Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bu tronixweb'in bir olayı yok ya, Türkiye'deki spotçularla birebir aynı fiyata denk geliyor ki bir daha posta bekleyemem, yeni yasadan sonra zaten gümrük hakkımı da kullanmam yani bunun için asdfas gerçi artık alışveriş yaparken 2-3 kere düşünmek gerekecek ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 dün uyandım gene yanımda joanna krupa yoktu günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 tronixweb'in baya olayı var valla. xD mortal kombat oyununu release günü kapıma gönderdiler adamlar, 2 günde usa'dan geldi oyun bursaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ilk dvdsi malum yerlere düsmüs basladim indirmeyede 3 seed 300 leecher gibi bi oran hakim ortama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 olm bu gümrük olayı kesin mi paticikte yazıldı edildi ama daha göremedik yalan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 ettim önsipariş. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Detective olarak ilk davamı çözerken takıldı oyun asfs. Aşırı güzel bir oyuna benziyor ama cidden GTA beklemeyin. Ateş etmekten çok konuşuyorsunuz. Tek beğenmediğim tarafı şu ana kadar yol tarifi oalyı olmuş. Red Dead yada GTA da çizgiyle waypointe kadar çizerdi yol. Şimdi Minimap te noktayı koyuyor o kadar. Bir tek X'e basarsanız yanınazdi "Şu ilerden sağ yap." "Düz git" "Bakkaldan sola dön" gibi tarif ediyor. Hoş olmuşda devamlı tuşa basmak lazım ve böle taksici/ ralli pilotu gibi hissettim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 İştahım gabardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 oha xboxda 3 dvdden (duallayer) bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 konuşma bolsa ve güzelse iyidir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vertigo58 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 progamer said: Detective olarak ilk davamı çözerken takıldı oyun asfs. Aşırı güzel bir oyuna benziyor ama cidden GTA beklemeyin. Ateş etmekten çok konuşuyorsunuz. Tek beğenmediğim tarafı şu ana kadar yol tarifi oalyı olmuş. Red Dead yada GTA da çizgiyle waypointe kadar çizerdi yol. Şimdi Minimap te noktayı koyuyor o kadar. Bir tek X'e basarsanız yanınazdi "Şu ilerden sağ yap." "Düz git" "Bakkaldan sola dön" gibi tarif ediyor. Hoş olmuşda devamlı tuşa basmak lazım ve böle taksici/ ralli pilotu gibi hissettim kendimi. Daha iyi olmuş öyle olması, daha bir havaya sokar insanı oynarken. =) Sabırsızlanıyorum ya, 1 gün kaldı, oynasak artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Gamespot skoru 9.0 IGN skoru 8.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://www.gametrailers.com/video/review-l-a-noire/713930?type=flv şurda incelemeyi izledim müthiş görünüyor. özellikle karakterlerin yüzleri tepkiler mükemmel. bunlariçin konsol alıyorum en yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 http://www.lensoftruth.com/head2head-l-a-noire-screenshot-comparison/ Çözünürlük hakkında bişey demiyor ama Ps3 versiyonu çok daha iyiymiş, 360'da frame droplar oluyormuş sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 blur da yoksa team bondiye helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 blur ps3'ün imzası abi asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Current Status: Preparation for Shipping Today gümrüğe takılırsa bombalarım bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 iksbaks versiyonu herşeyiyle daha kötü http://i52.tinypic.com/11go8xy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 AHAHA xbox grafikleri de bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 abo, multi-platform bir oyunun her aşamada xbox'u tokatladığını da gördüm ya, piyasa yavaş yavaş kendine geliyor mu ne asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 onun sebebi oyunun iksbaksda esasında 6 disc olmasıdır büyük ihtimalle. daha sonra SÜPER COMPRESSION TEKNİKLERİYLE 3 DISCE DÜŞÜRDÜK dediler ama compression ortada işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 X box ın ps3 den iyi olduğu tek konu çabuk bozulmak aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 penth efendi gelir SAUCE NAO falan der diye şunu da koyıyım da http://www.tgdaily.com/games-and-entertainment-brief/55994-la-noire-used-to-be-a-six-disc-xbox-360-game http://i52.tinypic.com/2nbgh3d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 O değil de blueray bu kadar üstün mü yav dvd den vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 E biri 50'lik biri 8'lik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar