Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Whatsapp

dylanN

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
biri bana şu watsappın işlevini açıklasın.sorularım şunlar

karşıdaki için en son şu saatte görüktü diyor ya.o hakkaten girince mi güncelleniyor yoksa herhangi bi mesaj geldiği zaman otomatik güncelleniyor mu?

ona göre katil olucam cunku bu detay benim için önemli

program arka planda açık kaldıgı içinde güncelliyor olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

oldu ya baya.

facebuk kullanmıyorum.msn kullanmam

ama şu telefondan mesaj attım mı cevap gelecek abi.acaip sinirleniyorum

bir aradıgımda mesgule verilmesi iki de bu

çok zor değil işin varsa 3 saniye çakarsın işim var aricam vs gibisinden

watsap bende calısmıodu zatne geçenlerde çalıştırdım.çalıştırmaz olaydım sdfs

devir çok boktan.illa her ilişkiyi sanala taşıyosun.ayrılıklarımın yarısı cep telefonuyla msnle falan gerçekleşti
Sosyal ağlarda paylaş

red, karsidaki en son whatsapp'i ne zaman acip server'a baglanmissa o saati yazar. sen mesaji attin, karsi taraf whatsapp'i acmadiysa ordaki online saati degismez, tamamiyle kisinin programi actigi saate bakiyo.

ha yollanan mesajlarin yanindaki iki tane check isaretine kanmayin ama. tek check = gonderildi, iki check = okundu manasina geliyor ama birebir denedim, cross platformlarda yanlis bilgi verebiliyor bu sistem. ancak sen mesaj attin 14:15'te, yolladigin kisi last online 14:19'sa illaki gormustur o mesaji, preview olsa bile.
Sosyal ağlarda paylaş

kafasına göre yazıyor arkadaşlar telefon açık duruyor normal internete bağlı şekilde ellemiyorum telefonu kafasına göre gece 3 yazıyor bazen bazen 4 yazıyor last seen vs. ki ellemiyorum ve mesaj gelmiyor diye düşünün tamamen random bence yada arada bir düşüyorsun programdan sonra reconnect oluyor hızlıca o yazıyor falan bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

guzel program ama ciktigi gunden beri ayni halde, insan biraz gelistirir ayip.

iMessage cok daha iyi. simdi mac client da cikti, butun mac'ler ve iDevicelar gayet guzel mesajlasiyor, ayni account ile aletler arasi sync de saka gibi problemsiz calisiyor bende. gonul ister platformlar arasi boyle bi program olsun ama yok whatsapp kaldiramiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

red, karsidaki en son whatsapp'i ne zaman acip server'a baglanmissa o saati yazar. sen mesaji attin, karsi taraf whatsapp'i acmadiysa ordaki online saati degismez, tamamiyle kisinin programi actigi saate bakiyo.

ha yollanan mesajlarin yanindaki iki tane check isaretine kanmayin ama. tek check = gonderildi, iki check = okundu manasina geliyor ama birebir denedim, cross platformlarda yanlis bilgi verebiliyor bu sistem. ancak sen mesaj attin 14:15'te, yolladigin kisi last online 14:19'sa illaki gormustur o mesaji, preview olsa bile.

Bir tik gönderildi, ikincisi okundu diil, alındı demek. Bir de geçen arkadaşa dedim last online 40 dakika sonraydı benim mesajdan, görüp nie cevap atmıon dedim. Spor salonundaydım bakmadım ki lan dedi. Hani oole dert edecek biri diil benim cemkirmemi ondan doğru söylüyordur, demem o ki bazen kendi kendine online gösteriyor olabilir karşı taraf harbiden bakmamıstır....
Sosyal ağlarda paylaş

nuwanda said:

iMessage cok daha iyi. simdi mac client da cikti, butun mac'ler ve iDevicelar gayet guzel mesajlasiyor, ayni account ile aletler arasi sync de saka gibi problemsiz calisiyor bende. gonul ister platformlar arasi boyle bi program olsun ama yok whatsapp kaldiramiyor

aynen de imessage da multiplatform değil işte. hem multiplatform olacak hem whatsapp yaygınlığında olacak hem de masaüstü istemcisi olacak, böyle bişi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

1 dolar bence de hiç bir şey değil. o diil de manyak gibi şuna bi desktop client yazılsa da kullansak modundayız, net 10 dolar benden çalışır. doneyşın.

işte öyle olur.
İyi marketing i yapılması dışında şu an bir olayı yok ki , olayı çok fazla sayıda tanıdığınızın kullanıyor olması.
Yoksa , Google Talk da kullanabilirsiniz , fb messenger da, skype da. Hatta call , video call, desktop app falan var yani bi de bunlar da.
İyi hoş program ama bence biraz işlevsellik sorunu var .
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Disappear said:

Bir tik gönderildi, ikincisi okundu diil, alındı demek. Bir de geçen arkadaşa dedim last online 40 dakika sonraydı benim mesajdan, görüp nie cevap atmıon dedim. Spor salonundaydım bakmadım ki lan dedi. Hani oole dert edecek biri diil benim cemkirmemi ondan doğru söylüyordur, demem o ki bazen kendi kendine online gösteriyor olabilir karşı taraf harbiden bakmamıstır....

hmm olabilir ama ozellikle iphonelarda ios 4 zamani applicationi acip o mesaji acmadan ikinci tik gelmiyordu. hatta ayni seyi blackberry'de denedik, mesaji gonderir gondermez iki tik birden geliyordu.

bu arada online statusu genel olarak bir fikir vermesi icin, tabiki cok guvenilecek bir sey degil. mesela blackberry'lerde programi kapayinca direkt last seen on yazisi yazmaya baslarken iphonelarda belli bir sure online yazisi kaliyor. hele bir de ios5'te preview olayi var artik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...