scorch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 AH de eklenecek dediydiler? dalaran ve shattrath a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 orgrimmar'a noldu şimdi. Oh be. warrior'a nerf gelmiş. ehehe 2 tuşla dps yapan arkadaşıma selam burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Of crossroads questleri felan hala duruyo düşündüğüm kadar değişmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ShadowFax said: orgrimmar'a noldu şimdi. Oh be. warrior'a nerf gelmiş. ehehe 2 tuşla dps yapan arkadaşıma selam burdan Catada hala dps top mrk etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben hangi karakteri açarsam 1 haftada nerf geliyor, anlamadım ben bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 abi warrior'da 2 tuşla dps yapabiliyorlar ya. ben rogue olarak rotasyonu mu takip edicem fightı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ya ne güzel queve sistemden giriyordum dungeonlara, şimdi keşfetme zorunluğu var diye almıyor hiç birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ShadowFax said: abi warrior'da 2 tuşla dps yapabiliyorlar ya. ben rogue olarak rotasyonu mu takip edicem fightı mı? nası 2 tuş ya rageine göre combata göre oynuyorsun single target BT HS RB enrage isen onu kovalıyorsun slam procladımı atık rage götürmüyo kesin onu atıcaksın BT yada RB yerine. Berserker ragei iyi ayarlaman lazım enrage değilsen her cd de RB u kaçırmamak için multi targetta cleave ve whirlwind atıcan Catada yeri geldimi rageine güveniyorsan innerrage açıcan colossus smashi yerinde ve zamanında kullanıan Deathwish ve Recknesles ı saymıyorum bile Unutmayınki warriorda threath düşürücek bir skill yok agrona dikkat edicen (catada agro almak problem yaratıcak günümüzdeki gibi değil) en az 7-8 skill kullanıcan heroiclerde ise glyhp alıp cc için fear atıcan, interceptin 4 snylik stununu da gene pve de efektif kullanıcan Eğer 2 tuşla dps karakter oynanabileceğini sanıyorsanız yanılıyorsanız anca şuanda overgearla basit heroicler yapılır. Bide rogueken warrioru basit görmek te ilginç Assassinationsan garote+SnD+muti+envenom sonra sadece muti envenom rupture 3 tuşla oynuyorsun ozmn. Combatsan muti yerine sinister finisherdan önce revealstrike bu her zmn aynı circle devam neyini kaçırıyosun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Arcane magein şuanki halini saymıyorum bile :P ha DK ile karşılaştırsan yada feral druidle anlıycamda rogue vs warrior zorluğu komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 tüm classlar genelde aynı tuş sayısıyla oynuyor 4 veya 5. 2 tanesi CD li olur biri spam olur diğerleri dot veya proc olur genelde. Oyunu bırakmadan önce televizyon seyrediyodum ben raid yaparken 7-8k çıkıyodu dps :D ha bu arada warriorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 JonBovi said: ya ne güzel queve sistemden giriyordum dungeonlara, şimdi keşfetme zorunluğu var diye almıyor hiç birine laaan boyle mi oldu bu hay yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Gamon boss olmuş yahu. Raid lazım öldürmek için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 justice pointlerle alınan lvl85 gearlar için kasmaya gerek var mı ne diyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Giovanni said: JonBovi said: ya ne güzel queve sistemden giriyordum dungeonlara, şimdi keşfetme zorunluğu var diye almıyor hiç birine laaan boyle mi oldu bu hay yaa Düzeltildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 S-H said: justice pointlerle alınan lvl85 gearlar için kasmaya gerek var mı ne diyosunuz ? Bende sormuştum bunu. 85 de 3 kat fazla geliyormuş puanlar. 3 kat fazla uğraşmaya gerek yok diye ben kasmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Kojiroh said: Abi portalların kalkması kötü olcak gibi ya. SW veya Orgrimmar anca kurtarır HS http://uploadimg.nl/mspaint.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Qui said: Gamon boss olmuş yahu. Raid lazım öldürmek için! 13 copper düşüyormuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 mage olsa ne yazar 20 gold a portal açıolar asfsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 haha wank iyiymiş. ben de portala para vermemek için uçuyorum. epic fly da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Caverns of Time portalı duruyor hala. DK olarak iki kıtaya da ulaşmamı sağlıyor bu durum. Olmadı Death Gate açar ordan UC'ye giderim. Ya da portaldan geçip ver elini Tanaris. Fena işlemiyor. Hem Uldum'a da yakın. Cata geldiğinde kullanılabilir olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Wank ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sen googleda aratmadan söyliyişm hemen, self handjob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Haa bildiğimiz wank ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Elişi işte ya, tığ ile falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 portalların kalkması o kadar sarsmadı beni, engineering + argent tabardı sayesinde sincap gibi geziyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar