Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kavurma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun ilk kavurmamı yedim

fakat et direk taze geldi sıcacıktı.ondan dolayı sindirmesi çignemesi sıkıntı oluyor

yarın daha güzel olur kavurma :)
Mesaj tarihi:
Sura: Kurban bayramlarının ‘olmazsa olmaz’ cinsinden, geleneksel yemeğidir. Burada kurban etinin kaburgası, koluyla birlikte kullanılır. İç pilav gibi hazırlanan pirinç, maydanoz ve karabiber ilavesi ile oyulmuş etin içine yerleştirilir. Sonra ağzı iplikle dikilir ve haşlanır ve üzerine yoğurt sürüldükten sonra kızartılmak üzere fırına verilir.
Mesaj tarihi:
soba da kalmadı ki şu devirde.
eskiden ne güzel akşam sobanın üstüne koyardık koca tencereyi sabaha kadar soba ateşinde kavrulurdu o güzelim kavurma. Evin her bi yanını kavurma kokusu sarardı..
off olsada yesem.
Mesaj tarihi:
angus almak icin ziraat'a nakit 4.000 TL yatırıyorsun sonra sıraya girip alıyorsun, şansına ne çıkarsa. kilo değeri az cıkarsa paranın ustunu bi ay sonra iade ediyorlar, cok cıkarsa ne oluyor bilmiyorum.

da, kavurmayı da sevmiyorum :(
Mesaj tarihi:
reyou said:

Sura: Kurban bayramlarının �olmazsa olmaz� cinsinden, geleneksel yemeğidir. Burada kurban etinin kaburgası, koluyla birlikte kullanılır. İç pilav gibi hazırlanan pirinç, maydanoz ve karabiber ilavesi ile oyulmuş etin içine yerleştirilir. Sonra ağzı iplikle dikilir ve haşlanır ve üzerine yoğurt sürüldükten sonra kızartılmak üzere fırına verilir.

abii cok merak ettim bunu
  • Yeni Oluştur...