Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Galatasaray - Manisaspor 14.11.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

sezon ortasinda elano, sezon sonunda baros kacar. baros'un sozlesmesi bitiyor zaten. misimovic zaten parasi odenmezse gidecek sekilde kiralikmis, o da gider. servet konyaspor a falan gider, arda kendini kacip kurtarir. kombineyi erken alanlarin elinde patladi ben onlara acirim.

Elano bu saatten sonra çok iyi teklif gelmedikçe kaçmaz. Adam artık ilk 11 oynuyor, 70-90 dk arası sahada kalıyor, üstelik de kendi istediği mevkide, derdi kalmadı.

Baros kaçabilirdi ama şu sakatlıktan sonra zor. Piyasa değerini bayağı düşürdü, üstelik "Sakatlığı tekrarlayabilir" raporu varmış. Kimse müzmin sakata GS kadar para ödemez.

Misi kiralık değil adama 7 milyon euro bonservis saydık. Kaçmaya çalışabilir, böyle oynarsa kaçsın zaten, adam bi maç oynadı geldiğinden beri onu da yarım yamalak, kalanların hepsinde yattı. Tek derdim bonservis parasını kurtarsak bari.

Arda'nın kaçmasını ben de isterim, gitsin gelişsin. Topal ispanyadan açıklama yapıp duruyo "burada antrenmanlar bile çok farklı, oturmuş" diye, Arda da gitsin faydalansın. Ama gideceğini sanmam. Adam saçmalık derecesinde kulübe bağlı. Yönetim hadi git artık demedikçe kalacak gibi duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yine de FB'den şu kadar gerideyiz,yine de BJK'den şu kadar gerideyiz diyen arkadaşlara sabretlemerini söylemiştim,haftalar ilerledikçe farklar da artıyor,ve artacak,önümüzdeki kayseri ve bjk maçlarından sonra durumu bir daha görürüz...

fizban,bonsvervis ödenmeyince zaten geri dönmesi mantıklı olan değil mi...
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Hala FB'den şu kadar gerideyiz,hala BJK'den şu kadar gerideyiz diyen arkadaşlara sabretlemerini söylemiştim,haftalar ilerledikçe farklar da artıyor,ve artacak,önümüzdeki kayseri ve bjk maçlarından sonra durumu bir daha görürüz...

fizban,bonsvervis ödenmeyince zaten geri dönmesi mantıklı olan değil mi...
yok bonservis odenmeyince dava acip o bedeli tahsil etmek yerine, direk adami geri alacaklar. IPOTEKLEMISLER ADAMI YAAANI. ehueh.

bu arada fb'liler bjk'liler burada takiliyor, dun de fb topic'indeydi mesela herkes. o kadar kotuyuz ki yapacak birsey yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...