sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Kayseri'de 28 yaşındaki Yüksel Dursun kendisini bir başka kişiye benzeten 8 kişilik grubun bıçaklı saldırısına uğradı. Kıyasıya dövülen ve cebindeki parası alınan Dursun, hastanede tedavi gördü. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16332921.asp Geçmiş olsun Yüksel Kardeş, ama çok yanlış bi kişiye benziyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Demek guiza'yı sokağa salsan neler yapıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 said: Hastanedeki tedavisi sırasında Fenerbahçe'de oynayan İspanyol futbolcu Güiza'ya benzediğini söyleyenlere Yüksel Dursun, “Ben neden ona benzeyeyim. Güiza bana benziyor” karşılığını verdi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Çüşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Yemin ediyorum seviyorum bu memleketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 hahaha yazık lan. her iki taraf adına da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Burası Türkiye abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 asıl sorun şu ki karşı grup adamı niye bu hale getirdi? Guiza diye mi? Yoksa Guiza'ya benziyor diye mi? Guiza diye yapmışlarsa iş bence diğer seçenekten daha komik ve adamlar için daha acınası bir durum asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Yozlaştırılmış, yoksulluğun getirisi olarak kültürsüzlüğün, bilinçsizliğin etkisiyle, aitlik duygularını tek tatmin edebileceği, kendilerini tek gerçekleştirebilecekleri yer olan böyle yerlerde, bu tür davranışlar sergilemeleri gayet normal. Anormal olan halen "burası Türkiye" dememiz. E, evet biz de biliyoruz zaten, burası Türkiye, canım memleketim. Anormallikleri normal karşılıyorsak, biz de anormal olmuşuz demektir. Üstelik bu mantık sayesinde anormalliklere prim de vermiyor değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ahahaha bune lan guizaya mail atın biş iyapın okusun bunu götü kollasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abi güiza diye dövmüş olamazlar. mümkün değil. sopayı yerken de mi imana gelmedi vurmayın lan demedi adam? gasp mevzu + adam guizaya benziyomuş lan dikkatli bakınca durumu mevcut bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 guizaya benziyolar diye dövdüklerini sanmıyorum. O kadar vahşileşmemişizdir heralde lan. Normal bi şekilde gasp etmişler işte adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ahahah gaspta bir sıkıntı yokta guizadan dolayı ise üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 güiza bahaneli gasptır belki. böyle önden çingene çocuk salarlar ya hani, el kol yapar küfreder, sen de çocuk diye iki vurursun, kenardan izleyen abileri gelir NE DÖVÜYOSUN LAN PARA VER YOKSA SİKERİZ adında yumuşatılmış gasp yaparlar. umut sarıkaya karikatürü de var konuyla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 guizayida sevmem zaten diyor haberlerde ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 dövenler tesis geçmiş memleketle resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 o değil de, eee... guiza kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 istanbul'un ara mahallelerinde takılmıyor allahtan neler gelirdi o zaman başına düşünemiyorum gnmsdfgsfdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar