Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Vışş, geliyo galiba patch cidden. Alamadık tigerı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 S-H said: en uygun nerde sorabilirim bulamadım ama kısmen patchlerle alakalı buradan sorayım :) şimdi wow'u sorunsuz bir şekilde yükleme yapabilmem için vanilla->tbc-wotlk->patchler şeklinde mi yüklemem yoksa direk wotlk->patchler şeklinde yüklemem farkeder mi? eski pc'me wotlk->patchler şeklinde yükledim alakası var mı bilmiyorm ama addon problemim var addon kullanamıyorum bununla bir alakası olabilir mi ? wotlk cd si içinde diğerleri de var zaten tek setupta itele gitsin sonra patch çekersin. Ama bana kalırsa cataclysm dvd sini bekle çünkü patchleri de anca ozamna çekersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Yok valla alamadık tigerı valla. 70+ falan oldu herhalde benim ilk günden beri belki daha da çoktur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 zg tigerı mı bahsettiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 amani war bear ezer :D Yahu çok çirkin o kedi neresini beğeniyonuz. Bence gidip rep le alınan kediyi kasın daha güzel hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Yok abi, Amani War Bear'ı olanın attığı gibi hava atabilmem lazım ilerde ashjsdklf Bi de o Winterspring Tiger'ı almak işkence ya, Sha'tari Skyguard kastım, o bile daha zevklidir yani eminim. Ama mecbur girişcez bi ara ona sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Valla horde için tek seçenek ti kendisi, yoksa direk para ile alınmasına rağmen altta ki görüntüyü hiçbir şeye değişmem. http://static.wowhead.com/uploads/screenshots/normal/20069.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 horde için tiger şansı bitti dimi şimdi crap .. peki ek pakette var mı bişeyler uçan tiger filan biz yürütürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Baya güzel guild binekleri var, spectral tiger'a nazire yapar gibi konan spectral at ve kurt var. Var oğlu var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 abi siz yine iyi. denedik olmadı olayı hiç olmazsa. bende bi tek im on boat kaldı 25m glory of the icc için. yapamıyörüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Topic açmadan buradan soruvereyim, bu eski patch dosyalarından hangilerini silebiliyoruz? Wow klasörü 30gb olmuş, tüm dosyalar oldugu gibi duruyor da hangi patch dosyalarını silince sorun yaşatmaz hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 hepsini sildim ben 18 gb tertemiz mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 MMO açıkladı patch bu hafta gitti raptorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 e nolcak oralar dutluk mu olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Level kasma mekanı olcak lowbieler için. 35 falandı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ortam değişince WC felan düşük level instancelar noluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ozaman tüm ZG farmlayan yiğitlere gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 şimdi bu patch gelince human hunter açılıcak mı ne değişçek anlamadım. aldım catalysm'i. yoksa bekleyecekmiyiz tam çıkış tarihine kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bütün instancelar değişmeyecek ama bazıları level ayarı elan alcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Professions Perfect Gem Cutting and Mixology have been removed as trainable skills and are instead passives profession abilities. When players reach the appropriate skill levels, they will start getting bonuses from Mixology (they must know the recipe to gain the benefit) and/or cutting perfect gems (depending on their profession, of course). Alchemy Alchemy recipes now require Crystal Vials. Deathwing broke all the others because he's mean (or because he didn't want alchemists to carry 5 different vials around with them). Engineering The Engineering Tinkering enchants will no longer provide their bonus stats, but the activated effects will stack with other enchants. In 4.0.1 the stats were there (but hidden) and are now removed hayda :) napcaz sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Yuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Oyundan kalkan intanceyok gibi birşey. Sadece ZG raidini kaldırıyorlar. baya bir kısmının boyutları küçülüyor ama, Lord Pythas ve Skum'un olduğu kısım komple kalkıyor Wailing Caverns'ten örnek vermek gerekirse. Yani eski uzuuuuun instance'lar biraz daha layt oluyor. Onun dışında 1-2 tanesine level 80 için HC versiyon geliyor falan. Çokta büyük bir değişiklik sayılmaz zone'larda ki devasa değişikliklerin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Hayvanlar gibi nerfler gelmiş ama said: Shatter now also increases Frostbolt damage by 10/20% against frozen targets. OM NOM NOM no more spamming dem lancez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Nasıl nerf abi, 3 kat crit şansı yanında birde beleşten %20 frostbolt hasarı verecen işte donmuş hedefe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar