gecko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 meyve suyu kutusunun en altında yazıyor vişnede falan %50, karışıklarda %30-40 meyve suyu vardır en az yazıyor bu doğrumudur yalanmıdır hani %50 olmazda %45 olur gibisinden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 garbage a daha güzel topikler bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bir sürü türk malı meyva suyu varken, hemi de çoğu katkı maddesiz saf meyva suyundan yapılıyor iken, cappy, mappy içmeyelim, içirmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 cappy kadar güzelini yapsınlar, onları içelim. ama cappy varken abuk sabuk şeyleri alıp ta paramızla rezil olmaya ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ya hazır meyvesuyu içmeyin zaten yani içmeseniz iyi olur=) çünkü cidden tatlandırıcı ve çürük meyve konsantresi çoğu.alın meyveyi kendiniz sıkın ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ha bak bu doğru işte ama ona da üşeniyorum, zor geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 taze sıkılmış portakal mmmmsssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kendim sıkmak isterdim ama yurt gibi yurt değil gibi bir ortamda kalıyorum çöp kutum bile banyoda orasını siz düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 cappy ve pınar'ın %100 üzüm ve elma suları çok güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 cappy bedava olsa içmem tamek ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Abi cappye iyi diyorsunuz bugün içtiğiniz cappyler yarın götünüzü tırmalıyacak haberiniz yok.Aroma alın kapi tamekten uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 aroma tamek sıkıcı geliyor tatları. aoç'un var mesela bak o iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Sunpride da tavsiye etmiyorum mesela.Ben tat lezzet konusundan çok sağlık içerik iin bahsediyorum.Aroma yapay tatlandırıcı kullanmıyor elmanın şekerini kullanıyor şeker içn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 gecko said: kendim sıkmak isterdim ama yurt gibi yurt değil gibi bir ortamda kalıyorum çöp kutum bile banyoda orasını siz düşünün haline acidim suanda.. yazik sana. allah düsmanima göstermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 en çok koruyucu bok püsür cappyde var diye biliyorum. tamek tüketiyoruz biz(reklam bu evet ailede tamek çalışanı var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 cappy'de ve pınar'da "%100" diyen paketlerde yapay tatlandırıcı felan görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 su için eczaneden vitamin hapı alın gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Saeros said: su için eczaneden vitamin hapı alın gg bizim amacımız vitamin almak deel ki meyve suyu tadı almak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 tang vardı eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 caprisun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 önce hüplet sonra gümlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tarkan vardı reklamında... taa ilkokul 5'te miydim neydim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 burak kut abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hayatımda hiç capri-sun içmedim, o acayip meyve suyu kutusu gibi şeyden de hep nefret etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 gecko sakin ol koç, bu aralar çok topic açıyorsun, biraz cevap veren ol. hadi bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar