aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 katil usak mi cikti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 50 saatlik şeyi ne çabuk bitirdin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 50 saat olayi %100'e gidersen vardir ya. davadan davaya kosarsan, tek tuk random crime yaparsan bitiyo oyun. ha gene standart bi oyuna gore baya uzun ama beni cildirtanda o zaten, o kadar uzun sure oyna, super bi komployu ortaya cikar, oldu bitti gitti misalinde bir sonla karsilas. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 oyun, çıtayı bir kademe daha arttırmış. şu oyundaki yüz animasyonlarını gördükten sonra diğer oyunlara bakışı değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 halen ulaşmadı elime nasıl bi PTT arkadaş bu. uyuz oluyorum adamlar postaya veriyor 1 gün sonra ülkeye giriyor posta. elime ulaşması 1 hafta sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 işin kötüsü ist'teki spotçularda da geldiği gibi bitmiş ve 6 gündür hergün sormama ve yarın geliyor denmesine rağmen gelmemiş olması, bildiğin bulunmuyor oyun ya, param yok diye çıktığı gibi alamamıştım şimdi mal mal takılıyorum böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 PCye de çıksın ya bu, bizim günahımız ne mahrum kalıyoz. RDR de çıkmadı zaten uyuz oluyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Gittigidiyorda var bir sürü abi nasıl yokmuş spotçularda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gg'de pahalı ya spotçularda ne kadar bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 gençler iletişim'de vardı la noire,arayın sorun isterseniz 0216 553 10 96 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 1-2 saate geliyo oyunum behehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 heh alışveriş yaptığım adamda tel no'm vardı, aradı geldi oyun saklayalım mı dedi asdfsa akşama alıyorum bende, 120 birde hemen hemen bütün spotçularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 GG'de 90 TL'ye var bi tane NTSC gerçi de çok farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 takasa girecem ya, 2 tane killzone 3 var bende birini verecem afsdds gerçi biri lansman'da kazandığım promo, onu kabul etmiyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Shopto'dan almak lazım bunu ya. Ellerim kaşınıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Xaenin said: 1-2 saate geliyo oyunum behehe ortak bütçeyle mi aldık yine sşldkfsd böyle şeyleri önceden kararlaştıralım abi. gerçi ben yine alalım diye 1 dakika sonra aricaktım zaten seni ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 oynadım biraz, iyiydi bayağı ya ama hala alışamadım. Özellikle sorgulama olayına asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slaither Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 gta4 libery city + heavy rain mi alsam sadece l.a. noire mi alsam kararsızım(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 üçünü de al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Ya bitirenlere bir sorum olacak: ardarda 4 kadın aynı tipte öldürüldü, bu black dahlia hedesi falan diyorlar ama 3 case'de de suçlu adamları bulup içeri tıktık. Hep yanlış adamları mı tıkıyoruz içeri nedir? Sinir oldum oyuna :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 oynayıp görsene abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Heavy Rain'in sonundaki mantık hatası yüzünden harcadığım vakte küfretmiştim de öyle mal bir şey olsun istemiyorum ondan sordum sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 öyle bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 iyi bari tenks :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Homicide Desk ilk case spoiler Çıplak cesedin olduğu case'de bu katilin evini ararken sialh buluoruz. Önemli değil bu diyip koyuyo bzm adam. Lan adam cinayet süphelisi evinde tabanca var ama önemli değil bu? Nası dedektifiz biz asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar