Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

padişah isimlerini çocuklarına verdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Adam bir de bitişik yazdırmış.

Oğlum senin adın ne?

FATİHSULTANMEHMET hocam.

Kekeme falan olursa ayvayı yedi.

f harfi çıktıktan sonra sorun yok hocam =) istediği kadar uzun olsun.
haa ama
fatih sultan mehmet diye ayrı ayrı okumaya çalışırsa s de falan takılabilir ebek.
tek kelime olarak yaklaşmak lazım =)
Mesaj tarihi:
_ILuVaTaR_ said:

çocuk ne yapacak da fatih ekleticek, kızların gönüllerini fethettim diye title mı alsın. babası koymuş işte ne güzel.

tesekkurler espriyi aciklayan adam.
Mesaj tarihi:
bir insan erkek çocuğuna sultan adını koyar mı ya... bizim köyde kızların adı sultan olurdu hep.

bari mehmet koysaydı. padişahın "ismi" fatih sultan mehmet değil, sadece mehmetti...
Mesaj tarihi:
hammerzeit said:

Ayar, gençlik yıllarında çok sayıda tarih kitabı okuduğunu, özellikle de Fatih Sultan Mehmet'e hayranlık duyduğunu belirterek, ''O dönemde, 'eğer ileride oğlum olursa adını Fatih Sultan Mehmet koyacağım' dedim. Yıllar sonra oğlum olunca bu düşüncemi gerçekleştirme fırsatı buldum. Eşimin de desteğiyle ilk oğluma Fatih Sultan Mehmet adını verdim'' dedi.

Ahahahaaha.
Mesaj tarihi:
aquila said:

_ILuVaTaR_ said:

çocuk ne yapacak da fatih ekleticek, kızların gönüllerini fethettim diye title mı alsın. babası koymuş işte ne güzel.

tesekkurler espriyi aciklayan adam.

senin espirini açıklarken espiri yapayım dedim fena mı ettim, anlamayan falan olur neme lazım.
Mesaj tarihi:
hava bilmem ne albaylıktan emekli biriyle tanışmıştım ankara'da, adamın bi oğlunun adı "jet" diğeri "uçak"

inanmayacaksınız ama gerçek hikaye.
  • Yeni Oluştur...