Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle: Los Angeles(03.11.11)

Cystein

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
lagaluga yapmayan uzaylı filmi yeni the day earth stood still yapıldı ama kimse beğenmedi, millet böyle çatlamalı patlamalı film istiyor, izliyor gene sonra saçma diyor. hoş gerçi ben de severim, tv'de filan izlerim yani bunu.

mantık lazımsa uzaylı gelir, "susun lan" der bütün silahlarımız durur yani. ışıktan hızlı giden adam onu mu yapamayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Söyle bir film ya da kitap istiyorum ben aslında: İki uzaylı ırkı savaşırken dünya arada kalsın. Sonra bu uzaylıların bazıları titanlarla filan dünyaya acil iniş filan yapıp aramızda savaşmaya devam etsinler. Biz de öyle futbol sahasında sürünmeye çalışan solucan sürüsü misali ortada kalalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Abi orada insanlar ezik değil, hatta savaşın başrollerine kadar çıkıyorlar. Hem uzaylıların iyileri var Dünya'yı koruyan. Ezik olalım; ne biz, ne de Dünya uzalıların umurlarında olmasın istiyorum.

Filmi bilmem ama kitabı kesin vardır aslında, aramak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Orjinalini izledin mi?

yakın dönemde yapılan filmler konumuz diye onu örnek verdim.
GERGE said:

Abi orada insanlar ezik değil, hatta savaşın başrollerine kadar çıkıyorlar. Hem uzaylıların iyileri var Dünya'yı koruyan. Ezik olalım; ne biz, ne de Dünya uzalıların umurlarında olmasın istiyorum.

alien vs predator serisi var, bir halt yapamıyor insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

aquila said:

Orjinalini izledin mi?

yakın dönemde yapılan filmler konumuz diye onu örnek verdim.
GERGE said:

alien vs predator serisi var, bir halt yapamıyor insanlar.

Gayet hatun predatorle bir olup dağıtmışrı alienları nası bir şey yapamıyorlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...