Masticore Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 logusu cok güzelmiş ya. Internet explorer'ın yandan yemişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 ad3m said: Bu nasıl bir küçümsemedir amk sdfsdf. said: Yaklaşık 10 yıl önce dünya’da önde gelen arama motoru firmalarından birinin aslında sadece bir şirket ve internet sitesinden ibaret olduğu gerçeğini gördüm. Abi Google dediğin bi tane Textfield bi de Button ben yapıyorum evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 paticik geliyoo'da cikmiyor, sikayetimizi nereye yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Laorx said: paticik geliyoo'da cikmiyor, sikayetimizi nereye yapiyoruz ya bir dur indexletme koca siteyi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 yekeyeke said: https://www.geliyoo.com/ Google + Internet Explorer kırması bir logo ile aşına olduğumuz bir konsept :D. abi bi arama yaptım, görsellere bastım, aşağıda "waiting for google.com" yazdı. OF... hatta: http://static.comicvine.com/uploads/original/7/78096/1768815-epic_facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Ahahaha google api'sini kullanıyormuş zatensdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 "Henüz açıklamadığımız bir çok projemiz bulunmakta ve bunlar içerisinde Yakıtsız Araç gibi Uzay Teknolojilerinde ve indexlenen veri ile akıllı sistemler geliştirecek Robot Teknolojileri yer almakta." içimizde bostancı dynamics varmış haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bir sonraki projeleri Gök Yüzündeki Enerji Sanal alemda paylaşılmayacak kadar değerli bir proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 gunes olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 yerli hiçbişeyi beyenmeyin saten siz heb engel olun sonra niye geri ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 ANLAMADIM! "6 yıldır geliştirdiğimiz Geliyoo arama motoru yazılım altyapısı olarak hazır olmasına rağmen veri merkezimizin yetersizliği ve kendimize ait bir datacenterımızın olmamasından dolayı güncel indexleme yapmıyoruz," https://forum.geliyoo.com/Thread-59852 Harcanan para çok yüksek görünüyor. Bunun parası nereden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Geldikleri gibi giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 ne gereksiz hype bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 gereksizlikte sınır tanımayanlar kuşağında; kuşağın vaz-geçilmezi türkiye. geliyoo ne amk diyen çıkmamış mı? logoda harbi internet explorer ve google çakması isimde yahoo, google gibi çift o'yu kullanmak farz olmuş diye düşünmüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 yerli arama motoru nedir ya allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Yalnız gene kim meydana çıkardıysa site sahibi iyi hit aldı bugün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 "Yerli Allah bulundu, fetcoulara dusman olanindan hemde" desek pesnden kosucak bir guruh var bu ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Bunlar tam bir salak... https://haberler.geliyoo.com/2017/01/17/geliyoodan-cikan-habere-karsi-onemli-aciklama/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 http://gidiyoo.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 ahaha cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 hazir olun, google'i yokedicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 şuradan aşağı doğru bakın bi. https://twitter.com/BulendEcevit/status/812744248688668672 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Google ile araya kendi api larini koyup acarlar para bulunca da. Adamlar zeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Aksam kurcalarken gordum ben de. Yazdiginiz sey adamlarin sunucuya gitmeden direkt google'a gidiyo, sonuclar oradan geliyor. Kuvvetle muhtemel bunun icin odenek aldilar, hatiri sayilir kismini cebe attilar, bi kismini da Google'a oduyolar iste. Gerisi ya da yeni gelenler cukka olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Norak said: hazir olun, google'i yokedicez. avrupa ayakta, yabancılar haykırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar