Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L.A. Noire

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Detective olarak ilk davamı çözerken takıldı oyun asfs.

Aşırı güzel bir oyuna benziyor ama cidden GTA beklemeyin. Ateş etmekten çok konuşuyorsunuz.

Tek beğenmediğim tarafı şu ana kadar yol tarifi oalyı olmuş. Red Dead yada GTA da çizgiyle waypointe kadar çizerdi yol. Şimdi Minimap te noktayı koyuyor o kadar. Bir tek X'e basarsanız yanınazdi "Şu ilerden sağ yap." "Düz git" "Bakkaldan sola dön" gibi tarif ediyor. Hoş olmuşda devamlı tuşa basmak lazım ve böle taksici/ ralli pilotu gibi hissettim kendimi.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Detective olarak ilk davamı çözerken takıldı oyun asfs.

Aşırı güzel bir oyuna benziyor ama cidden GTA beklemeyin. Ateş etmekten çok konuşuyorsunuz.

Tek beğenmediğim tarafı şu ana kadar yol tarifi oalyı olmuş. Red Dead yada GTA da çizgiyle waypointe kadar çizerdi yol. Şimdi Minimap te noktayı koyuyor o kadar. Bir tek X'e basarsanız yanınazdi "Şu ilerden sağ yap." "Düz git" "Bakkaldan sola dön" gibi tarif ediyor. Hoş olmuşda devamlı tuşa basmak lazım ve böle taksici/ ralli pilotu gibi hissettim kendimi.

Daha iyi olmuş öyle olması, daha bir havaya sokar insanı oynarken. =) Sabırsızlanıyorum ya, 1 gün kaldı, oynasak artık...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...