yav Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 1 saat önce garip bişey oldu babamın arabasını aldıydım tam eve gidecem 1 sokak kalmış. bi tane 30'larda bi gençle bi tane 40-50 civarı bi amca çıktı yola genç olan durdu yolun ortasında yavaşla işareti yapıyo falan. anlamadım ben tabi hiç bişey yavaşladım.. iyice durdurdu adam. ben hafiften bismillah moduna girdim ama hala noluyo acaba saflığındayım camım da açıktı. çıkardım kafamı. Noluyo dedim. Tekrar noluyo dedim. Adam stop ettir bakayım.. stop ettir amcan bi telefon etcek. gibi bişey dedi ben tam o sırada geriye taktım (ilk stop ettir dediği vakit -aferin bana-) baktım durum fena, geliyolar sldfş kaç ulan dedim asıldım gaza son sürat geri geri gittim dört yol ağzına kadar sonra da işte kaçtım baya napacaklardı kim bilir. Cebimde 60-80 tl bişi vardı onu mu alırlardı artık, bi yere mi götürtürlerdi, bi tur versene falan mı derlerdi, daha başka şeyler mi... allah bilir. Elim ayağım titredi sonra hafiften ama bi yandan da gururlandım güzel hareket aferin olm ne güzel kaçtın diye. 5-6 ay önce olsaydı arabayı bırakır yayan kaçardım heralde ama sdfklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 geri geri biraz gittikten sonra bi köklicektin taak gömücektin ikisine de, arabanın üstünden uçup düşüceklerdi arkana, sonra geri takıp bi de üstlerinden geççektin. sonra tekrar ileri takıp son kez üstlerinden geçtikten sonra "düdüt" yapıp gidicektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Geçmiş olsun ve iyi akıl etmişsin hakkaten o gerginlikte, tebrik ederim. İnşallah random serserilerdir ama.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 h€L@l bab benim arkadaşı bıçakladılar öyle iyi yapmışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Al başa bela yemin ediyorum.Eziceksin orda arabaya masraf çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 arabana bir tane haydar koy ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 O değilde arabaya alın bi biber gazı bi tane de haydar önce gazı sıkın sonra haydarla dövün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 niye ezmedin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tırsaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 erkek adam kaçar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Abi adam kaçıp bide gururlanmış. Kapıyı hızla açıp tökezleticektin sonra hepsini Naruto gibi dövücektin. Püü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 iki adamla arabanin onunu nasil kestiler? basip gecicektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 böyle durumlarda buyur abi arabaya binin ama arka koltuktaki çantada 50 bin tl duruyor onu alıym bari diye ayak yapın. sonra hadi len diyip arabaya atlasınlar cebinden kumandayı çıkar az bişi ilerledikten sonra ver havalandırmadan sinir gazını sonra arka koltuğa oturt adamları çek yamaca ağzına ağzına vur neden yaptınız lan böyle bişi neden yaptınız de kollarını ve bacaklarını kesip uçurumdan aşağı at ankesörlü telefondan 112yi ara sonra gidip arabayı sat ve yurt dışına taşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Adamların gönlünü almaya çalışmadın tabi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 o çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Bülent Ersoy dünya çapında büyük bir sanatçı olacaktı, ama önünü kestiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Yanlış yapmışsın. Ne var diyicektin, geliceklerdi yanına. "Abi ne istiyosanız veririm, 50 bin dolar var çantada bak abi bak" diyicektin, kafalarını arabanın camından içeri sokucaklardı. Sonra aniden camı kapatıcaktın Sonrası : http://www.vidivodo.com/355892/mujde-ar-_-arabada-tecavuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 abi yanlış tarafa gitmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ahahah gecmis olsun ii kaptırmamıssn böbregi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 peki, ya arkani da kesselerdi napicaktin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Oha çok tatsız. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 r'ye bassaydın kaldığın yerden devam ederdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 valla öyle adamları ezince ödül alacağına ceza alıyosun nerde hammurabi nerde türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar