Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Lan herşeyden kavga çıkarıyonuz haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 saka gibisiniz gercekten fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hassas konular pickles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Manyak mısınız olum siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 rip ne demek rest in peace değilmidir. adam ha allah rahmet eylesin demiş ha ruhu şad olsun demiş ha rest in peace demiş. hassasiyet değil bu kavga çıkarmak sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 saçmalamayın! saçma saçma kapışmayın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 saçmalanmaz taranır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 İzindeyiz Atam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Bazı insanlar Atatürk ün neler için uğraştığını, neleri kurtarmaya/değiştirmeye çalıştığını anlayamıyor işte. Ama sorsan Atatürkçüdür kendisi. Hiçbir zaman sağda solda Atatürkçüyüm diye övünen hava atmaya çalışan biri olmadım ancak yukarda rahatsızlığımı belirttiğim mesaj kadar saçma sapan birşey yok cidden. Sen yıllarca Türkçe yi yabancı dillerin boyundurluğundan kurtarmaya çalış, türk milletini bağımsız bir millet yapmaya çalış ondan sonra seni anladığını sanan gençlik de senin ölüm gününde r.i.p yazsın. Bunun herşeyden kavga çıkarmakla ya da uyuz olmakla falan uzaktan yakından alakası yok. Eminim Atatürk ü çok çok az da olsa anlayabilen biri varsa o r.i.p yazısından oldukça rahatsız olacaktır. Hani forumdayız cart curt hepimiz ingilizce türkçe karışık konuşuyoruz falan da demeyin bana. Eğer böyle bir konuda saygını göstermek istiyorsan öyle şeyler yazmayacaksın. Yazdığın saygı göstermek yerine saygısızlık oluyor çünkü. Neyse biraz uzun oldu heralde, sırf o rip yazısına bu kadar gerilinir mi bilmiyorum tabi ama genel olarak bu tür konularda gördüklerimle birleşince böyle oldu heralde. Gerginlik yaratamak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Pickles said: Atam sen kalkta gecko yatsın ben zaten yatıyorum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 @eralp söyleyecek fazla söz bırakmamışsın. Kavga çıkarmak ortamı germek vesaire orada öyle birşey yazmak insanın aklına ilk olarak dalga geçmek amacı ile yazılmış izlenimini getiriyor. Onuda geçtim etrafında birisi öldüğünde gidipte r.i.p mi diyorsun saçma sapan. Sadece dikkat çekmek için yazılmış birşey kendisi de bunun bu şekilde olucağını gayet iyi biliyordur zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuştuğumuz dilin çoğunluğunu Türkçe olmayan kelimeler oluşturuyor yıllardır zaten. İngilizce konuşunca bağımsız olmayan millet olmuyorsun, o adamın kişisel tercihi, küresel dünya şartlarına göre de dilimize tabii ki ingilizce kelimeler girecek. Atatürk'ün zamanı için geçerli olan takıntıları bugüne taşımanın anlamı yok. İsterse herkes öz Türkçe kelimeler konuşsun, hükümet taviz verirse, ekonomik özgürlüğün yoksa bağımsız değilsin. Yada isterse herkes İngilizce konuşsun, ekonomik özgürlük varken ve hükümet sadece kendi halkının iyiliğini düşünüp baskı altında kalmadan karar alabiliyorsa bağımsızsındır. Dile bu kadar takılmayın, keşke tek bir dil olsa dünyada, her şey çok daha güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 olay orda dil de değil aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben artık gelenek olduğu üzere kavga çıkmıştır şimdiye kadar demiştim ama sebebini doğru kestirememişim. huzur içinde uyusun, toprağı bol olsun. inşallah hedeflediği seviyeye getireceğiz ülkemizi nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 O dikkat çekmeye çalışıyosa sizde onun amacına ulaşmasına yardımcı oluyosunuz. Madem bu kadar sorun sizin için( ki öyle olması için bir sebep göremiyorum ama pire için yorgan yakanlardansınız belli ki ) postu şikayet edersiniz kaldırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dalga geçmek için yazdıysa komik değil, bilmeden yazdıysa trajikomik cidden. ben üzüldüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bu başlık kilitlenir kavgadan ve banlanan olur. ben söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Arkadaşlar dil faşistliği yapmayın . İnsanlar birbirini anlıyabildikten sonra hangi dili konuştuğumuzu ne önemi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Pickles said: O dikkat çekmeye çalışıyosa sizde onun amacına ulaşmasına yardımcı oluyosunuz. Madem bu kadar sorun sizin için( ki öyle olması için bir sebep göremiyorum ama pire için yorgan yakanlardansınız belli ki ) postu şikayet edersiniz kaldırırlar. bu yazının şu yazıyı yazan arkadaştan gelmesi ilginç ; Pickles said: Atam sen kalkta gecko yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 genel bi troll temizliği yapmak istiyordum zaten.. rip olayını da uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Şu başlıkta Atatürk'ü tartışmayın bari ne adamlarsınız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 nileppezdel said: Konuştuğumuz dilin çoğunluğunu Türkçe olmayan kelimeler oluşturuyor yıllardır zaten. İngilizce konuşunca bağımsız olmayan millet olmuyorsun, o adamın kişisel tercihi, küresel dünya şartlarına göre de dilimize tabii ki ingilizce kelimeler girecek. Atatürk'ün zamanı için geçerli olan takıntıları bugüne taşımanın anlamı yok. İsterse herkes öz Türkçe kelimeler konuşsun, hükümet taviz verirse, ekonomik özgürlüğün yoksa bağımsız değilsin. Yada isterse herkes İngilizce konuşsun, ekonomik özgürlük varken ve hükümet sadece kendi halkının iyiliğini düşünüp baskı altında kalmadan karar alabiliyorsa bağımsızsındır. Dile bu kadar takılmayın, keşke tek bir dil olsa dünyada, her şey çok daha güzel olurdu Abi Atatürk olaya sadece ekonomik bağımsızlık olarak bakmıyordu. Kültürel bağımsızlık olarak da bakıyordu. Ben de biliyorum söylediğin şeyi, ancak tek bağımsızlık tanımı o değil ne yazık ki. Ama hani günümüzde kültürel bağımsızlık olayına pek inanmayanlar var, dünyanın küreselleşmesinden dolayı. Ama ben hala inananlardanım ne yazık ki. Neyse istemiyorum ben bu konunun fazla uzamasını. Başlığı kirletmeyelim bence gereksiz yere. Eminim çok tarışılmıştır bu meseleler paticikte zaten, şimdi yeniden alevlendirmenin pek bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ripin çok da tartışılacak bi yanı yok aslında, 10 Kasım topikini bu tartışma işgal etmesin bari, troll diyi pgeçelim. Atam rahat uyu izindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Neyse uzamasın topic kitlenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tartışmayı devam ettirmeseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar