snarveien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Bu tivibu'ya üye olucam da üye olurken eposta ve falan istiyor üye olduktan sonra direkt olarak faturaya mı yansıtılıyor 1 lira? bi de atıyorum arkadaşımın üyeliği ile izleme şansım var mı herhangi bi hukuki bi sorun var mı bilen var mı acaba bu konu hakkında bişeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Faturaya yansıyor, arkadaşının üyeliği ile de izleyebiliyorsun, sorun yok, sadece yurtdışında izlenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Çok sağol dostum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ne zmaan izlence yurtdisinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 yurt dışından izleniyor artık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Millet haber vereyim; Tivibu Kasım ayı boyunca 50 tane Türk filmini Seç İzle bölümünde bedava açmış. Filmler fena değil, ama küfürleri sansürlemişler salyangozlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Evet sigaraları da mozaiklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 ben arkadaşımın hesabını kullanıyorum sıkıntı olmadı 1 yıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 TTNet abonelerine de ücretli mi bu servis ? Varsa beleş izleme olayı , ttnet li bir arkadaş bulayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ücretli ama 1 TL sadece. Bende de var. Ayda 2-3 saat belki izliyorum, belki izlemiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Aylık 1 TL mi ? Faturaya mı yansıtıyorlar ayrıca k kartından mı çekiyorlar ? Ayrıca ise , fena değilmiş senede 12 TL bişey değil arada izlemek için bile alınabilir . Belgesel falan izleriz işte :) Edit : Yukarıda da sorulmuş , faturayaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 TRT arapça, trt kürtçe, trt azerice hepsi var ama TRT 2 yok hemde zamlandı güya artacaktı kanal sayısı, arada maç tekrarları oluyordu oysaki 2de pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 kullanmayan biri versin şifresini de sevaba girsin be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bir aylık deneme kodu var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abv Tivibu ne zaman atvde maç olsa girilmiyo tivibuya, servislere ulaşılamıyor vsvsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Goruntu kalitesi cok bozdu. Ayarlarda bir degişim yapılamiyor sadece int. hızın iyiyse yayın da hızlıydı ama artık ona bakmaksızın rezalet. Çözümü varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Mal said: bir aylık deneme kodu var bende baga vir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 skim gibi hizmet.maç başlıyo kanalı açana kadar ilk 10 dakikasını kaçırıyorum.televizyon kasarmı ake.ttnet sucks. tv için olanı buarada bu pc için olanını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Seele said: Mal said: bir aylık deneme kodu var bende baga vir. kaç yıl olduuu çöpte şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 "Tatar Ramazan" said: abv Tivibu ne zaman atvde maç olsa girilmiyo tivibuya, servislere ulaşılamıyor vsvsvs 5 senedir kullanıyorum ben nasıl sizde kasıyor ? (Beta aşamasından beri.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 TTNet'in servislerini kullanmamak lazim, gecen hafta nasil Facebook ve Twitter'i engellediler unutmayin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Fiberi binaya çekmişler.Kutuyu bağladıkları an bırakacağım ttnet gibi illet bir servisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 O da TTNet. Kabloya geçmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Neye geçeceğimi şaşırdım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Yeni tasarim les ötesi , gercekten igrenc olmus akillarini seviyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar