Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben tam anlamıyla sudan çıkmış balık gibi oldum yani Dalaranda mal mal duruyorum bi mage bulana kadar. En bi kolay yolu nedir Dalarandan Ogrimara bir şekjilde hızlı gitme itemı varsa edinmenin yolu?
Mesaj tarihi:
argent tournament quartermasterdan tabard al abi, tournament groundsa atıyor seni. hs'yi de orgrimara bağla sonra, dalarana ulaşman gerektikçe tabardı kullanırsın.

mage aramadan ulaşmak istiyorsan da 2 yol var,
1. sands of time portalını kullanıp tanaris'ten flightpoint kullanıcaksın

2. howling fjord ya da borean'dan zepline biniceksin
Mesaj tarihi:
neden bu kadar dert ettiniz ki. çok alışmışsınız ordan oraya portal ile gitmeye. eskiden uçmayı bırak yürürdük be. tey tey. atlayın kuşa, sonra da zeplin org içine kadar işte. mis
Mesaj tarihi:
barbu said:

neden bu kadar dert ettiniz ki. çok alışmışsınız ordan oraya portal ile gitmeye. eskiden uçmayı bırak yürürdük be. tey tey. atlayın kuşa, sonra da zeplin org içine kadar işte. mis

Yürümek ne sürünürdük.
Mesaj tarihi:
Tedarikli girdim bu portalların kalkması olayına
bt teleport neck-toshey+gagetzan teleport - worm hole - tabard - dalaya portal hedesi böle çekirge gibiyim magelere toz yutturuyorum o derece ! :D
Mesaj tarihi:
ya zaten cata gelsin dalaranda ne işimiz kalıcak ki? :) anca worgen kasarken 2-3 gün northendde geçiricez ; 60-70 kasarken shattarahta gördüğümüz kadar anca görürüz dalaran'ı artık..
Mesaj tarihi:
bu arada lvl 80 olup rep kasacaklar içim;

Pos'a gidiyoruz, son boss'ta tank alıyor boss'u kendine kendine takılıyor aggro'lu, heal ortada hem dps hem tanka heal atıyor. Dps'lerde mağaradan gelen mob'ları kesiyor. 20dk'da 8k rep kasılıyor böyle. Kalanını siz hesaplayın :)
Mesaj tarihi:
Players should now be able to champion a capital city and earn reputation in Heroic and normal Wrath of the Lich King dungeons while wearing that city's tabard.

boyle blue post var, yani gelmesi lazım, ama bende duzgun calısmadı, yani mesela rfc'den, strat'tan, brd'den geldi, zf'den gelmedi, normal utgarde keep'den de gelmedi...
Mesaj tarihi:
4.0.3a dan önce thoriuma rep kasmıstım lava core-f,ery corelardan 350 rep faln geliyordu sağolsunlar değiştirmişler 1 lava core artık 2000 rep veriyor.2-3 k baglamıstım aha dun girdik mc ye 2 kişi dusenlerle arkadas sıfırdan 14000/21000 revered oldu
  • Yeni Oluştur...