Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tutam çay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.tutamcay.com/index.html

efsane bişey
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs163.snc1/6095_110350265058_520905058_2648191_5574354_n.jpg

otobüste denk gelmişti 10 dk uğraşıp ambalajını yırtıp içinden çıkan çayı bardağa boşaltıp, şekeri karıştırmak için kaşık isteyince
ne yaptığımın farkına vardım
Mesaj tarihi:
Geçen bloomberg kanalında çıktı bu hisse karşılığı para istedi , adama sordular ne farkı var poşet çaydan , karıştırabiliyorsun , daha hijyenik gibi söylemler yaptı ama eli boş döndü , valla çok gerekli birşey değil
Mesaj tarihi:
karıştırabiliyosun ne demek ki?
poşet çay karışmıyo mu? sabit mi takılıyo bardağın içinde?

hadi onu geçtim, nasıl daha hijyenik lan? poşet çay en azından beyaz renkli bir kesenin içinde, senin ambalajında renkler var, en basitinden gıda boyası kullanmışsın ve bunu bardağının içine sokuyosun. Bu mu hijyenik? Bu mu sağlıklı?

resmen gereksiz bir mucitlik olmuş amcanın yaptığı
Mesaj tarihi:
Rerore said:

otobüs yolculuğu için çok iyi, poşet çay gibi uğraştırmıyor
işte bence böyle yeni bir ürün ile piyasaya girmek yerine, poşet çayı geliştirecek öğeler ekleyerek daha başarılı olabilirlerdi. mesela en basitinden merdaneli çamaşır makineleri gibi bir mekanizma olsa ve elimizle üstten bastırarak kaydırsak aşağıya doğru, tüm suyunu sıkarak damlamasını engelleyebiliriz. bunun gibi daha nice fikirler çıkabilir ama türkiye'de arge yeteri kadar gelişmiş olmadığı için, bu tip şeyleri beklemek çok saçma. herkes ya yeni bir ürün bulıym köşeyi döniym kısa yoldan, ya da ben bi ürün buldum bunu sittin sene geliştirmesem bile bu satılıyo zaten, koy götüne rahvan gitsin diyerek yan gelip yatmanın peşinde.

dış ülkelerde poşet çay üreticileri olsaydı ve avrupa'da bu ürünün bir pazarı olsaydı, emin olun ki şu anda çok daha rahat kullanımı ve lezzeti olan poşet çaylar çıkardı.
Mesaj tarihi:
ambalaj suda çözünmuyordur bence
benim için super oluşu şu(otobüs)
poşet çay alsam, açcam demlenmesini bekliycem, poşeti bardaktan çıkarcam, çıkardığım şeyi koycak yer yok ıslak sıcak sürekli damlayan bişey(çözüm: önceden su dağıtılan bardakları saklayıp onun içine atmak kullanılmış poşet çayı)
bunu çıkardın mı bardaktan daha az uğraştıyor işte
Mesaj tarihi:
işte mesajımda o damlayan suyun nasıl yok edilebileceği konusunda basit bir örnek verdim ben de.

ayrıca ambalaj suda çözünmeyecek zaten, çözünürse içindeki çaylar dökülür.

işte keşke böyle bir icat yerine poşet çayı geliştirmiş olsaydı.
Mesaj tarihi:
Holy said:

dış ülkelerde poşet çay üreticileri olsaydı ve avrupa'da bu ürünün bir pazarı olsaydı, emin olun ki şu anda çok daha rahat kullanımı ve lezzeti olan poşet çaylar çıkardı.

yok mu yahu? ben var biliyorum
Mesaj tarihi:
Avrupa'da ingiltere dışında adam gibi çay tüketilen ülke yok ki. Çok az bir tüketim var avrupa genelinde. Bir de türkler sayesinde Almanya'nın tüketimi ikinci sırada diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
yanlış biliyorsun
Avrupada poşet çay yaygın siyah çay olması gerekmez meyve cayı bitkisel caylar vs pazarıda iyi.ama argeye gerek olan bi ürün degil.maliyeti artırır vs. Bu şekli iyi.beceriyede gerek yok poşeti sıkmaya da.demlenince çıkar at.kim baska seyle ugrasıp beş damlayı sıkacam diye ugrasır?anca emekli memur olursun özenirsin belki...
  • Yeni Oluştur...