Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alemin Lideri Recep Tayyip Erdoğan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Trias said:

Atatürk keşke hilafeti kaldırmasaydı derim ben. Açıcaktı vatikan gibi bir yer. Hem turizm, hem dinden büyük para ve rep kazanırdık.

Nereyi yapıcak abi öyle bi yer. Konya bi tarafından tutsa turizm tarafından tutmaz. Antalya turizm tarafından tutsa diğer tarafından tutmaz.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Trias said:

Atatürk keşke hilafeti kaldırmasaydı derim ben. Açıcaktı vatikan gibi bir yer. Hem turizm, hem dinden büyük para ve rep kazanırdık.

Nereyi yapıcak abi öyle bi yer. Konya bi tarafından tutsa turizm tarafından tutmaz. Antalya turizm tarafından tutsa diğer tarafından tutmaz.

1923 de güney doğuya açılsaydı, şu anda orası Türkiye'nin zengin yerlerinden olurdu. Tabi sıfır terör.
Mesaj tarihi:
Perfectionist said:

Nuzu said:

Iyide Islam aleminin lideri olmanin kotu bir sey oldugunu sanmiyorum. Keske bu liderlik gorevinde herzaman Turkiyenin basbakani olabilse.

Halife ?

abd iste obama,adamın babası müslüman bi de,fetva cıkartırız problem diil
Mesaj tarihi:
Perfectionist said:

Nuzu said:

Iyide Islam aleminin lideri olmanin kotu bir sey oldugunu sanmiyorum. Keske bu liderlik gorevinde herzaman Turkiyenin basbakani olabilse.

Halife ?

Dark_Soul said:

nuzu ~~ nurcu

Bunun nurculukla falan alakasi yok, Isterse chp'den ister akp'den olsun basbakan, ben kesinlikle islam lideri olmasindan yanayim. ki diger gerici ulkeler biraz olsun daha modern olabilsin diye. Ki zaten bunun ekonimik olarak ta turkiyeye geliri olacagini savunuyorum.

@Dark_Soul sen insanlari yargilamaya ne kadar heveslisin boyle.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

islam lideri mi onu bilmem de, özellikle türki cumhuriyetlerde bir kahraman oldu adam, fenomen oldu. kaldığım yerde özbek, türkmen, azeri, tatar, vesaire o tarz bir sürü adam var, kiminle konuşsam biz türkiyeyi çok seviyor keşke istanbula gelsem türkiye amerikaya şöyle dedi tayyip böyle yaptı türk askeri bile olmak isterim çok büyük şeref modundalar.

bir diğer dikkatimi çeken konu ise "özbekistanda nurcular vardı, bilir misin" diye yanıma gelen bir diğer özbek. "eheheh sonra kapattılar bunları hep kovdular" dedi.

ozbekistandayim su anda.
ve evet televizyonda duyduklari, gordukleri kadariyla tayyip cok dogal olarak kahraman oluyo. (polat alemdar 1, tayyip 2)bunun nedeni de bildikleri tvde izledikleri kadari, davosta israile kafa tutmasi gibi hareketler.

ozbekistandaki nurcu olayi da soyle aslinda pek bilmiyorum nurcu fetullahci ayni sey mi haberim yok ama, fetullahin burda da okullari varmis onceden, ama oyle turkiyede bize anlatilan gibi, fakirlere egitim veren okul tarzi degil, direkt zengin cocuklarinin gittigi okul. dinle ilgili fazla propaganda yapmis sanirim fetullahcilar, burda da ona hic musade etmiyolar. aynen kiclarina tekmeyi yemisler, okulu da ellerinden alip international school yapmislar, bayaa da guzel okul olmus.
hatta hala o okulun mezunlarini takipteler, 2 ay once cagirip cagirip sorguya aliyolardi amacin ne ne yapiyosun falan diye elemanlari.
haa bu arada, hakkini vermek lazim, fetullahin okulundan mezun adamlarin cogu basarili iyi yerlerde calisiyolar. en beceriksizi de en azindan caliskan.
Mesaj tarihi:
Marty said:

"roket adam" said:

islam lideri mi onu bilmem de, özellikle türki cumhuriyetlerde bir kahraman oldu adam, fenomen oldu. kaldığım yerde özbek, türkmen, azeri, tatar, vesaire o tarz bir sürü adam var, kiminle konuşsam biz türkiyeyi çok seviyor keşke istanbula gelsem türkiye amerikaya şöyle dedi tayyip böyle yaptı türk askeri bile olmak isterim çok büyük şeref modundalar.

bir diğer dikkatimi çeken konu ise "özbekistanda nurcular vardı, bilir misin" diye yanıma gelen bir diğer özbek. "eheheh sonra kapattılar bunları hep kovdular" dedi.

ozbekistandayim su anda.
ve evet televizyonda duyduklari, gordukleri kadariyla tayyip cok dogal olarak kahraman oluyo. (polat alemdar 1, tayyip 2)bunun nedeni de bildikleri tvde izledikleri kadari, davosta israile kafa tutmasi gibi hareketler.

ozbekistandaki nurcu olayi da soyle aslinda pek bilmiyorum nurcu fetullahci ayni sey mi haberim yok ama, fetullahin burda da okullari varmis onceden, ama oyle turkiyede bize anlatilan gibi, fakirlere egitim veren okul tarzi degil, direkt zengin cocuklarinin gittigi okul. dinle ilgili fazla propaganda yapmis sanirim fetullahcilar, burda da ona hic musade etmiyolar. aynen kiclarina tekmeyi yemisler, okulu da ellerinden alip international school yapmislar, bayaa da guzel okul olmus.
hatta hala o okulun mezunlarini takipteler, 2 ay once cagirip cagirip sorguya aliyolardi amacin ne ne yapiyosun falan diye elemanlari.
haa bu arada, hakkini vermek lazim, fetullahin okulundan mezun adamlarin cogu basarili iyi yerlerde calisiyolar. en beceriksizi de en azindan caliskan.

adamlarin amaci zaten bu sekilde big brother olmak

her ulkede egitim sistemine cokup kendilerine sadik ve kendi dusuncelerini empoze ettikleri adamlar yetsitiriyorlar, turkiyede universiteyi kazanmis veya kazanma potansiyeli cok yuksek olan adamlari kapiyorlar direk

sonra bu insanlara adma gibi kariyer yonetimi secenekleri sunup sempatizanlarinin eliyle bir yerlere yetsitiriyor ve destekliyorlar

turkiyeden cok saka gibi gelicek ama dunyayi ele gecirmek isiyorlar, yada en azindan diegr udnerground hristiyan ve yahudi cemaatler kadar guclu ve etkili olmayi, olay seriattan filan biraz daha otede yani
Mesaj tarihi:
ozbekistan hukumeti goz actirmadi ama pek bunlara, zaten dinle ilgili en kucuk bi seyden killaniyolarken, bunlar da ustune tuz biber ekmis.
daha 2 ay once ozbek gizli servisi tek tek bu okulun mezunlarini arastiriyodu, merkeze cagiriyolarmis herkesi. (burda sorguya cagirildiktan sonrasi mechul, suclu/sucsuz belli olmadan hapislerde yok olup gime tehlikesi var diycektim de turkiyede de sucu kanitlanmadan yillarca yatiyo insanlar o aklima geldi cok fark yokmus yeni farkettim.)

kisaca ozbekistanda tutmadi big brother. yine bekleriz.
Mesaj tarihi:
ben gizle tayyip hayraniyim misal

mazosist oldugum icin gazetecileri nsusturuldugu, askerlerin ve akademisyenelrinve gazetecilerin eften puften bahanelerle iceri topladngi, muhalif hukukcularin tasfiye edildigi bir ulkede baski gormekten korktugum icin basbakanin aleyhine yazilar yaziyorum!
Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

abi bence varya asıl mahalle baskısını rte yi sevenler görüyor.şu forumda bile silkelesen yüzlerce rte hayranı çıkar ama dile getiremiyo.

http://www.corlu.org/haberresim/img_42915_basbakan-erdogan-canli-yayinda-agladi.jpg
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:

vahhabilik yeryüzünden silinmedikçe islam alemi ve liderlik sözleri bir araya gelemez. en fazla batılı sermayelerin kuklası lidercilikler söz konusu olur.

bu forumu aşan bi yorum olmuş bu
Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

abi bence varya asıl mahalle baskısını rte yi sevenler görüyor.şu forumda bile silkelesen yüzlerce rte hayranı çıkar ama dile getiremiyo.

ahaha süper ya ... cidden akp severlerin algı sistemleri farklı olduğu için 8 yıldır kötü yönetilmemize rağmen adamlar tepemizde.

rock işareti yaptı diye içeri alınan gençler, başbaknaı eleştirdi diye işinden olan öğretmen, yuhlandı diye kamera kayıtlarıyla kimlikleri tespit edilen seyirciler, diğer yanda da devletin değil başbakanımın valisiyim diyen valiler, gittiği şehirlerde halife, peygamber diye karşılanmalar...
bi de hala tayyip sevenlere baskı var diyosunuz ya ahahah
ya kusura bakma kötü niyetim yok ama bu kadar gerçeklerle zıt bi yoruma da hak vermek mümkün değil.

edit: Arkasokak aynen yorumuna katılıyorum.
  • Yeni Oluştur...