LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bir yerlerde bunun topic'i vardı ama arama çalışmıyor o yüzden konu açayım dedim. Oyundan ilk video çıktı. HARİKA görünüyor. Noire olayı süper olmuş. Bayıldım: http://www.youtube.com/watch?v=p0SNYPBmgYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 vaaay baya iyi olmus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Oyun GTA tipi mi olacak? Bildiğin kara film fragmanı olmuş bu, oyunun oynanış tarzıyla ilgili en ufak ipucu yok. Teaser'ı görnce daha çok dedektiflik yaptığın Fahrenheit tipi adventure teaser'ı gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 abi sen neden bu kadar çok gülüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 oynamadim ama nedense heavy rain geldi aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 OFFF oynanışı nasıl bilmiyorum da şimdiden istiyorum ya. Sanki filmmiş de frameler üzerinde oynanmış gibi duruyo. Seslendirme de yine bi Rockstar klasiği tabii ki. Her zamakninden farklı olarak mafya babası yerine polis olmak çok ilginç olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 dasaaa said: abi sen neden bu kadar çok gülüyorsun? el alışkanlığı ya, zamanında alışmışım bırakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 çok çok iyi gozukuyo. ozellikle yuz ifadeleri ve seslendirme muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 nileppezdel said: dasaaa said: abi sen neden bu kadar çok gülüyorsun? el alışkanlığı ya, zamanında alışmışım bırakamıyorum +1 bende de cok oluo mokoko said: çok çok iyi gozukuyo. ozellikle yuz ifadeleri ve seslendirme muhteşem. +1 valla oynayisi da bu kadar iyi oturtrlarsa hos bisey olur gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 pc yoh :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 simdi biz dusunelim o zaman =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Ne saçma birşey bi oyunun PC'ye çıkmaması ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Abi her zamanki gibi pcde yok deyip çıkarırlar bence. San Andreas da çıkmıyodu, GTA 4 de çıkmıyodu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 1 yıl sonra çıkar garanti de işte çıkışta sadece konsol üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 nerde lan red dead redemption o zaman herşey çıkıyo madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 pc'ye hic cikmayabilir. red dead redemption cikmadi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 red dead mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siyonist Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bu oyunu direk karalisteme ekledim gta 4 red dead ve sonrasında bu igrenç grafikler olacak.online sistemi berbat olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ya grafikleri yiyim red dead mükemmel bir oyundu single olarak. Tamam MP kısmı zayıftı, matchmaking sistemi çok sorunluydu ve daha ötesi kötü dizayn edilmişti ama single kısmında hiç bir oyundan almadığım kadar zevk aldım. O vahşi batı havasını sonuna kadar yaşatıyor oyun. Dialoglar, cutsceneler falan mükemmeldi. Hikaye ve seslendirmeler çok güzeldi. Daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 GTA4 ve Red Dead'e laf atan bir tek seni tanıyorum Red merak ediyorum nelerden zevk alıyorsun sen asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sabah sahil yuruyusleri, yagmurlu pazar ogleden sonralarinda sarap icmek, aksamlari somine karsisinda kitap okumak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kendine yaptığı küçük sürprizleri unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar