olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

benim yorumum işkence gören hayvanlara değil arada kurban bayramında kesilen hayvanların da bundan ne farkı diyen kişilereydi sadece senin mesajını alıntıladım ;)

ayrıca isteyen köpek yer isteyen tilki yer kimin ne yiyeceğini belirleyemez bence kurallar, köpek belki senin için yararlı bir besin değildir ama adamların damak tadına uyuyordur. o adam şu şekil giyinir, bu şu şekil giyinir şu şekil.

kültür farkı var diye yadırgayacaksak herkesii ohooo her kurban bayramı hindistanla pvp ye girmek gerekcek, konudan çok uzaklaştığımı fark ediyor ve sizlere geri iade ediyorum konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...