Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 said: ÖNEMLİ DUYURU Kişisel bilgilerin korunması kapsamında, Kurumumuz internet sitesinde yayınlanmakta olan paydaşlarımız bilgilerinin 01/11/2010 tarihinden itibaren www.turkiye.gov.tr (e-Devlet Kapısı) üzerinden yayınlanması için gerekli çalışmalar tamamlanmış olup, bu tarihten itibaren kişisel bilgiler Kurumumuz www.sgk.gov.tr sitesinden yayınlanmayacaktır. Yeşil Kart ve 2022 sayılı Kanun kapsamında yapılan uygulamalarda tüm Valilik/Kaymakamlıkların bu konudaki sorgulamalarının SOYBİS üzerinden yapılmasına ilişkin duyuru ve bununla ilgili yapılması gerekenler Devlet Bakanlığı’nın (Sn. Hayati Yazıcı) 21/06/2010 tarihli yazıları ile duyurulmuştu. Bu çalışma ile vatandaşlarımızın kullanıcı adı ve şifreleri ile e-Devlet Kapısı üzerinden kendi bilgilerine güvenli bir şekilde ulaşmaları sağlanmış olacaktır. Kamuoyuna duyurulur. :/ 1 tl verip e şifre almak zorundaymışız :/ Hey allahım ya neden zorlaştırıyorlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 diyecek birşey yok abi yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 kelimeler kifayetsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 geçen bende denedim sonra küfrede küfrede sayfayı kapattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ne olur küfür serbest olsun bu topic için ya da biri inciye açsın bu konuyu hepsine sağlam küfür edelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Neden bu kadar küfredesiniz geliyor ki? Gayet normal ve gerekli olan bir uygulama.Yeniliklere zorunluluk olarak bakmayın. İki gün sonra işinize yarar küfrünüzle kalırsınız. :) gülücük falan koyiyim de agresiflik olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu e devlet'te bir sürü şey var. bi kere alıosunuz şifreyi bi ton şeye bakabiliyorsunuz. ha bence de gereksiz ama bi yere toplamaları. internet tehlikeli bi mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ya şimdi ben o siteyi sadece primlerime bakmak için bakıyordum, şu anda bakamıyorum bu şifre yüzünden. E bide, biri o şifreyi öğrenirse, rahat rahat ordaki her işi yapabilir yani sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 O şifreyi alsanız da bakamıyorsunuz. SGK'dan E-Devlet'e aktarimda sorun yasanmis. Su an online olarak prim sorgusu yapamiyorsunuz. Yıl 2010. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dylanN said: Neden bu kadar küfredesiniz geliyor ki? Gayet normal ve gerekli olan bir uygulama.Yeniliklere zorunluluk olarak bakmayın. İki gün sonra işinize yarar küfrünüzle kalırsınız. :) gülücük falan koyiyim de agresiflik olmasınyahu allah aşkına iphone oyunu değil ki bu yaşlısı var anlamıyanı var en basiti babam bak bakalım internetten der bana yani bu global ve ücretsiz olması gereken bir şey ne yani hizmet dökümü istediler bir evrak için şifrem yok alamıyorum mu diyeceksin yakında ptt de yoksa sıçtın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Zaten sorun para değil insanların zamanından çalmak angarya bişi yani şimdi pttlerde olabilecek kuyrukları ve sistem çöktü vs. problemlerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 LucifeL said: dylanN said: Neden bu kadar küfredesiniz geliyor ki? Gayet normal ve gerekli olan bir uygulama.Yeniliklere zorunluluk olarak bakmayın. İki gün sonra işinize yarar küfrünüzle kalırsınız. :) gülücük falan koyiyim de agresiflik olmasınyahu allah aşkına iphone oyunu değil ki bu yaşlısı var anlamıyanı var en basiti babam bak bakalım internetten der bana yani bu global ve ücretsiz olması gereken bir şey ne yani hizmet dökümü istediler bir evrak için şifrem yok alamıyorum mu diyeceksin yakında ptt de yoksa sıçtın Küfredilcek kadar büyütülmemesi gerektiğini vurguladım.İşin parasal kısmı ya da olanaksızlıklardan bahsetmedim. Dediğin de haklı olabilirsin parasal konumu ya da sistemsel sorunlar.Neyse baban sana dese "bak bakalım internetten" diye gidip yapacaksın yani yapcak bişeyin yok.Baban anlamıyorsa sen varsın işte anlatacaksın aydınlatacaksın babayı.I phone oyunu da iyi benzetme olmuş.Yakında ptt yoksa tabii ki sıçmadın atlicaksın dolmuşa-arabana-taksiye gideceksin en yakın şubeye bu kadar basit. Küfredilcek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ya dylanN'cım sana şöyle özetliyeyim ben neden bu ve bunun gibi uygulamalar para ödiyeyim ve abuk subuk bir uygulama yüzünden neden zamanım dan olayım ben çalışan bir insanım sonuçta. Zaten ben küfür edelim derkeken 8 senenin birikimi var bırak da edeyim bak şu postu bitireyim başlıyacam küfür etmeye sırf senin için ara verdim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Tamam :D biz de çalışan insanız ne var ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 e-devlet acayip saçma bi uygulama. ayrıca bazı sistemlerinin çalışmadığı fikrindeyim (veya tasarımı o kadar kötü yapmışlar ki nasıl ilerleneceğini bulamadım). para kazanmak için de yapılmaz böyle, 3-5 alsan hadi neyse de.. 1tl bozukla uğraştırıolar, hiç alma işte. sitede nasıl kayıtlar tutuluyor acaba, merak ediorm onu baya. kim nerden girio, ne yapıo vs.vs. yakında tüm işlemler ordan olcak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 e devlet güzel bişede parmak izi okuyucu vs gibi şeyler standart olmadığı sürece sakat. geçen ttnette tarife değiştireyim derken başkasının tarifesini değiştirdim farkında olmadan mesela. işlem bitti ondan sonra fark ettim yanda gösterdiği telefon numarası benim değilmiş. sakata gelme ihtimali var, o yüzden sadece bilgi almak için kullanılması iyi olur şu bir kaç 10 yıl daha. hadi bu adam sadece eski faturasının 2 katını ödeyecek de, daha ciddi bir konuda sıkıntılar yaşanabilir bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ya bunun e-devlet'e geçmesi neyse de, kasımın başından beri e-devlet'te bu uygulamaya girince aşağıdaki hatanın çıkmasına ne diyosunuz peki? said: Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ilgili veriler e-Devlet Kapısı'na aktarılmadığı için bu hizmet sunulamamaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 "işte devlet!" derim, ne dicem.. yok bir sürü parayı cebe atıp, dandirikten bir sistemi ayağa kaldıracaklar sonunda.. ondan sonra admin şifresini masanın üzerinde falan unuturlar; "TURKIYE.GOV.TR ADMIN ŞİFRESİ" diye.. tüm bilgilerimiz birilerinin eline geçer falan. alıştık böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ractamainus said: "TURKIYE.GOV.TR ADMIN ŞİFRESİ" gelsin google hit'ler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 E-DEVLETE KAFAM GIRSIN !!!!1111 yıldım lan resmen bir normal yazıyı yaz bir ordan yaz yanlis kisiye gonder offf darlandım valla ya resmen bi de 5 senelik bir altyapısı varmis sistemin sokayim sizin yapacaginiz programa nerden tutsan elinde kalıyor kurumdaki bilgi islemciler bile anlamadi programi bir de zorunlu yapıyorlar offf acayip sovesim var ben bi hava alayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 babam mali müşavir. bu iş yüzünden baya uğraştık. herkes arayıp suroyur abi baksana diye, yapamam diyince eksi reputeyşın oluyor, ne kadar elimizde değil desen de kalkıp da burada bilip etmeden sırf marjinallik olsun diye "küfür etmenize gerek yok" demeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar