reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VX_b3tW_qp0&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 50 saniye izledim en sinir hatun tipi olduğunu anladım bu tiplerin :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ahahahas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Kadın resmen gerzek. Ben de bursada yaşıyorum, bursada ekmek yiyiyorum. Ha bursalıyım, trabzonlu ya da başka bi memleketten değilim. Ben de ediyorum bursaspora küfür arada. Bursalılar gelip trabzonlulara "abi sizi besleyelim" diye para vermiyorlar. Biri hizmet veriyor, biri hizmet alıyor, karşılığında biri para veriyor biri para alıyor. Sanki babasının hayrına kimse kimseye para dağıtıyor. Lölölölö yaptığı trabzonlular olmasa adam gibi ekmek yiyemez bursa, bütün fırınlar trabzonlu. Kimse kendini ilah zannetmesin, bağrımıza bastık da hödö hede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 belki kadın değildir.bursa cocugudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Hayır bursaspor iyi güzel de, şöyle erkek triplerine giren kadın taraftarlarını yakasım geliyor bazen. Lan kır dizini otur mutfağında, neyine senin altıparmakta maç kovalamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 gerizekalı kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bunların genç olanları, hele hele genç ve ergen olanları inanılmaz kötü. Yeşil behaz timsahlı mimsahlı giyinen bi kızın diğer yeşil beyaz timsahlı mimsahlı giyinen bi kıza "AGA AHMET BENİ KESİYO AGA ÇIKICAZ GALİBA ÇOCUKLA AGA, AGA ÇOCUK SÜPER BEYA AGA" şeklinde cümleler kurması ne kadar kabul edilebilir siz hesaplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 tam bir salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 oha bu kadın beşiktaş hakkında zamanında ne atıp tutmuştur trabzona böyle konuştuysa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 abi hiç şaşırmadım. görüştüğüm bir kız vardı fanatik bursasporlu, baya protokolde falan maç izleyen hiç kaçırmaan bir kız.. kıza: sizin takımın değeri bizim bir futbolcu kadar EHEHEHEH dedim ki futbolla hiç alakam yok, kız KÜSTÜ abi. Baya bir süre görüşmedik bu yüzden. Masada da ağzıma sıçtı BİLMEDİĞİN KONULARDA YORUM YAPMA falan dedi sdşjkadajksd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 işte bole bi anda başarı gelince kaldıramıo bazıları. kalkıo hemen arkaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bide başarı geldi sanıp son anda gelmeyenler var abi, onu duydun mu sen asıl ahahahah kıza laf ettiysek bursaspora laf ettircez demedik lölölölö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 duydum valla. 2 kez hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kadın heykelde bekliyor trabzonluları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bu ne ya, programa ragequit atmadığı kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 kadın deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 tanımasam bu b*yhan dicem ama b*yhan daha kadınsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 "Kanıksadık" diyo lan bu malmıdır sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=p4nn8fMkLZI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 cCc Seda Reyiz cCc :D abla sapık galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ahaha kadın çok iyi be koy kafese evinde besle. canın sıkıldıkça bursaspora laf eder kızdırır izlersin, eğlenirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Trobzonlu mutahit sitesinin gocugunun altinda kalasica... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 o değil de ciddi ciddi olay çıkarmayı başarmış bu kadın. "anıtın altına bekliyoruz her yer trabzonsa oraya gelsinler" sözleri üzerine Bursa'daki bir grup TS'li anıt altında açıklama yapmaya çalışmış, bursalılar da kızmış kavga çıkmış. http://www.maraton.com.tr/Bursada-korkulan-gerginlik_123915.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar