4Ever Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 cana,insua beğendim bu maçta kewel bişiler yapmaya calışt. neil cok iyi olmamasına ragmen iyidi. gerikalanı at çöpe gitsin. Adnan Polatın eseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Red said: baros ve neil banko takımda kalsınlarda.ha bide cana reyis kalsın. gerisi gerçekten gitsin baros kalsa nolur gitse nolur, her sezon 20 mac sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bence takımı kapatalım artık, onu gönder bunu allık bi iş yok bok gibi takım işte tümden. kapatalım gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bundan daha kotu duruma dustugu olmusmuydu gs nin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 herkes gidecekti bi keita kalacaktı , neymiş karakteri gs a uygun değilmiş bahaneye bak , harbi 3 büyükler çok kötü yönetiliyor adnan polat aziz yıldırım ve tüpçü hepsi biran önce gitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Zegna said: bundan daha kotu duruma dustugu olmusmuydu gs nin bu arada? ııh şansal büyüka açıkladı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sezon ortasinda elano, sezon sonunda baros kacar. baros'un sozlesmesi bitiyor zaten. misimovic zaten parasi odenmezse gidecek sekilde kiralikmis, o da gider. servet konyaspor a falan gider, arda kendini kacip kurtarir. kombineyi erken alanlarin elinde patladi ben onlara acirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 vallahi allah acıdı bana kombine koltuk falan hep bi aksilik oldu alamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Basın toplantısı falan yapıldı mı ne dendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 anadolu takimlari gucleniyor olsa gucenmicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fizban said: sezon ortasinda elano, sezon sonunda baros kacar. baros'un sozlesmesi bitiyor zaten. misimovic zaten parasi odenmezse gidecek sekilde kiralikmis, o da gider. servet konyaspor a falan gider, arda kendini kacip kurtarir. kombineyi erken alanlarin elinde patladi ben onlara acirim. Elano bu saatten sonra çok iyi teklif gelmedikçe kaçmaz. Adam artık ilk 11 oynuyor, 70-90 dk arası sahada kalıyor, üstelik de kendi istediği mevkide, derdi kalmadı. Baros kaçabilirdi ama şu sakatlıktan sonra zor. Piyasa değerini bayağı düşürdü, üstelik "Sakatlığı tekrarlayabilir" raporu varmış. Kimse müzmin sakata GS kadar para ödemez. Misi kiralık değil adama 7 milyon euro bonservis saydık. Kaçmaya çalışabilir, böyle oynarsa kaçsın zaten, adam bi maç oynadı geldiğinden beri onu da yarım yamalak, kalanların hepsinde yattı. Tek derdim bonservis parasını kurtarsak bari. Arda'nın kaçmasını ben de isterim, gitsin gelişsin. Topal ispanyadan açıklama yapıp duruyo "burada antrenmanlar bile çok farklı, oturmuş" diye, Arda da gitsin faydalansın. Ama gideceğini sanmam. Adam saçmalık derecesinde kulübe bağlı. Yönetim hadi git artık demedikçe kalacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 klube baglilik degil, hosuna gidiyor tr'deki ortami. gidip ingiltere'de ispanya'da herhangi biri olmak istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Misi gidecem diyomuş Alman gazetelerine zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bi de fbliler de nasil hirsla atlamislar topice. altta antep macinin topicinde devam edelim muhabbete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 valla giden gitsin 18 kişiyi göndersinler adam gibi 11 alsınlar. bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Eh birdahaki hafta Kayseri - GS'mi, oy oy gs'nin işi zor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 gs ile wolfsburg'un anlasmasinda soyle bir madde var, taksit taksit odeniyor bonservis bedeli. odenmezse wolfsburga'a geri donuyor misimovic. bu adnan sezgin'in basarili transfer hedesi olarka yansitildi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Yine de FB'den şu kadar gerideyiz,yine de BJK'den şu kadar gerideyiz diyen arkadaşlara sabretlemerini söylemiştim,haftalar ilerledikçe farklar da artıyor,ve artacak,önümüzdeki kayseri ve bjk maçlarından sonra durumu bir daha görürüz... fizban,bonsvervis ödenmeyince zaten geri dönmesi mantıklı olan değil mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 haa o doğru evet, yani taksit ödendiği, madde var mı onu bilmiyorum da doğrudur. Zaten kelek çıktı gitmesi de çok koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Sotto said: Hala FB'den şu kadar gerideyiz,hala BJK'den şu kadar gerideyiz diyen arkadaşlara sabretlemerini söylemiştim,haftalar ilerledikçe farklar da artıyor,ve artacak,önümüzdeki kayseri ve bjk maçlarından sonra durumu bir daha görürüz... fizban,bonsvervis ödenmeyince zaten geri dönmesi mantıklı olan değil mi...yok bonservis odenmeyince dava acip o bedeli tahsil etmek yerine, direk adami geri alacaklar. IPOTEKLEMISLER ADAMI YAAANI. ehueh. bu arada fb'liler bjk'liler burada takiliyor, dun de fb topic'indeydi mesela herkes. o kadar kotuyuz ki yapacak birsey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 İyiymiş o zaman,baştan gg olmuş misimovic haberimiz yokmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bigun toplanip icmeye gidelim. lan futbol bolumunde tek mutlu adam THARKAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bence güzel iş yapmışlar böyle alarak, zaten bişi oynadığı yok giderse cok koymaz Gs'ye iyi işte ödemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sotto yenilip duruyoruz ama fb'yle puan farki artmiyor. ducy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar