Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ben tam anlamıyla sudan çıkmış balık gibi oldum yani Dalaranda mal mal duruyorum bi mage bulana kadar. En bi kolay yolu nedir Dalarandan Ogrimara bir şekjilde hızlı gitme itemı varsa edinmenin yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Yahu görende yarım saatlik iş sanacak. Ver bi 10g git işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 argent tournament quartermasterdan tabard al abi, tournament groundsa atıyor seni. hs'yi de orgrimara bağla sonra, dalarana ulaşman gerektikçe tabardı kullanırsın. mage aramadan ulaşmak istiyorsan da 2 yol var, 1. sands of time portalını kullanıp tanaris'ten flightpoint kullanıcaksın 2. howling fjord ya da borean'dan zepline biniceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Şu an bizim serverda ayağına mage servisi istemek 20g, mage'in yanına gidip portal istemek 10g. Gayet kabul edilebilir rakamlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 neden bu kadar dert ettiniz ki. çok alışmışsınız ordan oraya portal ile gitmeye. eskiden uçmayı bırak yürürdük be. tey tey. atlayın kuşa, sonra da zeplin org içine kadar işte. mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Herkes türüse eyvallah ama elitler portal açıyor halk eziliyor. Yakında portale CD koyarlar 30 min rahatlarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 barbu said: neden bu kadar dert ettiniz ki. çok alışmışsınız ordan oraya portal ile gitmeye. eskiden uçmayı bırak yürürdük be. tey tey. atlayın kuşa, sonra da zeplin org içine kadar işte. mis Yürümek ne sürünürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Tedarikli girdim bu portalların kalkması olayına bt teleport neck-toshey+gagetzan teleport - worm hole - tabard - dalaya portal hedesi böle çekirge gibiyim magelere toz yutturuyorum o derece ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ya zaten cata gelsin dalaranda ne işimiz kalıcak ki? :) anca worgen kasarken 2-3 gün northendde geçiricez ; 60-70 kasarken shattarahta gördüğümüz kadar anca görürüz dalaran'ı artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bilgewater Cartel REPi WOTLK normal instancelardan alıyormuyuz yoksa sadece HCleri mi veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yanlış anlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Absolut said: Bilgewater Cartel REPi WOTLK normal instancelardan alıyormuyuz yoksa sadece HCleri mi veriyor? Sadece hc olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ya buna tam cevap verebilcek kimse tyokmu yav. := ona göre dual boxing elemenalarına atabard alıcam yandan rep kassınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bwl'den bile alınıyordu, yani her dungeon dan alınıyordu ancak BWL bug'ından dolayı onu kaldırdılar mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 abi her yerden geliyo rep, daha demin mainimle RFC yaptım, oradan bile geliyor. yap multiboxını sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bu arada lvl 80 olup rep kasacaklar içim; Pos'a gidiyoruz, son boss'ta tank alıyor boss'u kendine kendine takılıyor aggro'lu, heal ortada hem dps hem tanka heal atıyor. Dps'lerde mağaradan gelen mob'ları kesiyor. 20dk'da 8k rep kasılıyor böyle. Kalanını siz hesaplayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Players should now be able to champion a capital city and earn reputation in Heroic and normal Wrath of the Lich King dungeons while wearing that city's tabard. boyle blue post var, yani gelmesi lazım, ama bende duzgun calısmadı, yani mesela rfc'den, strat'tan, brd'den geldi, zf'den gelmedi, normal utgarde keep'den de gelmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 mc den gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 raid o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bana geliyor 80 heroiclerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 orgrimmarın şu hali rezalet. kuş olmadan çekilmez olmuş. ve ayrıca cidden çok kötü. girdim goblin şeysine revered oldum bugla kapattım oyunu. ayın 7 sine kadar da girmem bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 4.0.3a dan önce thoriuma rep kasmıstım lava core-f,ery corelardan 350 rep faln geliyordu sağolsunlar değiştirmişler 1 lava core artık 2000 rep veriyor.2-3 k baglamıstım aha dun girdik mc ye 2 kişi dusenlerle arkadas sıfırdan 14000/21000 revered oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 launcheri her açışta sizdede critical bişeler yüklüyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Wotlk normaller goblin rep vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar