gecko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bu nasıl bir zevksizliktir alın salatayı ekmeğin üstüne ketçap sıkın yiyin aynı şey zevksizliği geçtim, hayvan kesiyosunuz katiller böhü :( diye vejerteryan olan, avcılığa karşı olan, kurban bayramı yüzünden kendi dininden nefret eden insanları hele hele hiç anlamıyorum zeki misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 onu anlamiyorsun ama "iyy onlar kopek yiyolaaar" diyeni anliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Vejeteryan pizayı çok severim. Etliye tercih ederim daima. http://4.bp.blogspot.com/_CQVvcs94kfo/TFAXumMfc4I/AAAAAAAAAOw/QyhwTAfq2Gc/s1600/PizzaHutAkdeniz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 köpek yenir mi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 çünkü kesilmek için yetiştirilen bir köpek çiftliği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bırak abi anlamazlar öyle şeylerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 said: http://4.bp.blogspot.com/_CQVvcs94kfo/TFAXumMfc4I/AAAAAAAAAOw/QyhwTAfq2Gc/s1600/PizzaHutAkdeniz.jpg sucuk eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Dünyayı yedik doymadık arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 http://rlv.zcache.com/404_error_brain_not_found_embroidered_hat-p233863744797910252fly31_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi az da olsa et tadı olucak ya, olmadan olmuyor. hele böyle dereotlu, kekikli abuk subuk pizzalar var ki, allah onları yapanların belasını versin inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 vazgeçtim ya vermesin, yazık adamlara onlar da emir kulu sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 vejeteryanlar süt ürünü de kullanmasın. Zorla memelerini sıkıyolar hayvanların.. Onların da canı var!!1! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Yapsınlar tabii. Ben seviyorum o pizaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 nileppezdel said: vejeteryanlar süt ürünü de kullanmasın. Zorla memelerini sıkıyolar hayvanların.. Onların da canı var!!1! :(zaten oda var veganlık deniyor ve vegan olmayıp sadece vejeteryan olmak sadece kendini kandırmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Hayvanlar doğdukları andan itibaren çiftliğe tıkılıp memelerine donanımlar bağlanması itibariyle sütten kesilene kadar sabit tutuluyorlar ve bıraktığında kasları gelişemediğinden yere yığılıyor .14 sene yaşıyacak hayvan 5 senede mefta oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Besin zinciri diye bir şey var, vegan dediğin az delikanlıysa zebra yiyen aslan'a gidip girişsin canını alma onun da canı var böhühü diye. Gçlü hayvan zayıf hayvanı yer, doğanın kanunu bu. Bunu anlayamayan lütfen kendini ağaca assıni, hem sevdiklerinin yanında ölmüş olur hem de bir maldan kurtulmuş olur dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 GERGE said: Yapsınlar tabii. Ben seviyorum o pizaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Nilepten hakaret dolu sözler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 seni kim yiycek sende baya zayıfsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Ben yedirmem kendimi raadol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bunları dövüncede mahkemede bu postu göstermek lazım güçlüyüm zayıfı dövdüm diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 insan sadece bitkisel besinlerle hayatta kalabilir. Memeli , acı algısı ve kısmen farkındalığı olan bir canlıyı sömürmeye gerek yok.Ayrıca insanı diğer canlılardan ayıran bilinci olmasıdır.Sen bunu yok sayıp egzotik tadlar uğruna kendini hayvanoğlu hayvan yapıcaksan durma devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 nileppezdel said: Besin zinciri diye bir şey var, vegan dediğin az delikanlıysa zebra yiyen aslan'a gidip girişsin canını alma onun da canı var böhühü diye. Gçlü hayvan zayıf hayvanı yer, doğanın kanunu bu. Bunu anlayamayan lütfen kendini ağaca assıni, hem sevdiklerinin yanında ölmüş olur hem de bir maldan kurtulmuş olur dünya inanılmaz bir düz mantık. tebrik ettim. insanlar hayvanları kesilmesi için yetiştiriyor hiçbir özgürlük tanımadan. ama kime anlatıyoruz tabii o da ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi ağzımı bozucam banlanıcam şimdi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi vejeteryan pizza diye bir konu açılıyor buna rağmen hararetli tartışabiliyoruz. bence gelmiş geçmiş en iyi forum topluluğu biziz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar