Rerore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bugun fuara gittim, standda takılan mankenler çok sıkılıyordu çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 rerore sen olduğuna göre mühendisler de sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 tam olarak deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hmm çok rerore olsaydın mühendisler sen olacaktın sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bence bütün mühendisler reroreyse, bütün reroreler mühendis demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 arkadaşlar bu tip muhabbetleri görenler mühendislere bakmıyor sonra. lütfen artık. zaten bir önyargı söz konusu. bir de gidip böyle muhabbet etmeyin. teşekkürler. görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 öbür gerçekleri de söyleyin olm siz de.. misal ea'cılar iyi gene ama sosyal hedelerden diploma almış insanlarla konuşurken moronlarla konuşuyor ya da şempanzelerle iletişim kurmaya çalışıyor gibi hissetmiyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ayıboluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi fm'den işletmeye girdim. sınıftan bi tane doğru düzgün anlaştığım adam yoktu. tüm arkadaşlar mühoydu ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hey sen benzetme dışısın ama kıvırcık.. al muz.. barıştık mı? iyi miyiz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sosyal mühendisler de dahil mi bu tanıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mr_Hand said: abi fm'den işletmeye girdim. sınıftan bi tane doğru düzgün anlaştığım adam yoktu. tüm arkadaşlar mühoydu ulan. arkadaş işletmeden master yapıyor. gerge açmıştı ya bi 100aldım başlığı. ahanda benzerlerini yaşıyor eleman.. eğlenceli gene ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 dasaaa said: al muz.. barıştık mı? iyi miyiz şimdi? ahaha ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 boğaziçi işletmeyi 1 senede okurum lan ben 3 senede çimde yatarım maymun gibi dsgdsgfxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=138687382849330&oid=134057386606653&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Ardeth said: boğaziçi işletmeyi 1 senede okurum lan ben 3 senede çimde yatarım maymun gibi dsgdsgfxc ahahaha bana 2 yıl dayanabilitesi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mühendislere bok atmayın.Birebirde hepinizi alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Birebirde almaniza pek bi guldum ahahaha hadouken falan mi atiyorsunuz artik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 yok abi alırlar. kremlerlerse tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Cons said: yok abi alırlar. kremlerlerse tabi. badumtıs olmuş. ama bir mühendis adayı olarak diyorum ki herkes akıllı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 70 erkekli sınıflardan geliyoruz olur öyle şeyler.Hadouken falan çoluk çocuk masalı.Kremse gereksiz levazımat. Mühendisler geliyor.Durduramazsınız.Gözlüklerimiz kel kafamız ve sinirli tavırlarımızla.Çok yakında. Pek alakam yok aslında ama öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Cons said: yok abi alırlar. kremlerlerse tabi.profiterol gibi mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bende muhendisimde bizim sınıfların yarısı kız. endüstri guzel şey asdsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 abi siz yarım müyendissiniz ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 endüstricileri mühendisten saymak için termodinami dersi veriyolardı bizde zorunlu olarak, "o kadar ismi mühendis diye geçiyo bari bi gıdım da olsa mühendislik öğrensinler" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar