LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Yeni DVD'si çıkmış Soru Cevap diye. Üniversitelerde ki söyleşilerini DVD'ye koymuş, 2 saat sürüyor. Şimdi izledim yine acaip güldüm, yine kırdı geçirdi. Seviyorum bu adamı evlenicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 İzledim iyiydi ya:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 izliyorum müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bende bir kaç tanesini gördüm güldüm nereden bulabiliriz dvd sini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 dnrda gördüm galiba sallamıyosam enerji bölümündeki kızla alakalı kürsü arkası muabbeti falan çok iyiydi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 boyle unide soru cevap gorunce an evening with kevin smith geldi aklima asdfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 izledim demin. fena değildi ama öyle süper de değildi. başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu olmamış gibi. komik yerleri var da, olmamış gibi. bedava diye galiba :D her filmini şovunu izledim hiç böyle değildi garip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 cok iyi olmus, sisme cem yilmaz olayinda adami ikiye boldu orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 cem yılmaz bedavaya iş yapar mı yaa, gayet tabii bundan da para almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aquila said: boyle unide soru cevap gorunce an evening with kevin smith geldi aklima asdfas. onun yandan yemisi zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 öbür başlıkta yazdım da burada varmış başlık, 2012 kısmı iyi güldürdü özellikle. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 abi son bölüm EF SA NE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 youtube da izliyorum su an http://www.youtube.com/user/bycentaur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=fS4JkYmjS34 ŞLDASFK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 abi yarısına kadar geldim kapattm,önceki cem yılmaz performansının altında gibi geldi bana :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Klasik başarılı yine adam da ötekinde bayaa kahkaha atmıştım. Bu onun kadar güldürmedi ama eğlendim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 2008 şovu ile çıtayı artık abarttı, her an efsane bişeyler bekliyor insan kendisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Abi hepinizde kahkahametre mi var nedir ölçüm yapıyorsunuz ahha. Adam komik nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 aynen öyle bir de adam burda standup gösteri yapmıyor, adı üstünde soru&cevap. "Önceki gösterilerinden kötü, UMduğumu bulamadığmm!" demek komik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 "eee" demek yerine artık "so" demeye mi başlamış millet bu ne basitliktir böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Evet ona bence çok sinir oldum gerizekalı adam milleti özendirecek sonra. Onun dışında gayet de komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 okullardan birinde ingilizce geyigi donuyor sanirim. sonra birkac yerde daha ona gonderme yapiyor neither... nor... diye. belki onunla alakalidir so da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yalnız şey güzel, adam seyirciden bi laf yerse hırs yapıyo ağzına geleni söylemeden rahatlayamıyo, cmylmz'da da vardı burada da var, "niye topuklu giyiyosunuz" diyen adama bildiğin hırs yapmış sonlarda, hırsını da alamamış dvdye de eklemiş yetmezmiş gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ingilizce geyiği oldu.millet yarım yamalak izleyip yorumluyor yok e.a demiş yok pipisine dokunmuş ne kadar hassas narin bir milletiz aman allahım.seviyemizden ödün veremiyoruz :) adam yapmış işte.hertürlü alanında en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar