Eralp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Söylememiştim söyleyeyim bari, Atam izindeyiz.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 atatürk sadece solcuların lideri değildir, öyle gibi gözükse de, sahiplenilse de. yanındakiyle birlikte yaşamasını bilen, adaleti yalnızca kendi için istemeyen, hakların ve fırsatların eşit dağıtıldığı, emeklerin karşılığını aldığı şeffaf bir ülke isteyenlerin lideridir. onun kadar hiç bir lider halkını kucaklayamamıştır, yüzdeyle karşılaştırırsak.
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben modların yerinde olsam sadece 10 kasım günü boyunca burda mevzu cıkaranları banlardım
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dikkat cekmek gibi amacim yok zaten ihtiyacimda yok lol 60%'i troll olan yerde neyin dikkatini cekeyim. cok rahatsiz oluyorsaniz sikayet edersiniz modlarda siler olur biter orda oyle rage olup ataturk'u en cok ben seviyorum moduna girmeye gerek yok. quote alip gereksizsin diyecegine msj atsaydin rahatsiz oldum diyerek editlerdim ben mesajida zaten.o an icimden o sekilde yazmak geldi yani neyse konuyuda uzatmak istemiyorum gereksiz kitlenmesin.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 @Eralp: Abi güzel diyorsun da küreselleşen dünyada ayrı kültürler yok olacak diye bir şart yok. Kendi kültürünü yine yaşatabilirsin ama ne bileyim dünyanın gittiği yer belli sonuç olarak, tek başına engelleyemeyeceğini anlar, tek başına kendini soyutlamanın yanlış olacağını görür ve dğeişen dünya şartlarına ayak uydururdu diye düşünüyorum Atatürk. Sen de farklı düşünüyorsun anlaşılan :) Burada esas sorun şu tartışma olayı. Atatürk'ü anlamadan kendine Atatürkçü diyorlar diye birini eleştirmek de Atatürk'ü anlamamaktır zaten. Kaldı ki onu anlamak bizim işimiz değil. Savunduğu idealler belliydi sonuçta, belli başlı idealleri ve hedefleri vardı bu ülke için. Bunları bilip bunlara göre yaşayıp yaşatmamız yeter. Onu anlayıp bu idealleri hayata geçirmek politikacıların görevi. Biz burada onun idealleriyle yaşamaya çalışan insanlar olarak birbirimizi yersek içteki düşmana en büyük yardımı yapmış oluruz. O yüzden birer bardak su içelim, tartışmayalım, atamızı analım. Anlamaya çalışmak ve insanları anlamamakla suçlamak yerine savunduğu şeyleri hatırlayalım ve hatırlatalım. Bu kadarı gayet yeterli olacaktır..
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 rip gitti, kavga bitti.. trollemeyin. daha ne diyim lan!
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 nilep, aptal mısın? kessene ya. allah allaaah. başka başlıkta wot döşe abicim, adamlar anma topici açmış EN HAKLI BENİM modundasınız hala.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Tartışmadım, wotu okumadan aptal mısın demesen keşke :) hatta wotta tartışmayalım yazdım ahaha, lütfen yani şöyle yargısız infaz yapmayın
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 iste biraktigin hiyar genclik, huzur icinde yatmani umuyorum ama zor gibi.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 nileppezdel said: Konuştuğumuz dilin çoğunluğunu Türkçe olmayan kelimeler oluşturuyor yıllardır zaten. İngilizce konuşunca bağımsız olmayan millet olmuyorsun, o adamın kişisel tercihi, küresel dünya şartlarına göre de dilimize tabii ki ingilizce kelimeler girecek. Atatürk'ün zamanı için geçerli olan takıntıları bugüne taşımanın anlamı yok. İsterse herkes öz Türkçe kelimeler konuşsun, hükümet taviz verirse, ekonomik özgürlüğün yoksa bağımsız değilsin. Yada isterse herkes İngilizce konuşsun, ekonomik özgürlük varken ve hükümet sadece kendi halkının iyiliğini düşünüp baskı altında kalmadan karar alabiliyorsa bağımsızsındır. Dile bu kadar takılmayın, keşke tek bir dil olsa dünyada, her şey çok daha güzel olurdu adam dayanamamış yine. Özlüyoruz seni atam..Arthur Avalon'dan geri dönerken seni de getirse ya bize geri.
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 "İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!" Pek fazla buna inanan kaldığını düşünmüyorum ama, Kurtuluş Savaşı'nda da 10 milyon yetmiş... Allah'ın rahmeti üzerine olsun güzel gözlünün. Her gelişimde, ilerlemede, O'nun hayallerini gerçekleştirdiğimiz için mutlu oluyorum. Umarım sana layık olabiliyoruzdur...
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Huzur içinde yatsın, mekanı cennet olsun.
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 aquila said: iste biraktigin hiyar genclik, huzur icinde yatmani umuyorum ama zor gibi.
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Toprağın bol olsun Atam izindeyiz. 1881 - 193∞
RRa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Sana layık olabiliyormuyuz yada bıraktığın emanete yeterince sahip çıkabiliyormuyuz bilmiyorum ama sen yinede huzur içinde yat atam.
idilik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 izindeyiz...sonsuz saygı ve minnettarlıkla...
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Kırk yılın başında milletçe dünya medeniyetini yakaladık, o da trollük, umursamazlık oldu. Senin bizim için yaptıklarını hala haketmiyoruz Atam.
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Atam! Seni özlemle anıyoruz. Ruhun şad olsun...
/Escobar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Senin ilkelerin ile büyüdüm, senin ilkelerin ile büyütücem cocuklarimi. Huzur icinde yat Atam..
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 o değilde saygı duruşunun maneviyatını hiç anlamamışımdır ben. çok saçma geliyo bana böle 1 dk dikilmek
Öne çıkan mesajlar