Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Böyle bir yarışma varmış. Biraz önce gördüm. Biri 0 TL kazandı :) Nedir bu yarışma diye izleyen akrabalara sorup öğrendikten sonra para kazanamayanların su katılmamış salaklar olduğunu düşünüyorum. Hiçbir şey bilmeden gidersen 30.000 TL kadar kazanıyorsun; 3 sorunun cevabını bilsen, biri hakkında da birazcık fikrin olsa 50.000 kadar kazanıyorsun. Eğer bir dakika içinde parayı dağıtamıyorlarsa o kutulara ölsünler zaten. Havadan gelecek parayı böyle kaybetmek nedir yani? Bir dakikada dağıtılamaz mı o para? Aha! Şimdikiler bir günün 12 saat olduğu bir dünyada yaşıyorlar. İkinci soruda tüm para gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 abi bi seçeneği boş bırakman gerekiyor yani o şekil kaybedilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Eee... ...öyleyse yanlış bir cevap bulabildikleri sürece 45.000 cepte. Şimdiye kadar gördüğüm her soruda bariz yanlış bir şık vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 emin değilim de son soru 2 şıklıydı galiba. bilemedim şimdi popimden de uyduruyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Şaçma olmaz mı o? Yarışmanın mantığa aykırı. Bilen biri gelsin söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 son soruyu bilemedikçe gg. 2 şık, birine basıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Şaçmaymış öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Neden ki? Tam hatırlamıyorum ama ya 5. ya 6. soruda 3 şıkka düşüyor son soruda da iki şıkka düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 4 şık varsa 3üne para koyabiliyosun 3se 2 son soru 2 şıklı bütün parayı birine koyabiliyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Çok abzürd sorular çıkabiliyor ama geneli kolay gördüğüm kadarıyla. Bir seçeneği boş bırakmak zorundalar, veya 3üne koyarlarsa yarışma (ne şekilde olduğunu bilmiyorum, en fazla olan veya random olabilir) birindeki paralara el koyuyormuş. Son soruda 2 seçenek oluyor, o yüzden bilmiyorsanız %50 şansınız var kazanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Laraken said: emin değilim de son soru 2 şıklıydı galiba. bilemedim şimdi popimden de uyduruyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 çok saçma sapan katılanlar da var ya. tarih yüksek lisans yapıp da fetret devrinin anlamını bilmeyen bi tip vardı bunlar detay yahu ehua diye şirinlik yapıyordu eah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yarışmacıları seçerken ince eleyip sık dokuyolar ama. bilgili gibi gözüken boş tipleri seçiyorlar genelde, veya blimedikleri alandan soruyorlar. (başvuru formunda neleri iyi çözerim falan dolduruyosun çünkü) biz de bu soruyu mu bilemediler muahha diye izliyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar