Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 iyi midir nedir? hediye gelmiş bize, ucu ince olsa veya dolma kalem olsa ben kullanacaktım da, biz de başkasına hediye edebiliriz. model tam bu mu bilmiyorum da markası bu işte çok benziyor. tekrar ediyorum dolma kalem değil tükenmez kalem. kalem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi kalem nihayetinde? kutusu falan var güzel işte, verilebilir birilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 güzele benziyor, hediye geldiyse dursun işte negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 müzik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 tükenmez diyor, iyi olmalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bir de bunun türkiye'de mağazası falan yok mu aradım bulamadım da. bizimkiler tutturdu bir torbasını falan alalım öyle hediye ederiz diyerekten. ekşide falan da hiçbirşey yazmamışlar. sitede müzik mi çalıyor valla hoparlör kapalı açmaya kasmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bu tip bir kalem poşetle hediye edilmez ama. üzerine şık bir kırmızı kurdela bağlarsınız, öyle verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 haklısın aslında, olmadı hediye paketi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Niye hediye ediyosunuz ki hediye gelen şeyi. Dursun bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 nomsaR said: abi kalem nihayetinde? kalem var, kalem var. misal http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=2&m=10&uid=5024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 O kaleme o parayı vereceğime 3 tane kaliteli av tüfeği + 1 tane kaliteli dolma kalem alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 @Masq: benim şahsen hayran olduğum kalem şudur: Pilot G Tec C4 ayrıca dolma kalemleri ve diğer ince uçlu kalemleri de severim yani ama tükenmez kalemleri pek değil. ayrıca o 4k'lık kalemin özelliği nedir? uçuyor mu demiycem de, aklından geçenleri direkt olarak kağıda mı döküyor yani nedir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 av tüfeği hmmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 said: Gövdede kullanılan kıymetli ağaç ve ustaca şekillendirilmiş metal parçalar, Yılın Kalemi 2010’u çok özel ve eşsiz bir dolma kalem haline getirmektedir. Elle yapılan 18 karat çift renkli altın uç F, M ve B uç kalınlıklarında bulunmaktadır. Platin kaplama arka kapak, sertleştirilmiş çelik disk ile farklılaştırılmıştır. Yılın Kalemi 2010’un kutusu cilalanmış ceviz ağacından yapılmıştır. İşlemelerinin 24 ayar altın olduğuna dair sertifikası ile birlikte sunulmaktadır. böyleymiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 nolursa olsun yav, o paraya öküz alırız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ya zaten bu kalemin hedef kitlesi patronun oğlu mevki için. 400 milyon ciro falan yapan adam alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Arkadaşlar çok abartıyorsunuz. Eğer iş hayatında olsaydınız bu tarz bir kalemin lüks değil aksine 'gerekli' bir araç olduğunu bilirdiniz. İsmini vermeyeceğim büyük bir inşaat şirketinde patronun oğlu mevkisinde çalışan biri olarak tekrar söylüyorum bu kalem iş hayatı için gereklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Prestij Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 200 liralık kalemle de prestij yapılabilir. Bu kadarı biraz brunei sultanına yakışacak bir prestij olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Bazılarınız 4bin liraya kalem alana kadar 4 tane aileye 1000 liralık yardım yapsa daha iyi olur sonra gitsin kendine migrostan 1 liraya mavi kapaklı tükenmez kalem alsın diye düşünüyosunuz ama o işler öyle yürümüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 SodomVsGomore said: Arkadaşlar çok abartıyorsunuz. Eğer iş hayatında olsaydınız bu tarz bir kalemin lüks değil aksine 'gerekli' bir araç olduğunu bilirdiniz. İsmini vermeyeceğim büyük bir inşaat şirketinde patronun oğlu mevkisinde çalışan biri olarak tekrar söylüyorum bu kalem iş hayatı için gereklidir. AHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 SodomVsGomore said: Arkadaşlar çok abartıyorsunuz. Eğer iş hayatında olsaydınız bu tarz bir kalemin lüks değil aksine 'gerekli' bir araç olduğunu bilirdiniz. İsmini vermeyeceğim büyük bir inşaat şirketinde patronun oğlu mevkisinde çalışan biri olarak tekrar söylüyorum bu kalem iş hayatı için gereklidir. ahahahahhahah öyle demeyin ya, arada o ne köylü müsün bakışı atıyorlar bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Valla bana ihtiyacı olan biri böyle bir kalem yerine 100tl lik bir kalem getirirse aramızdaki iş anlaşmasını bir daha düşünürüm. söyliyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Şahsen kaleme para vermem de çantalara basarım parayı acımam.. Eved.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 çanta telefon araba zaten en önemli 3lü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar