LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Ben milleti telegram'a kayırmak için uğraşıyorum. Whatsapp resmen amatörce idare ediliyor artık. Viber'ın sticker reklamları beni uyuz ediyor, telegram sade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Abi ne yapıyorsun şimdi instagram twitter hede hödö linkleri embed oluyor falan dersin bütün forum geçer çökertir uygulamayı. Gerçekten bunca yıldır kullanırım whatsapp en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 sesli olay cok kötü. viber acik ara daha iyi sesli görüsme icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Bana gelmedi konusma ozelligi halen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ses gelmiyor arıyorlar paso tr'den acıyosun ses gelmiyor lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Zucherberg samsunglu kuzenimde konusma var iphone lu bende yok. Agilli ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 windowsa da vermemiş şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 whatsapp sesli görüşme baya iyi ya, viber'dan çok sıkıntı çekerdik, facebook kullanmaya başladık, ondan da memnunduk da whatsapp daha da iyi sanki bi de mesajlaşırken basıp çat diye arıyosun, bağlanmayı bekleme yok, ayrı bi menüye geçmeye gerek yok vs. baya hızlı güzel olmuş, ellerine sağlık darısı apple'ın başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 güzel ama herkesin notificationları kapalı olduğundan bi halta yaramio yine normal telefondan arıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 iphone 6 ya whatsapp kurdum 6 haneli kod geldi fakat yazamıyorum. rakam ekranı gelmiyor :S nası yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 :(((((((( smsle gelen linke tıkla nap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 LathspeLL said: Ben milleti telegram'a kayırmak için uğraşıyorum. Whatsapp resmen amatörce idare ediliyor artık. Viber'ın sticker reklamları beni uyuz ediyor, telegram sade. telegramı sadece bi arkadaşım kullanıyo, deli oluyorum. niye kullanmıyo insanlar yav? whatsappbın beşte biri ram yiyo ve beş katı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Tango da beni uyuz ediyor. O kadar bildirim her şeyi kapattım ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Silphatos said: :(((((((( smsle gelen linke tıkla nap afferin lan 2 saat sonra gördüm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Arama özelliği nihayet dün geldi ve gayet güzel buldum. Birde görüntülü konuşma ekleseler viber,tango,skype .... tavanarasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 su basligi daylanın acmis olması her gordugumde kahrediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ip4'ten bildiriyorum, ses kesintili kesintili geliyo. hatunun iphone5te pırıl pırıl ama ses. niye olabilir acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 O anki bağlantı gücüne göre kodek değiştirip konuşturuyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 İkimiz de aynı modeme bağlıydık ama :( 25mbit modem iki kişinin birbiriyle deneme konuşmasını kaldırabilecek güçtedir herhalde. Facetime pırıl pırıl oluyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Drall said: ip4'ten bildiriyorum, ses kesintili kesintili geliyo. hatunun iphone5te pırıl pırıl ama ses. niye olabilir acep? Aşktan o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Guncellemeyi geri almanin bi yolu var mi ? Guncelledigi versiyon baya kotuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Drall said: ip4'ten bildiriyorum, ses kesintili kesintili geliyo. hatunun iphone5te pırıl pırıl ama ses. niye olabilir acep? Zengin kız fakir oğlan olayı var burada. Senin hem telefonun fakir hem de bağlantı algılaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 neden guncelleme geldi ben pek bi fark goremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Tasarım değişmiş baya. Daha bir "material design" olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 abi zaten değişmemiş miydi? Ben de değişen bir şey yok. Millet hala 1 ay önceki şeyi mi konuşuyor? versiyon ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar