yumy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bi baktım da yerli dana 13 lira falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 13e de vardır illa da sağlam besilidir o. 9k yı aşan pek görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Büyükbaş fiyatları geçen yıla göre tam x2. Küçükbaşlar da +200 geçen yıla göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 taze taze yenmez et olm.. bekleyin 1-2gün dinlensin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bugun ilk kavurmamı yedim fakat et direk taze geldi sıcacıktı.ondan dolayı sindirmesi çignemesi sıkıntı oluyor yarın daha güzel olur kavurma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Çin'de mi kestiniz aga nolür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi çok canım çekti lütfen ölün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Sura: Kurban bayramlarının ‘olmazsa olmaz’ cinsinden, geleneksel yemeğidir. Burada kurban etinin kaburgası, koluyla birlikte kullanılır. İç pilav gibi hazırlanan pirinç, maydanoz ve karabiber ilavesi ile oyulmuş etin içine yerleştirilir. Sonra ağzı iplikle dikilir ve haşlanır ve üzerine yoğurt sürüldükten sonra kızartılmak üzere fırına verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 http://www.dantelelisi.com/wp-content/uploads/kurban-bayram%C4%B1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ben et seven biriyim ama şu koyun kavurması yapılıyosa mutfaktan içeri bile giremiyorum o derece ağır geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi koyun etinden kavurma güzel olmaz zati,yapıcaksan dana etinden yapıcan.oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 evet ona hayır demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 soba da kalmadı ki şu devirde. eskiden ne güzel akşam sobanın üstüne koyardık koca tencereyi sabaha kadar soba ateşinde kavrulurdu o güzelim kavurma. Evin her bi yanını kavurma kokusu sarardı.. off olsada yesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Et-Balık kurumunun kavurması süper. Ne çok yağlı ne yağsız. Şu hollandadan gelen ineklerle yapmışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Longshanks said: ben et seven biriyim ama şu koyun kavurması yapılıyosa mutfaktan içeri bile giremiyorum o derece ağır geliyor +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 angus almak icin ziraat'a nakit 4.000 TL yatırıyorsun sonra sıraya girip alıyorsun, şansına ne çıkarsa. kilo değeri az cıkarsa paranın ustunu bi ay sonra iade ediyorlar, cok cıkarsa ne oluyor bilmiyorum. da, kavurmayı da sevmiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 reyou said: Sura: Kurban bayramlarının �olmazsa olmaz� cinsinden, geleneksel yemeğidir. Burada kurban etinin kaburgası, koluyla birlikte kullanılır. İç pilav gibi hazırlanan pirinç, maydanoz ve karabiber ilavesi ile oyulmuş etin içine yerleştirilir. Sonra ağzı iplikle dikilir ve haşlanır ve üzerine yoğurt sürüldükten sonra kızartılmak üzere fırına verilir. abii cok merak ettim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 ulan kavurma pilav yenmez mi bee. saçmalamayın insanlar kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 +1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 anam oyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar