reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=6zsI3YF8SpQ&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 iyi bare gerdek geldi sanip kizi yatirmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ahahaha yazık kafasında planlamış planlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 adam espri yapıp salağa yatmış gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://www.incicaps.com/resimler/615161281342105707121279455172562481548034533460n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 "roket adam" said: http://www.incicaps.com/resimler/615161281342105707121279455172562481548034533460n.jpg asdfhfpofds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 OHAHAHA DEVLET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 nefret ediyorum inci sözlüğün ergenlerinden, 4chan özentilerinden am temalı boktan piclerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ama onlar seni çok seviomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 sığır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 başıma bir iş gelmeyecekse inciyi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 inci küfür olayını yersiz kullanıyor çok. inci anca elini sker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Artariel said: nefret ediyorum inci sözlüğün ergenlerinden, 4chan özentilerinden am temalı boktan piclerinden. en azından ne yazıyo, espri nedir anlayabiliyoruz. türkçe olduğu için. yani "ben ingilizce biliyorum 4chanden hiç cıkmam bunlar hedehödö" demiyoruz senin gibi. ayrıca inci sözlüğüm savunmuyorum lan ben son üye alımlarından sonra girmiyorum artık. ciddi liseli kaynıyo arrtık çünkü. ama sırf şu posta uyuz olduğğpum için yazıyorum bunu. bi de bu tarz artislikler eskidi yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 evet diye bağıriyür bi anda yav afacan yav kerata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 escape said: en azından ne yazıyo, espri nedir anlayabiliyoruz. türkçe olduğu için. yani "ben ingilizce biliyorum 4chanden hiç cıkmam bunlar hedehödö" demiyoruz senin gibi. ayrıca inci sözlüğüm savunmuyorum lan ben son üye alımlarından sonra girmiyorum artık. ciddi liseli kaynıyo arrtık çünkü. ama sırf şu posta uyuz olduğğpum için yazıyorum bunu. bi de bu tarz artislikler eskidi yavrum YAŞIN KAÇ SİN-CAP? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 YAŞ KAÇ OLAYI DA ESKİDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 90larda doğdum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 İNGİLİZCEM VAR BİR AN ÖNCE 4CHANA GİRMELİYİM !11 ben ne diyorum ? kendiniz olun hakikaten çok itici. ben martın başlarından beri girmiyorum inci sözlüğe. popüler olma çabasında ezikler mi ararsın yoksa arkadaşlarına yarın sikişli hikaye anlatmak için giren liseli mi ararsın.. gerçekten sıkıcı. her şeyi tadında bırakmak lazım. "adam x beyler" lafını ilkokula giden kuzenim facebook konuşmalarında yazıyor. daha ne kadar itici olunabilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 40 YAPAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 işte bu inci furyasını ortaya cıkaranlar yaratanlar liseli değildi. gayet +20 heriflerdi. ama bir azınlıktı. ama bizim neşeli liseli ergenler bu muhabbet hoşlarına gitmişki ağızlarından düşürmüyorlar. liseli ergenlerde çoğunluk olduguna göre ortaya bu cıkıyor. zaten 1. ve 2. nesiller adam gibiydi ki artık onlar da yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 işte ondan bahsediyorum. ekşisözlüğe ciddi ciddi küfür basan yazarları var, o derece sözlüğü bilmeyen herifler dolu. oysaki ilk zamanlarını bilseler ben dahil çoğu kişi inci sözlükten, ekşi sözlük sayesinde haberi oldu, eminim. hatta zeykur zamanında da reklamları dönüyordu ekşisözlükte. ekşisözlükten, zeykura/inciye trollük yapmaya gelen yazarlar sayesinde belli bir kalıbı oturdu. ta ki gerçek liseliler gelene kadar. edit : hele bi panpa/pampa muhabbeti var. hayattan soğuttu beni. ciddi anlamda itici ya bana mı itici geliyor bilmiyorum ama biri panpa dedikçe beynim zedeleniyo resmen. 8-9 ay önce adam x beyler deniliyordu şimdiye baktığımda geçmişe hiçbir şey katmadan aynı boku defalarca tekrar ediyor adamlar. siyaset yapmaya çalışan, kadınlar nerden zevk alır sorusu sormaya çalışan liseliler bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 onun için hiç kasmayalım şimdi. ama eski inciye de laf ettirmem. bırakalım kendi liseliliklerinde çürüsünler. zaten bi bok da yaptıkları yok hala bizim yaptığımız skertmelerin(5 yıldız) havasıyla dolaşıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 eski inciden sözetmiyorum zaten. caps yapma modası nisan mayıs gibi başlayan bir şeydi. veletler, zaytung sitesini hacklemeye kalktı özür dilemedi, alışveriş merkezine resmen topluca tecavüz ettiler, özür dilemeye kalkanlara saçma sapan "KAPİTALIZ ONLAARR !11!!" gibi sebeplerle savunmaya kalkanlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ahahahah, ya ben bu arkadaşları anlayamıyorum. belli bi kitlenin fanı mı olmak lazım illa ki. ordaki caps'i de bana arkadaşım gönderdi, çok güldüm yani, komik bence. incici mi oldum şimdi ben? 4ch'e gülünce 4chan fanı mi oluyorum? ne bilim. anlamıyor ben sizleri. özet geçtim: gülün geçin abi, komik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar