scorch Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 AH de eklenecek dediydiler? dalaran ve shattrath a
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 orgrimmar'a noldu şimdi. Oh be. warrior'a nerf gelmiş. ehehe 2 tuşla dps yapan arkadaşıma selam burdan
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Of crossroads questleri felan hala duruyo düşündüğüm kadar değişmemiş.
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ShadowFax said: orgrimmar'a noldu şimdi. Oh be. warrior'a nerf gelmiş. ehehe 2 tuşla dps yapan arkadaşıma selam burdan Catada hala dps top mrk etme :P
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ben hangi karakteri açarsam 1 haftada nerf geliyor, anlamadım ben bişey
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 abi warrior'da 2 tuşla dps yapabiliyorlar ya. ben rogue olarak rotasyonu mu takip edicem fightı mı?
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ya ne güzel queve sistemden giriyordum dungeonlara, şimdi keşfetme zorunluğu var diye almıyor hiç birine
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ShadowFax said: abi warrior'da 2 tuşla dps yapabiliyorlar ya. ben rogue olarak rotasyonu mu takip edicem fightı mı? nası 2 tuş ya rageine göre combata göre oynuyorsun single target BT HS RB enrage isen onu kovalıyorsun slam procladımı atık rage götürmüyo kesin onu atıcaksın BT yada RB yerine. Berserker ragei iyi ayarlaman lazım enrage değilsen her cd de RB u kaçırmamak için multi targetta cleave ve whirlwind atıcan Catada yeri geldimi rageine güveniyorsan innerrage açıcan colossus smashi yerinde ve zamanında kullanıan Deathwish ve Recknesles ı saymıyorum bile Unutmayınki warriorda threath düşürücek bir skill yok agrona dikkat edicen (catada agro almak problem yaratıcak günümüzdeki gibi değil) en az 7-8 skill kullanıcan heroiclerde ise glyhp alıp cc için fear atıcan, interceptin 4 snylik stununu da gene pve de efektif kullanıcan Eğer 2 tuşla dps karakter oynanabileceğini sanıyorsanız yanılıyorsanız anca şuanda overgearla basit heroicler yapılır. Bide rogueken warrioru basit görmek te ilginç Assassinationsan garote+SnD+muti+envenom sonra sadece muti envenom rupture 3 tuşla oynuyorsun ozmn. Combatsan muti yerine sinister finisherdan önce revealstrike bu her zmn aynı circle devam neyini kaçırıyosun anlamadım
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Arcane magein şuanki halini saymıyorum bile :P ha DK ile karşılaştırsan yada feral druidle anlıycamda rogue vs warrior zorluğu komik
samaella Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 tüm classlar genelde aynı tuş sayısıyla oynuyor 4 veya 5. 2 tanesi CD li olur biri spam olur diğerleri dot veya proc olur genelde. Oyunu bırakmadan önce televizyon seyrediyodum ben raid yaparken 7-8k çıkıyodu dps :D ha bu arada warriorum
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 JonBovi said: ya ne güzel queve sistemden giriyordum dungeonlara, şimdi keşfetme zorunluğu var diye almıyor hiç birine laaan boyle mi oldu bu hay yaa
Qui Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Gamon boss olmuş yahu. Raid lazım öldürmek için!
S-H Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 justice pointlerle alınan lvl85 gearlar için kasmaya gerek var mı ne diyosunuz ?
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Giovanni said: JonBovi said: ya ne güzel queve sistemden giriyordum dungeonlara, şimdi keşfetme zorunluğu var diye almıyor hiç birine laaan boyle mi oldu bu hay yaa Düzeltildi.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 S-H said: justice pointlerle alınan lvl85 gearlar için kasmaya gerek var mı ne diyosunuz ? Bende sormuştum bunu. 85 de 3 kat fazla geliyormuş puanlar. 3 kat fazla uğraşmaya gerek yok diye ben kasmadım.
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Kojiroh said: Abi portalların kalkması kötü olcak gibi ya. SW veya Orgrimmar anca kurtarır HS http://uploadimg.nl/mspaint.JPG
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Qui said: Gamon boss olmuş yahu. Raid lazım öldürmek için! 13 copper düşüyormuş ahah
scorch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 mage olsa ne yazar 20 gold a portal açıolar asfsafd
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 haha wank iyiymiş. ben de portala para vermemek için uçuyorum. epic fly da yok.
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Caverns of Time portalı duruyor hala. DK olarak iki kıtaya da ulaşmamı sağlıyor bu durum. Olmadı Death Gate açar ordan UC'ye giderim. Ya da portaldan geçip ver elini Tanaris. Fena işlemiyor. Hem Uldum'a da yakın. Cata geldiğinde kullanılabilir olur bence.
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sen googleda aratmadan söyliyişm hemen, self handjob.
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 portalların kalkması o kadar sarsmadı beni, engineering + argent tabardı sayesinde sincap gibi geziyorum :D
Öne çıkan mesajlar