Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL Beşiktaş - Konyaspor | 20 Kas 2010-19:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Red said:

e bizim ardamızı kewellımızı lincolnumuzu sakatladıklarında

kemik sesi gelcek futbol sert oyundur deniyordu

demek öyle olmuyormuş :)

onu diyenler densizlik etmişlerde bu durum şu anda 3 büyükler için geçerli anadolu takımları futbol hariç her türlü sertlikler saldırıyorlar saolsunlar özelliklede yıldız futbolcular hedef alınıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

konya kasap normalde. lafım yok. ama gelip de adamların hayvanlar gibi oynadığı maçtan sonra reröre yazıp, gayet lig ortalamasının altında oynana sertlikten sonra adamlara kasap demek komik oluyor.

kaldı ki, bursa trabzon şampiyonlar liginden gol atamadan dönebilirler, ama bursa da trabzonspor da beşiktaş'tan gs'den fener'den daha iyi oynuyorlar. kıskanmanın anlamı yok. trabzonun 3 büyüklerden aldığı 9 puan da ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle,
Adnan Polat çıkıp yıldızlar korunsun dediğinde dalga geçin yok kemik sesi gelicek,sertlik futbolun içinde var yok ligin yapısı bu vs.
3 büyükler bir araya gelip tavır koymadığı sürece bu sertlik olayına hakemlerin düzeliceği yok, net tavırlarla tehdit etmeleri lazım artık 3 büyüklerin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sene fısladık zaten, de eğer bu trend devam ederse (ki işe yaradığıda görünüyor) yabancı transferi yaparken en cengaver en kasap oynayan adamları alacağız mecburen. Mesela avrupada sertliği yüzünden sevilmeyen adamları doluşturacağız fıstık gibi. Sonra artık her maç birinin ayağını eline verirler artık napalım.
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi bende yapıyordum ama rakip atak yaparken sen kartal gol gol diye bağırmaya , hala lay lay lay beşiktaş yapmaya , hakem azımıza ederken 1-2 ıslıktan başka bişey yapmamaya devam edersen.. Rakip ataklarda rakibi bozucak ıslık vs sesleri çıkarmazsan , hakemin yanlış kararlarında ortalığı birbirine katmazsan. Ne olursa olsun Beşiktaş taraftarı olarak kendi mabedinde kutsal forma altında futbolcuna küfür edersen , suçlusundur...
Sosyal ağlarda paylaş

yazilari okumadan yaziyorum

bu macin bahanesi yok, cok net. tabata ve holosko yuzunden 9 kisi oynadik mac boyunca resmen. Oyun kuramadik, pozisyona giremedik, kisacasi maci kazanmak icin hic bisey yapmadik. O 2 tane pozisyondan bi' tanesi gol olsaydi mac biterdi orda. Ama yok onu bile beceremiyolar. O iki mal adam gibi bi' tane duzgun pas bile atamiyorki. Anca karambol donen top golu atabilirdik oyle de oldu. Holosko'nun 2. Golunde ofsayt var mi yok mu bilmiyorum ama hic bisey yapmadan, hatta oyunu baltaliyip 2 gol atan ilK kisi olurdu heralde.
Ziya dogan saolsun gokhan'I koymus maci kazanalim diye ama onu bile yapamiyoruz. Dusmemeye oynayan takimlarin can simidi olduk resmen.

Konya cok kotu bi takim, direnci filan yok hic. Bi erdal var iste. Oynatmamaya da gelmemislardi bunu da reddettik.

Hakeme filan kizmaya gram hakkimiz yok. Konyaya karsi sadece 2 tane pozisyon bulabiliyosan susucaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

evet abi bende yapıyordum ama rakip atak yaparken sen kartal gol gol diye bağırmaya , hala lay lay lay beşiktaş yapmaya , hakem azımıza ederken 1-2 ıslıktan başka bişey yapmamaya devam edersen.. Rakip ataklarda rakibi bozucak ıslık vs sesleri çıkarmazsan , hakemin yanlış kararlarında ortalığı birbirine katmazsan. Ne olursa olsun Beşiktaş taraftarı olarak kendi mabedinde kutsal forma altında futbolcuna küfür edersen , suçlusundur...

kapalinin en etkisiz maciydi neden bilmiyorum...bayram dönusu fln olayina yeni acik'da biletli taraftar cokdu... pek organize olamadk acıkcasi.. rakibi bogamadk haklisin... mac basinda holosko cagirilrken söyledm.. birazdan kufur etcegnz adami cagirmayin.. yada cagiriosanz üstünde besiktas formasi olan adama kufur etmeyin dedim.. güldü yanımdakiler... holosko gol atti tamam dedik 30dk kredi kazandi.. sonra o pozisyonda 30dk'si dolmustu..
ben ne hakana ne holosko'ya 1 kere sövmedim.. yapılan cok yanlsdi
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

suBzer0 said:

kapalinin en etkisiz maciydi neden bilmiyorum...bayram dönusu fln olayina yeni acik'da biletli taraftar cokdu... pek organize olamadk acıkcasi.. rakibi bogamadk haklisin... mac basinda holosko cagirilrken söyledm.. birazdan kufur etcegnz adami cagirmayin.. yada cagiriosanz üstünde besiktas formasi olan adama kufur etmeyin dedim.. güldü yanımdakiler... holosko gol atti tamam dedik 30dk kredi kazandi.. sonra o pozisyonda 30dk'si dolmustu..
ben ne hakana ne holosko'ya 1 kere sövmedim.. yapılan cok yanlsdi

hakan maçta değildi ama olsun yine de küfürü hak etmiştir. taraftarında yaptıgı şey yanlış maç başında neden çağırırsın aylardır küfür ettiğin adamı belli ki bu maçta düzelmiyecek en baştan adamı da çağırırsan yaptığı işlerin iyi oldugunu zanneder. Ha gaz vermek adına çağırıyorsan da anlamaz bu adamlar belli yani odun oldukları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...