Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 o diilde ben sıkıldım ya cok zorlanıo 3 büyükler o zevkli ezici maçlar gitti.her maç kanser her maç spazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ZAAAAAAAAAA landık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 fizban said: hakem de ayri efsane. eli vermeyip, maci bitirip sari kart veriyor. ZAAAAAAAAAAAAAntep.... hakeööm çok rörrörör P.S: orta stok'un hareketi kırmızı kart sariyla yirttgna dua etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 gelen vuruyo giden vuruyo bune lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ntvspor.net said: Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, kırmızı kart cezalısı Lugano'nun yerine Bekir'e, sakat Emre Belözoğlu'nun yerine Cristian'a forma şansı verdi. Sarı-lacivertli takımın sağ kanadında ise Dia-Kazım değişikliği oldu. çok yüzeysel bir yaklaşım olsa da ; şu değişiklikler sonrasında sonuç süpriz olmamalı. hani çıkan adamlardan öte , giren adamlar "zaaa" potansiyelini yükseltiyor. bizde mesela "bobo yerine nobre" oynıycak. tek başına yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Zaaalamaya geldim yarın da siz zaalarsınız hadi kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yukarıdakinin aynısı... ZAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ben böyle lig görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yarin gs bi surpriz yapar da yenerse suepr olcak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tunch said: ntvspor.net said: Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, kırmızı kart cezalısı Lugano'nun yerine Bekir'e, sakat Emre Belözoğlu'nun yerine Cristian'a forma şansı verdi. Sarı-lacivertli takımın sağ kanadında ise Dia-Kazım değişikliği oldu. çok yüzeysel bir yaklaşım olsa da ; şu değişiklikler sonrasında sonuç süpriz olmamalı. hani çıkan adamlardan öte , giren adamlar "zaaa" potansiyelini yükseltiyor. bizde mesela "bobo yerine nobre" oynıycak. tek başına yeterli Ahahaha doğru. Cristian varmış iyiki izlemedim :) Gerçi adamın oraya koycak başka oyuncusu yok ama olsun iyiki izlemedim :) Blica da oynasa fark yerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Z a a a a a a a a a a a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yılan gibi aktınız maşallah. Bir de zaa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Deathblade said: Z a a a a a a a a a a a bunu yapmak için ne kadar uğraştın acaba ve hangi amaç uğruna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 piramit zaaa ban sebebi mi yoksa ben de yapmak isterim dfggö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Spoiler piramit zaa baya iyi yalnız ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yazık la şu 3 büyüklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 spoiler pramid zaa ban yer yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 iyi tarafından bakmak lazım, ya 10 büyük olsaydık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 spoiler zaa nın ban yemesinin bi açıklaması olamaz bence. Hadi piramit forumun görünüşünü bozuyodu neyse de o direk masum bişi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Spoiler Piramit gayet masum bence ban man sebebi olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Adam hamallık yapmamış, kullanmış. Banlanması saçma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 fenerim güzel oynamış.stoch kazım akmış.alex efsaneyim ben izleyin ulan demiş.kendisi büyük keyif veriyor.öpüyorum kocaman alex seni. antep deplasmanında kaybediyoruz surekli.sonuc normal ama yenedebilirdik şu maçı. neyse takım taş gibi akarız bu sezonun ikinci yarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 o zaman pyramid Deathblade said: Z a a a a a a a a a a a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 abi ZAAAAAAAA dan kimse banlanmasn yav bu arada zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar