Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

L.A. Noire

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
50 saat olayi %100'e gidersen vardir ya. davadan davaya kosarsan, tek tuk random crime yaparsan bitiyo oyun. ha gene standart bi oyuna gore baya uzun ama beni cildirtanda o zaten, o kadar uzun sure oyna, super bi komployu ortaya cikar, oldu bitti gitti misalinde bir sonla karsilas. meh
Mesaj tarihi:
halen ulaşmadı elime nasıl bi PTT arkadaş bu. uyuz oluyorum adamlar postaya veriyor 1 gün sonra ülkeye giriyor posta. elime ulaşması 1 hafta sürüyor.
Mesaj tarihi:
işin kötüsü ist'teki spotçularda da geldiği gibi bitmiş ve 6 gündür hergün sormama ve yarın geliyor denmesine rağmen gelmemiş olması,

bildiğin bulunmuyor oyun ya, param yok diye çıktığı gibi alamamıştım şimdi mal mal takılıyorum böyle
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

1-2 saate geliyo oyunum behehe

ortak bütçeyle mi aldık yine sşldkfsd
böyle şeyleri önceden kararlaştıralım abi.
gerçi ben yine alalım diye 1 dakika sonra aricaktım zaten seni ahahahaha
Mesaj tarihi:
Ya bitirenlere bir sorum olacak:

ardarda 4 kadın aynı tipte öldürüldü, bu black dahlia hedesi falan diyorlar ama 3 case'de de suçlu adamları bulup içeri tıktık. Hep yanlış adamları mı tıkıyoruz içeri nedir? Sinir oldum oyuna :(

Mesaj tarihi:

Homicide Desk ilk case spoiler

Çıplak cesedin olduğu case'de bu katilin evini ararken sialh buluoruz. Önemli değil bu diyip koyuyo bzm adam. Lan adam cinayet süphelisi evinde tabanca var ama önemli değil bu? Nası dedektifiz biz asdfa

• Yeni Oluştur...