Rock Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 LathspeLL said: Michelle'le rullaz. Dün Avatar'ı izledim zaten... Yine ölmese iyi olacak. Nerdeyse her filmde ve dizi de muhakkak ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 LathspeLL said: Michelle'le rullaz. Dün Avatar'ı izledim zaten... aynen :D tripleri çok ii ya o filmde ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8cXWNIjSC3I&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bilim kurguya doyuyoruz. invasion teması popüler olsada jj ve spilberg den super 8 geliyor. askerden dönünce izlenecek bisürü filmim oluyor (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 japonları tanıyorsam eğer onlar birlik olmuştur uzaylılarla kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 lagaluga yapmayan uzaylı filmi yeni the day earth stood still yapıldı ama kimse beğenmedi, millet böyle çatlamalı patlamalı film istiyor, izliyor gene sonra saçma diyor. hoş gerçi ben de severim, tv'de filan izlerim yani bunu. mantık lazımsa uzaylı gelir, "susun lan" der bütün silahlarımız durur yani. ışıktan hızlı giden adam onu mu yapamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 uzaylıların cnms kıyamam diyip, milyon senelik kozmik hesabı hiçe sayıp insanları affettikleri film mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 "siz de bizim gibiymişsiniz, yumurta kapıya dayanınca biz de aklımızı başımıza toplayacağız" dememiz üzerine ikinci bir şans verdikleri film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 bayağı rezilmiş keanunun oynadığı dandik film mi bu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 güzele benziyor ama biz şu bizden bzilyon kat güçlü uzaylıları her seferinde nasıl alt eziyoruz onu anlamakta zorlanıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 geçen skyline da bişey yapamadık. hatta nuke ledik ama regen varmış ipnelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Sam said: "siz de bizim gibiymişsiniz, yumurta kapıya dayanınca biz de aklımızı başımıza toplayacağız" dememiz üzerine ikinci bir şans verdikleri film. Orjinalini izledin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 lan bi kerede biz bi yeri istila edelim hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 onuda yaptık. bknz avatar. klasik yine istilacılar kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Battle for Terra vardır. İnsanlar kötüydü, çok da güzel filmdi. Müzikler ve uzaylı tasarımları özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Söyle bir film ya da kitap istiyorum ben aslında: İki uzaylı ırkı savaşırken dünya arada kalsın. Sonra bu uzaylıların bazıları titanlarla filan dünyaya acil iniş filan yapıp aramızda savaşmaya devam etsinler. Biz de öyle futbol sahasında sürünmeye çalışan solucan sürüsü misali ortada kalalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Transformes var işte senin istediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Abi orada insanlar ezik değil, hatta savaşın başrollerine kadar çıkıyorlar. Hem uzaylıların iyileri var Dünya'yı koruyan. Ezik olalım; ne biz, ne de Dünya uzalıların umurlarında olmasın istiyorum. Filmi bilmem ama kitabı kesin vardır aslında, aramak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 aquila said: Orjinalini izledin mi? yakın dönemde yapılan filmler konumuz diye onu örnek verdim. GERGE said: Abi orada insanlar ezik değil, hatta savaşın başrollerine kadar çıkıyorlar. Hem uzaylıların iyileri var Dünya'yı koruyan. Ezik olalım; ne biz, ne de Dünya uzalıların umurlarında olmasın istiyorum. Filmi bilmem ama kitabı kesin vardır aslında, aramak gerek. alien vs predator serisi var, bir halt yapamıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 michelle rodriguez o/ woot! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Sam said: aquila said: Orjinalini izledin mi? yakın dönemde yapılan filmler konumuz diye onu örnek verdim. GERGE said: Abi orada insanlar ezik değil, hatta savaşın başrollerine kadar çıkıyorlar. Hem uzaylıların iyileri var Dünya'yı koruyan. Ezik olalım; ne biz, ne de Dünya uzalıların umurlarında olmasın istiyorum. Filmi bilmem ama kitabı kesin vardır aslında, aramak gerek. alien vs predator serisi var, bir halt yapamıyor insanlar. Gayet hatun predatorle bir olup dağıtmışrı alienları nası bir şey yapamıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 iki filmde de sapır sapır dökülüyordu insanlar benim hatırladığım, hangisiydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Benim dediğim ilk Alien vs Predator filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 alien vs predator filminin gerge'nin dediğiyle hiç alakası yok. alienlar predatorler tarafından öldürülmek için üretiliyordu. insanlar bu binayı buluyordu. predatorler "iyi" uzaylı rolüyle insanlara yardım edip alienları kesiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 predatorler silahlı, dövüşenleri de kesiyordu, hatta weyland'da kanser var diye bırakıyorlardı filan. hiç de iyi uzaylı filan değillerdi. ikinci filmde barbie kızı chakramla biçtiler filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar