Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.3a

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

abi warrior'da 2 tuşla dps yapabiliyorlar ya. ben rogue olarak rotasyonu mu takip edicem fightı mı?

nası 2 tuş ya rageine göre combata göre oynuyorsun single target BT HS RB enrage isen onu kovalıyorsun slam procladımı atık rage götürmüyo kesin onu atıcaksın BT yada RB yerine. Berserker ragei iyi ayarlaman lazım enrage değilsen her cd de RB u kaçırmamak için multi targetta cleave ve whirlwind atıcan Catada yeri geldimi rageine güveniyorsan innerrage açıcan colossus smashi yerinde ve zamanında kullanıan Deathwish ve Recknesles ı saymıyorum bile Unutmayınki warriorda threath düşürücek bir skill yok agrona dikkat edicen (catada agro almak problem yaratıcak günümüzdeki gibi değil) en az 7-8 skill kullanıcan heroiclerde ise glyhp alıp cc için fear atıcan, interceptin 4 snylik stununu da gene pve de efektif kullanıcan Eğer 2 tuşla dps karakter oynanabileceğini sanıyorsanız yanılıyorsanız anca şuanda overgearla basit heroicler yapılır.

Bide rogueken warrioru basit görmek te ilginç Assassinationsan garote+SnD+muti+envenom sonra sadece muti envenom rupture 3 tuşla oynuyorsun ozmn. Combatsan muti yerine sinister finisherdan önce revealstrike bu her zmn aynı circle devam neyini kaçırıyosun anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...