derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bende cocugumun ismini "Albus Wulfric Brian Percival Dumbledore" koyucam
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 soyadım ayar olsa cocugun adını epıc koyardım
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 - bunu kim verdi? - fatih sultan mehmet ayar verdi. - ...
gecko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bi bende mi var bilmem ama, kendi ismini duyunca şöyle hafif bi irkilirsin ya, tarih dersleri başladıkları zaman sürekli küfür edecekler
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 "fatih sultan mehmet, söyle oğlum, kaç yılında istanbul'u fethettin?" tarih dersinde zayıf olmayagörsünler.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 deadwoll said: Adam bir de bitişik yazdırmış. Oğlum senin adın ne? FATİHSULTANMEHMET hocam. Kekeme falan olursa ayvayı yedi. f harfi çıktıktan sonra sorun yok hocam =) istediği kadar uzun olsun. haa ama fatih sultan mehmet diye ayrı ayrı okumaya çalışırsa s de falan takılabilir ebek. tek kelime olarak yaklaşmak lazım =)
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 nasıl title'lı isim alabiliyosun lan chemical the great alcam
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 iyi de fatih sultan mehmet mesela, orda sadece isim mehmet, gerisi isim deil ki. birak cocuk gerisini kendi yapsin da ekletsin, ne malum fatih olucagi, veya sultan.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 çocuk ne yapacak da fatih ekleticek, kızların gönüllerini fethettim diye title mı alsın. babası koymuş işte ne güzel.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 o değil de asıl ikinci mehmet birinci selim birinci süleyman koysaymış daha bi ilginç olurmuş sdf
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 _ILuVaTaR_ said: çocuk ne yapacak da fatih ekleticek, kızların gönüllerini fethettim diye title mı alsın. babası koymuş işte ne güzel. tesekkurler espriyi aciklayan adam.
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 lan insan düsünür az,ilerde bu cocuklar bu isimlern altında ezilir mi diye,ne kadar mal adam var lan bu memlkette
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 5 kardes osmanlicilik oynar lan, ne guzel.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bir insan erkek çocuğuna sultan adını koyar mı ya... bizim köyde kızların adı sultan olurdu hep. bari mehmet koysaydı. padişahın "ismi" fatih sultan mehmet değil, sadece mehmetti...
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hammerzeit said: Ayar, gençlik yıllarında çok sayıda tarih kitabı okuduğunu, özellikle de Fatih Sultan Mehmet'e hayranlık duyduğunu belirterek, ''O dönemde, 'eğer ileride oğlum olursa adını Fatih Sultan Mehmet koyacağım' dedim. Yıllar sonra oğlum olunca bu düşüncemi gerçekleştirme fırsatı buldum. Eşimin de desteğiyle ilk oğluma Fatih Sultan Mehmet adını verdim'' dedi. Ahahahaaha.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aquila said: _ILuVaTaR_ said: çocuk ne yapacak da fatih ekleticek, kızların gönüllerini fethettim diye title mı alsın. babası koymuş işte ne güzel. tesekkurler espriyi aciklayan adam. senin espirini açıklarken espiri yapayım dedim fena mı ettim, anlamayan falan olur neme lazım.
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 aquila said: iyi de fatih sultan mehmet mesela, orda sadece isim mehmet, gerisi isim deil ki. birak cocuk gerisini kendi yapsin da ekletsin, ne malum fatih olucagi, veya sultan. aciklanmisti zaten
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 abi haber mi bu allasen? benim de dedimin üç çocuğu var (birisi babam olmak üzere) isimleri cem yavuz fatih. dangalak dangalak haberler ya
huun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hava bilmem ne albaylıktan emekli biriyle tanışmıştım ankara'da, adamın bi oğlunun adı "jet" diğeri "uçak" inanmayacaksınız ama gerçek hikaye.
Öne çıkan mesajlar